SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-22-2004, 04:31 AM
jughead's Avatar
jughead jughead is offline
Sage User
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 59
need previous version pleeease!

thanks in advance!

i lost my hard drive and now that i've reinstalled and changed sone components, i'm having problems with version 2.0.20 that i didn't have with 2.0.19... i want to install .19 again to eliminate that extra variable in troubleshooting. my .exe was on the drive that died so can someone pleeeeeease send me version .19 for now???

thanks!
Reply With Quote
  #2  
Old 07-22-2004, 06:40 AM
kny3twalker kny3twalker is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 3,074
change the url
http://www.sage.tv/preDL.php?tmpFile..._0_19Setup.exe
Reply With Quote
  #3  
Old 07-22-2004, 07:23 AM
jughead's Avatar
jughead jughead is offline
Sage User
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 59
well, it says it's version 2.0.19, but the file that starts downloading is 2.0.20 sending it through yousendit.com would rule if it's not online anywhere else. i can give my email in a pm if you want...
thanks!
Reply With Quote
  #4  
Old 07-22-2004, 08:20 AM
mls mls is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 804
What problems are you having with .20 that you did not have with .19 ?
Reply With Quote
  #5  
Old 07-22-2004, 08:44 AM
jughead's Avatar
jughead jughead is offline
Sage User
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 59
mostly lock ups and freezing... very often & pinning the cpu at 100% etc. i think only when sage is running and usually soon if not immediately after it starts up. the release notes indicate that not a whole lot was changed but somethin's not getting along w/ somethin. i did switch some hardware too bc i'm still nailing down exactly which orphaned parts to use but figured i'd rule the software change out first...
Reply With Quote
  #6  
Old 07-22-2004, 10:55 PM
kny3twalker kny3twalker is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 3,074
thats strange it works still for vesion 1.4.10
wonder why not 2.0.19????
Reply With Quote
  #7  
Old 07-23-2004, 09:48 AM
mls mls is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 804
Quote:
Originally posted by jughead
mostly lock ups and freezing... very often & pinning the cpu at 100% etc. i think only when sage is running and usually soon if not immediately after it starts up. the release notes indicate that not a whole lot was changed but somethin's not getting along w/ somethin. i did switch some hardware too bc i'm still nailing down exactly which orphaned parts to use but figured i'd rule the software change out first...
There are still a couple of bugs in .20 that I (and Frey) are aware of, but in general .20 fixed quite a few others that were in the .19 release.

You mentioned losing the hard drive and reinstalling everything... I assume you meant a fresh install of Windows there also.

Have you gotten all the Windows Updates?

Try uninstalling JAVA. When you install SageTV it should then install the correct version of JAVA it was designed to use.

If that don't help, for the most part, your problems sound more like problems with drivers than SageTV itself.

If you really still think you need .19 (no idea why you should), then PM me with your e-mail addy and I'll send it to you. Don't make much sense to install .19 to me though because you will most likely end up having to upgrade to .20 anyway later.
Reply With Quote
  #8  
Old 07-24-2004, 12:11 PM
jughead's Avatar
jughead jughead is offline
Sage User
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 59
yep, it's now a fresh install of XP Home SP1 w/ all critical updates already... newest drivers, directx & everything else i could think of that might matter. i'll double check that i got everything tho. i should have some tinker-time this weekend i'll try the java thing & let ya know!
Reply With Quote
  #9  
Old 07-28-2004, 11:44 PM
jughead's Avatar
jughead jughead is offline
Sage User
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 59
ok! i installed .19 (thx MLS) and it did the same thing. i thought "drivers" now too, so i downloaded em all again & switched soundcards since there aren't any decent ones for it. it's ancient & the drivers always mess w/ me. defragged (which i had forgotten to do w/ the fresh install) and BAM! working fine .20 too...
THANKS! it's all goooood!
Reply With Quote
  #10  
Old 07-28-2004, 11:57 PM
mls mls is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 804
Ah, didn't I tell ya it was kind of pointless and you'd end up upgrading to .20 anyway
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 05:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.