SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV BETA Release Products > SageTV Beta Test Software

SageTV Beta Test Software Discussion related to BETA Releases of the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. regarding SageTV Beta Releases should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 07-04-2010, 11:58 AM
tmiranda's Avatar
tmiranda tmiranda is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2005
Location: Central Florida, USA
Posts: 4,201
@FigetyRat - if you see any places where the time is not displayed properly let me know and I'll fix it. I'll upload this to the repository to make it "official".

@Fonceur - What FigetyRat wants to do is override the regional settings. He is in the US (where most people use 12 hour time format) and wants to use 24 hour time format while keeping the other regional settings alone.
__________________

Sage Server: ASUS/Intel C2D based system w/4GB RAM. WinXP Home, Hauppauge PVR 150, Hauppauge HVR-2250 and an HDHR. Runs headless. Accessed via VNC when necessary. Four HD-300 Extenders.
Reply With Quote
  #22  
Old 07-04-2010, 12:27 PM
Fonceur's Avatar
Fonceur Fonceur is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2008
Location: DDO, QC
Posts: 1,893
Quote:
Originally Posted by tmiranda View Post
@Fonceur - What FigetyRat wants to do is override the regional settings. He is in the US (where most people use 12 hour time format) and wants to use 24 hour time format while keeping the other regional settings alone.
First of all, I don't understand why he doesn't simply overwrite his own regional settings instead of doing it on a per program basis...

But regardless, SageTV does ignore the regional settings while BTV doesn't, which was the answer to the question asked by Blade...
__________________
SageTCPServer (2.3.5): Open source TCP interface to the SageTV API
MLSageTV (3.1.8)/Sage Media Server (1.13): SageTV plugin for MainLobby/CQC
TaSageTV (2.58)/TaSTVRemote (1.14): Monitor/control SageTV with an Android device
TbSageTV (1.02)/STVRemote (1.11): Monitor/control SageTV with a PlayBook 2
TiSageTV (1.64)/TiSTVRemote (1.09): Monitor/control SageTV with an iPhone/iPod/iPad
Reply With Quote
  #23  
Old 07-04-2010, 02:25 PM
jbrandon's Avatar
jbrandon jbrandon is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Oct 2009
Location: Gladstone, MO
Posts: 151
Thanks for doing this...

So far everything looks good except when I change to "Date + Time" vs "Day + Time" - it will still display the 12 h format with the AM/PM after. Primary reason is I do not wear a watch nor have a calendar so I actually look at Sage to tell me what day/moth it is.

Maybe there is a reason for this but everywhere else it displays the 24 h format.

Thanks again...
Quote:
Originally Posted by tmiranda View Post
@FigetyRat - if you see any places where the time is not displayed properly let me know and I'll fix it. I'll upload this to the repository to make it "official".
Reply With Quote
  #24  
Old 07-05-2010, 03:32 AM
tmiranda's Avatar
tmiranda tmiranda is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2005
Location: Central Florida, USA
Posts: 4,201
Quote:
Originally Posted by jbrandon View Post
So far everything looks good except when I change to "Date + Time" vs "Day + Time" - it will still display the 12 h format with the AM/PM after.
Where are you making this change?
__________________

Sage Server: ASUS/Intel C2D based system w/4GB RAM. WinXP Home, Hauppauge PVR 150, Hauppauge HVR-2250 and an HDHR. Runs headless. Accessed via VNC when necessary. Four HD-300 Extenders.
Reply With Quote
  #25  
Old 07-05-2010, 07:45 AM
jbrandon's Avatar
jbrandon jbrandon is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Oct 2009
Location: Gladstone, MO
Posts: 151
Quote:
Originally Posted by tmiranda View Post
Where are you making this change?

With the “extras” enabled, Detailed Setup > Customize > Date Display Style When set to Day + Time it all works correctly. I’ve not found anywhere it does not display the correct 24 h format. But when changing to Date + Time only the main menu screen displays the 12 h format everywhere else has the 24 h format.

Yes the .jar is installed on the server with the service stopped and the .stvi is installed on each client.
Attached Images
File Type: jpg Date+Time.jpg (153.3 KB, 61 views)
File Type: jpg Day+Time.jpg (159.2 KB, 53 views)
Reply With Quote
  #26  
Old 07-05-2010, 09:58 AM
tmiranda's Avatar
tmiranda tmiranda is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2005
Location: Central Florida, USA
Posts: 4,201
OK, I see that now. I'll change it in the next day or so.
__________________

Sage Server: ASUS/Intel C2D based system w/4GB RAM. WinXP Home, Hauppauge PVR 150, Hauppauge HVR-2250 and an HDHR. Runs headless. Accessed via VNC when necessary. Four HD-300 Extenders.
Reply With Quote
  #27  
Old 07-05-2010, 12:30 PM
FidgetyRat's Avatar
FidgetyRat FidgetyRat is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 492
Quote:
Originally Posted by Fonceur View Post
First of all, I don't understand why he doesn't simply overwrite his own regional settings instead of doing it on a per program basis...
The issue is, I can overwrite my specific USA regional settings to display 24h, but sage does not accept that. In order to get sage to accept it, I would literally have to tell windows I live in England, something I'd rather not do as it messes up time zones and other programs.

Whatever the case, this plugin works for what I need.
__________________
Server: 2.6Ghz Pentium Dual Core, 2GB RAM. 3x PVR-150, 1.5TB HDD. Geforce 7300GS, Sage 7.0.15
Client: Jetway ION-Top - Dual core ATOM 1.6 & NVIDIA ION
NAS: QNAP TS-419P 3.7TB Raid-5

Special thanks to tmiranda for making my 24h time format dream a reality. See here for more details.
Reply With Quote
  #28  
Old 07-05-2010, 02:37 PM
tmiranda's Avatar
tmiranda tmiranda is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2005
Location: Central Florida, USA
Posts: 4,201
v1.01

I just uploaded to the plugin repository a new version that fixes the issue described by jbrandon.
__________________

Sage Server: ASUS/Intel C2D based system w/4GB RAM. WinXP Home, Hauppauge PVR 150, Hauppauge HVR-2250 and an HDHR. Runs headless. Accessed via VNC when necessary. Four HD-300 Extenders.
Reply With Quote
  #29  
Old 07-05-2010, 03:55 PM
jbrandon's Avatar
jbrandon jbrandon is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Oct 2009
Location: Gladstone, MO
Posts: 151
Thank you very much!!

Quote:
Originally Posted by tmiranda View Post
I just uploaded to the plugin repository a new version that fixes the issue described by jbrandon.
Reply With Quote
  #30  
Old 06-15-2011, 03:45 PM
bohan bohan is offline
Sage User
 
Join Date: Apr 2011
Location: Sydney, Australia
Posts: 20
Hi Tom

Me again (its getting a bit embarresing now, but somehow we think very much alike in terms of SageTV).

Could please enable the 24h time in the "create timed recording" menu as well, it will make life much easier due th the scrolling method SageTV uses to set dat time (it would be even better to create a data entry dialog to type in the time instead of Up/Down and pray, but that is probably asking too much in one day... got to wake up and start developing some plugins myself!)
__________________
[size=1]Bohan Huang
One Dragon AV, [url]http://www.onedragon.com.au[/url]
Win XP Pro SP3 + SageTV 7.1.7
Gigabyte H55M-UD2H + Intel Core i3-530
Kingston S100 16GB, Samsung 1TB + 1.5TB, Seagate 2TB
DVB-T: 2 x LifeView MSA-T2A2
DVB-S2: 1 x TBS 8920, 1 x TBS 5922, 1 x TBS 5921
Clients: 2 x SageTV HD300, 1 x SageTVClient 7.1.7 (Win XP Pro SP3)[/size]
Reply With Quote
  #31  
Old 06-16-2011, 06:17 AM
tmiranda's Avatar
tmiranda tmiranda is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2005
Location: Central Florida, USA
Posts: 4,201
Quote:
Originally Posted by bohan View Post
Hi Tom

Me again (its getting a bit embarresing now, but somehow we think very much alike in terms of SageTV).

Could please enable the 24h time in the "create timed recording" menu as well, it will make life much easier due th the scrolling method SageTV uses to set dat time (it would be even better to create a data entry dialog to type in the time instead of Up/Down and pray, but that is probably asking too much in one day... got to wake up and start developing some plugins myself!)
Certainly possible. I'll put it on the "to do's" for the Name Timed Recording plugin.
__________________

Sage Server: ASUS/Intel C2D based system w/4GB RAM. WinXP Home, Hauppauge PVR 150, Hauppauge HVR-2250 and an HDHR. Runs headless. Accessed via VNC when necessary. Four HD-300 Extenders.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Feature Request: One-Time Favorites Fuzzy SageTV Software 6 10-31-2009 08:17 AM
Feature Req: Summer's here, time to request movie channel IR selection again tvierling SageTV Software 1 06-24-2007 11:27 PM
6.0.14 Still no support for USA 24h Clock Format FidgetyRat SageTV Beta Test Software 2 11-17-2006 06:28 PM
Maybe add support for american 24h format? FidgetyRat SageTV Software 0 08-09-2006 02:52 PM
Feature Request: Limit IR to a time window RenHoek SageTV Beta Test Software 7 03-22-2004 01:43 PM


All times are GMT -6. The time now is 06:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.