SageTV Community

SageTV Community (http://forums.sagetv.com/forums/index.php)
-   SageTV Placeshifter (http://forums.sagetv.com/forums/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Toggle Full Screen Option Missing (http://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=65072)

KarylFStein 10-07-2017 05:57 PM

Toggle Full Screen Option Missing
 
It used to be during playback I could bring up the options menu and there was a "Toggle Full Screen" selection. That seems to be missing now. I use that a bit in Placeshifter. I can double click on the top menu bar to get it to go to full screen, but no way I can tell to toggle it back without stopping the playback which then provides an icon on top to do the toggle. I have an older SageTV install which still has the "Toggle Full Screen" menu item in the options menu when connecting via Placeshifter, so thinking it has something to do with the server version? (Note that the older install is Windows based while the new one is on unRAID if that makes a difference.)

NetworkGuy 10-10-2017 04:41 AM

Quote:

Originally Posted by KarylFStein (Post 610977)
It used to be during playback I could bring up the options menu and there was a "Toggle Full Screen" selection. That seems to be missing now. I use that a bit in Placeshifter. I can double click on the top menu bar to get it to go to full screen, but no way I can tell to toggle it back without stopping the playback which then provides an icon on top to do the toggle. I have an older SageTV install which still has the "Toggle Full Screen" menu item in the options menu when connecting via Placeshifter, so thinking it has something to do with the server version? (Note that the older install is Windows based while the new one is on unRAID if that makes a difference.)

Hit the "Esc" key. It will bring up an overlay menu and you can toggle full screen from there.

KarylFStein 10-13-2017 08:08 PM

Quote:

Originally Posted by NetworkGuy (Post 611041)
Hit the "Esc" key. It will bring up an overlay menu and you can toggle full screen from there.

That's what I'm talking about (overlay / options menu). The menu option to toggle full screen is not there anymore.

NetworkGuy 10-14-2017 04:15 AM

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by KarylFStein (Post 611105)
That's what I'm talking about (overlay / options menu). The menu option to toggle full screen is not there anymore.

Can you post a screen shot?

KarylFStein 10-14-2017 07:49 AM

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by NetworkGuy (Post 611110)
Can you post a screen shot?

Capture1 is the unRAID server running 9.1.7.581. Capture2 is the Windows server running 9.1.2.662. The client is the same PC separate from either server.

jusjoken 10-14-2017 10:33 AM

Quote:

Originally Posted by KarylFStein (Post 611116)
Capture1 is the unRAID server running 9.1.7.581. Capture2 is the Windows server running 9.1.2.662. The client is the same PC separate from either server.

To narrow it down....copy the sagetv7.xml from the windows server to the unraid and name it something else. From the placeshifter connected to the unraid server goto setup, advanced and change the stv to the renamed windows older stv.

If that solves it then the latest STV changes broke this.

k


All times are GMT -6. The time now is 01:15 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.