SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Customizations > SageTV v7 Customizations > Batch Metadata Tools

Batch Metadata Tools This forums is for discussing the user-created Batch Metadata Tools for SageTV.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-04-2013, 09:19 AM
Slugger Slugger is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Mar 2007
Location: Kingston, ON
Posts: 3,557
Imports not recognized as recordings

On my old XP server, imports that BMT found tv metadata for were automatically added to my Sage TV recordings view. Since moving to the new server, all imports just end up in video imports even though BMT is finding the metadata for the files. I'm sure there's a setting I'm missing, can someone show me the way?
__________________
Twitter: @ddb_db
Server: Intel i5-4570 Quad Core, 16GB RAM, 1 x 128GB OS SSD (Win7 Pro x64 SP1), 1 x 2TB media drive
Capture: 2 x Colossus
STB Controller: 1 x USB-UIRT
Software:Java 1.7.0_45; SageTV 7.1.9
Clients: 1 x HD300, 2 x HD200, 1 x SageClient, 1 x PlaceShifter
Plugins: Too many to list now...
Reply With Quote
  #2  
Old 11-05-2013, 09:42 AM
stuckless's Avatar
stuckless stuckless is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2007
Location: London, Ontario, Canada
Posts: 6,563
Quote:
Originally Posted by Slugger View Post
On my old XP server, imports that BMT found tv metadata for were automatically added to my Sage TV recordings view. Since moving to the new server, all imports just end up in video imports even though BMT is finding the metadata for the files. I'm sure there's a setting I'm missing, can someone show me the way?
In configure -> Phoenix -> Fanart/Metadata settings, there is Import TV Media Types as recordings. Out of the box, it's turned off.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-05-2013, 09:56 AM
Slugger Slugger is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Mar 2007
Location: Kingston, ON
Posts: 3,557
That was it. Thanks.
__________________
Twitter: @ddb_db
Server: Intel i5-4570 Quad Core, 16GB RAM, 1 x 128GB OS SSD (Win7 Pro x64 SP1), 1 x 2TB media drive
Capture: 2 x Colossus
STB Controller: 1 x USB-UIRT
Software:Java 1.7.0_45; SageTV 7.1.9
Clients: 1 x HD300, 2 x HD200, 1 x SageClient, 1 x PlaceShifter
Plugins: Too many to list now...
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
TV Recordings in Import Directories are: Imports/Recordings Setting jorton SageTV Beta Test Software 4 09-04-2010 11:08 AM
Sage V7 All my sage recordings showing up in imports davey_fl SageTV Beta Test Software 4 07-06-2010 05:59 PM
Newbie - Move recordings successful, but not all moved recordings recognized echang2 SageTV Software 2 05-13-2010 10:13 PM
New FAQ for moving recordings, imports, recording dirs, etc. Opus4 SageTV Software 0 02-15-2008 02:26 PM
STV Imports: Imports for V3 Updated 20/Aug/2005 nielm SageTV Customizations 186 10-30-2005 12:55 PM


All times are GMT -6. The time now is 08:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.