SageTV Community

SageTV Community (http://forums.sagetv.com/forums/index.php)
-   SageTV Software (http://forums.sagetv.com/forums/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Server auto-delete problems (http://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=37498)

zjennings 12-08-2008 07:09 AM

Server auto-delete problems
 
Problem:

When the Server auto-deletes something to make more room, whatever I'm watching gets choppy/freezes until the delete is completed. I know this is what's happening because the hard drive light goes solid for about 15 seconds.

It's a brand new HP quad-core intel with 4GB of RAM running Vista Ultimate. Sage has its own 750GB SATAII drive. 3 tuners (2SD + 1HD) all Hauppauge.

It's like it freezes up the bus. Even if I'm watching a video that's on a different drive, it still freezes the video.

Please help me. The WAF is going down the drain.

Thanks,
Zach

gplasky 12-08-2008 07:27 AM

Did you format that drive with 64K clusters? Are you running Sage as a service? Make sure whatever user is logged in for Sage to run (service or running local) has all the privileges it needs to delete those files. Vista tends to be more secure.

Gerry

zjennings 12-08-2008 01:27 PM

Quote:

Originally Posted by gplasky (Post 320209)
Did you format that drive with 64K clusters? Are you running Sage as a service? Make sure whatever user is logged in for Sage to run (service or running local) has all the privileges it needs to delete those files. Vista tends to be more secure.

Gerry

64K clusters: Yes

SageTV running as service: Yes

User running SageTV service privileges: Administrator


Any other thoughts?

z


All times are GMT -6. The time now is 01:56 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.