SageTV Community

SageTV Community (http://forums.sagetv.com/forums/index.php)
-   Hardware Support (http://forums.sagetv.com/forums/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Hauppauge WinTV-quadHD PCIe and SageTV v9.2.264bit (http://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=66672)

tomdomm 02-27-2021 06:50 PM

Hauppauge WinTV-quadHD PCIe and SageTV v9.2.264bit
 
2 Attachment(s)
Current build Win10 Pro 64bit, SageTV v9.2.2 64 bit, Hauppauge WinTV-quadHD PCIe card. Have read previous threads and believe DShowCapture64.dll is in the latest build. I see 4 tuners. Using ScheduleDirect for EPG and Cable channel guide.
I miss my old infiniTV card, this Hauppauge is SLOW in Channel Scan. Glad only have to do once, but will changing channels be as slow?
I can watch any channel in the 2-99 block on any TV in the house.
My 1st effort had trouble accessing the tuners and when did, got the “No Signal” video.
Rebuilt system from scratch. Did not re-install Hauppauge WinTV-quadHD USB. 1st attempt – found only does Antenna ATSC.
Purchased Hauppauge WinTV-quad PCIe card which does Clear QAM. SageTV sees channels in Tuner Check Channels, even plays them. Watch TV does not! Installed WinTV10 fro Hauppauge. It found the Clear QAM channels and played them. SageTV on computer still has problems with dropping tuner connection and “No Picture” video. I’m missing something but what?
Attached Sagetv.property and sagetv_0.txt logs

tomdomm 03-11-2021 11:29 AM

Replacing Ceton Infini TV tuner
 
Had to be reminded that my TV's are tuning the old NTSC signal the cable comp still feeds down the backbone cable. Expect to go away when update to fiber optics. Attempted to get OLD NTSC Tuner cards/USB devices to work with lots of confusing results, or lack of results.
The Hauppauge current WinTV products are OTA or clear QAM only:bang:

Picked up a HDHomerun Prime and found out the current techs do not know how to add M-card/cable cards to their system:nono: Found a working Mcard to work in the HD Prime. Now trying to figure out why my Schedule Direct download shows 'No Data' in all 3 digit channels? Can tune the channel and watch but no scheduling them.


All times are GMT -6. The time now is 02:49 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.