SageTV Community

SageTV Community (http://forums.sagetv.com/forums/index.php)
-   SageTV Placeshifter (http://forums.sagetv.com/forums/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Placeshifter "Test Connection" always fails (http://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=62924)

AzJazz 02-02-2016 08:59 AM

[SOLVED] Placeshifter "Test Connection" always fails
 
Hi - I always see the following error when testing the Placeshifter:


My router has TCP Port 31099 forwarded (manually) to my Sage Server PC, and the pop-up still happens even when my firewall is disabled.

Are there other settings I should be making/checking?

UPDATE: I figured it out. I found a post here that effectively said, RTFM. :)

After reading the Sage Manual Placeshifter Client FAQ on page 242, I found out that I had to configure my Router's Port Forwarding to add: UDP Port 31100, TCP Port 8018, and TCP Port 7818.

Cheers!

Pelicanjoe 02-02-2016 07:28 PM

Cool! I had that same problem a while back.

You using the Placeshifter with V9? Does it work without a license?

AzJazz 02-03-2016 12:44 AM

Quote:

Originally Posted by Pelicanjoe (Post 584380)
Cool! I had that same problem a while back.

You using the Placeshifter with V9? Does it work without a license?

Hi, Pelicanjoe - I was considering trying v9, but I may have to hold off for a while. I use one of the original HDHomerun network tuners, and I heard that v9 is incompatible for now.


All times are GMT -6. The time now is 02:31 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.