SageTV Community

SageTV Community (http://forums.sagetv.com/forums/index.php)
-   General Discussion (http://forums.sagetv.com/forums/forumdisplay.php?f=3)
-   -   Search Forum Broken? (http://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=55611)

kchase56 05-12-2011 02:23 PM

Search Forum Broken?
 
I can no longer search the forums. This definitely used to work. Can others verify if this is working for them? Thanks.

JetreL 05-12-2011 02:28 PM

It's working for me, what are you seeing??

I just did 4 searches.

Main search
poster search
keyword
tag

all worked

kchase56 05-12-2011 02:36 PM

Search Forums - Get =>

Sorry - no matches. Please try some different terms.

I'm running FireFox 4.0.1 if that matters.

Also doesn't work on IE 8.

brainbone 05-12-2011 03:08 PM

Is your search term 3 characters or under?

kchase56 05-12-2011 05:16 PM

If I search for SageTV, I get => Sorry - no matches. Please try some different terms.

I've tried this on 3 different computers with the same results.

trallyus 05-12-2011 05:59 PM

It's not a match because it's a common word. At least that is what it said when I searched for the word.

JetreL 05-12-2011 07:18 PM

if the forum search is not working for you, you could always go to Google and type:

site:forums.sagetv.com <search string>

That'll get you something.

MattHelm 05-12-2011 08:30 PM

Are you logged in, if not you have to answer a question to prove you ain't a 'puter


All times are GMT -6. The time now is 02:48 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.