SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Customizations > SageTV v7 Customizations

SageTV v7 Customizations This forums is for discussing and sharing user-created modifications for the SageTV version 7 application created by using the SageTV Studio or through the use of external plugins. Use this forum to discuss plugins for SageTV version 7 and newer.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-25-2010, 09:13 AM
infocus13's Avatar
infocus13 infocus13 is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 199
Jetty Error "503 - Service_Unavailable"

Hey guys

I'm running v7 through a hd100. Was running jetty, web interface, BMT on v6 before no issues.

Then I upgraded to v7, reinstalled all the Jetty-related plugins and all of a sudden I get the following error when accessing jetty on port 8380 (which I changed from the default one)

"HTTP ERROR: 503

Problem accessing /jetty. Reason:

SERVICE_UNAVAILABLE
Powered by Jetty://"

For some strange reason, I can still access /sage and /bmt just fine, just not the Jetty launch page.

any ideas guys?

cheers!
Reply With Quote
  #2  
Old 05-25-2010, 09:18 AM
Slugger Slugger is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Mar 2007
Location: Kingston, ON
Posts: 3,776
Quote:
Originally Posted by dkatchalov View Post
Hey guys

I'm running v7 through a hd100. Was running jetty, web interface, BMT on v6 before no issues.

Then I upgraded to v7, reinstalled all the Jetty-related plugins and all of a sudden I get the following error when accessing jetty on port 8380 (which I changed from the default one)

"HTTP ERROR: 503

Problem accessing /jetty. Reason:

SERVICE_UNAVAILABLE
Powered by Jetty://"

For some strange reason, I can still access /sage and /bmt just fine, just not the Jetty launch page.

any ideas guys?

cheers!
By the jetty launch page do you mean the root URL "/"? If so, it's a known issue and will be fixed in the next Jetty update.
__________________
Twitter: @ddb_db
Server: Intel i5-4570 Quad Core, 16GB RAM, 1 x 128GB OS SSD (Win7 Pro x64 SP1), 1 x 2TB media drive
Capture: 2 x Colossus
STB Controller: 1 x USB-UIRT
Software:Java 1.7.0_65; SageTV 7.1.9
Clients: 1 x HD300, 2 x HD200, 1 x SageClient, 1 x PlaceShifter
Plugins: Too many to list now...
Reply With Quote
  #3  
Old 05-25-2010, 09:21 AM
infocus13's Avatar
infocus13 infocus13 is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 199
Quote:
Originally Posted by Slugger View Post
By the jetty launch page do you mean the root URL "/"? If so, it's a known issue and will be fixed in the next Jetty update.
Slugger, yes I mean the root URL.

Good to know that it's a known issue. Cheers.
Reply With Quote
  #4  
Old 05-25-2010, 10:36 AM
[JiF]Mike [JiF]Mike is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 106
You probably already figured this out, but just in case. If you add the specific text for the addon you want, you can get to the addons page. Add "bmt" to the end of the url for bmt, and I think the webui is "/sage/Home"
__________________
SageTV: Athlon 64 X2 4200+ | 4 GB | 1 Tuner | DirecTV via HD-PVR | Windows Home Server 2011
Clients: PlaceShifter | (3) STP-HD200
Primary TV: Samsung 61" DLP 1080p
Bedrooms: Toshiba 32" LCD 1080p
Customizations: Pheonix | Web Server

www.jiff.net
Reply With Quote
  #5  
Old 05-25-2010, 06:59 PM
infocus13's Avatar
infocus13 infocus13 is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 199
Quote:
Originally Posted by [JiF]Mike View Post
You probably already figured this out, but just in case. If you add the specific text for the addon you want, you can get to the addons page. Add "bmt" to the end of the url for bmt, and I think the webui is "/sage/Home"
Heya

Yeah, I figured that out, cheers!
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Sort By Title" most shows end up under "T" as in "The" grauchy SageMC Custom Interface 1 09-25-2009 07:44 AM
JAVA "MainMsg"" error help Graygeek SageTV Software 0 09-01-2009 05:04 PM
"Set defaults" for Series forgets "Keep"/"Auto-delete" setting maxpower SageMC Custom Interface 9 05-14-2008 10:44 PM
Java Error? "unexpected error" "exception_access_violation" gotuitdan SageTV Software 1 11-21-2006 10:49 PM
ERROR (-9): All encoders are in use by clients viewing "Live" TV". band80 SageTV Software 4 01-17-2005 01:59 PM


All times are GMT -6. The time now is 05:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.