SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV EPG Service

SageTV EPG Service Discussion related to the SageTV EPG Service used within SageTV. Questions about service area coverage, channel lineups, EPG listings, XMLTV, or anything else related to the service or programming guide data for SageTV should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-17-2008, 10:02 PM
atomic98 atomic98 is offline
New Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 4
question, no data on guide

Hello all, I recently bought the bundle with the hauppage 1600 and sagetv. Ive got the pci card in and all setup, my problem is three things when i open the guide every channel says "no data", second when i try to watch anything i get nothing but a black screen for a couple mins i was receiving one channel(66) but now thats gone as well, third thing is the remote that came with the 1600 is very limited none of the arrow keys are doing anything in sage(have to use page to get anything to move etc.). Im sure this is the wrong forum i just figured im missing something and this is an easy fix, thanks in advance.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-17-2008, 10:16 PM
Opus4's Avatar
Opus4 Opus4 is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2003
Location: NJ
Posts: 19,279
Where are you located and how did you configure the tuner and its guide data? Did you used to have guide data & now there is nothing, or it just never got filled in so you've never had any guide listings?

For the remote, see this FAQ and/or the Hauppauge links in my sig lines.

- Andy
__________________
SageTV v7.1.9 is available here.
- Read the SageTV FAQ and PDF User's Guides for SageTV V7.0 & SageTV Studio v7.1.
- Hauppauge remote help: 1) Basics/Extending it 2) Replace it 3) Use it w/o needing focus
- HD Extenders: A) FAQs B) URC MX-700 remote setup
Note: This is a users' forum; see the Rules. For official tech support fill out a Support Request.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-17-2008, 10:40 PM
atomic98 atomic98 is offline
New Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 4
Im located in phoenix, arizona. I just set it up about an hour ago and have had no data at all, shouldnt be a firewall blocking it either. I setup the tuner via the quick-setup paper that came with it, its setup via composite. I notice that if go to source wizard summary and look at the details of the tuner it says, Funtioning: true, Network Encoder: False, Currently being used for live TV: False, Input Type Composite, RF Channel n/a. Ok im actually now getting the Epg data fully, i went and double checked that i had forwarded it through my router and i hadnt. Im still receiving no video/sound on any channel though. Now its saying currently beng used for tv: true, but im still just receiving a greyish screen and no sound. thanks

Last edited by atomic98; 04-17-2008 at 11:17 PM.
Reply With Quote
  #4  
Old 04-17-2008, 11:51 PM
Opus4's Avatar
Opus4 Opus4 is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2003
Location: NJ
Posts: 19,279
Quote:
Originally Posted by atomic98 View Post
Ok im actually now getting the Epg data fully
It can take a while to download all the EPG data the first time. Unless the above line contains a typo, it looks like it has been downloaded now.

Quote:
Im still receiving no video/sound on any channel though. Now its saying currently beng used for tv: true, but im still just receiving a greyish screen and no sound. thanks
I'm not that familiar with the 1600 -- since the EPG issue appears to be resolved, I suggest taking the tuner config issue to the hardware section of the forum & post info about how you've configured it so far there.

- Andy
__________________
SageTV v7.1.9 is available here.
- Read the SageTV FAQ and PDF User's Guides for SageTV V7.0 & SageTV Studio v7.1.
- Hauppauge remote help: 1) Basics/Extending it 2) Replace it 3) Use it w/o needing focus
- HD Extenders: A) FAQs B) URC MX-700 remote setup
Note: This is a users' forum; see the Rules. For official tech support fill out a Support Request.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Zap2It's poor quality DaveK SageTV EPG Service 15 10-16-2007 06:05 AM
No guide data for one local OTH channel White94Cobra SageTV EPG Service 2 10-31-2006 11:34 PM
No guide data? blade SageTV Beta Test Software 3 10-12-2006 12:58 PM
No search results at all! While program guide is there! Versio 6.0 with XMLTV Jouden SageTV Beta Test Software 1 10-11-2006 03:52 PM
New source for XMLTV Guide Data antplugger SageTV EPG Service 1 03-17-2006 07:08 AM


All times are GMT -6. The time now is 07:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.