SageTV Community

SageTV Community (http://forums.sagetv.com/forums/index.php)
-   SageTV Netherlands (http://forums.sagetv.com/forums/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Setting up UPC Cable with SageTV (http://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=48364)

radiopaque 05-18-2010 01:42 AM

Setting up UPC Cable with SageTV
 
Hello,

I would like to set up SageTV with UPC Cable in Rotterdam.

I have one PVR350, and one PVR150 from Hauppauge. One would use the coax signal from UPC, and the other would use the composite output (from the RGB SCART) from the Mediabox.

Has anyone gotten this to work? I am having all kinds of trouble tuning in on the channels...

Cheers,
Mark

radiopaque 05-27-2010 01:17 AM

Bump. Heeft iedereen met UPC kabel uit Nederland SageTV verlaten?

willemse 08-18-2010 01:34 PM

Gebruik UPC
 
Ik gebruik UPC (Standaard Analoog TV geen HD of Digitaal)
Gewoon Antenne kabel met Hauppuage verbinden
Geen probleem

Succes

radiopaque 09-07-2010 05:35 AM

OK, ik ga het nog maar eens proberen :-)
Hoe scan je voor de kanalen? Gewoon de full scan vanuit sagetv?

willemse 09-10-2010 01:41 PM

Ja full scan en wachten tot dit klaar is

radiopaque 09-12-2010 01:04 AM

Quote:

Originally Posted by willemse (Post 448487)
Ja full scan en wachten tot dit klaar is

Vreemd, ik heb het net gedaan met mijn 350 en 150 kaarten, dit keer niet 1 kanaal. Terwijl de hauppauge software wel gewoon beeld geeft.

Welke andere settings gebruik je? Cable of Antenna? Heb je hauppauge wintv etc ook geinstalleerd, of alleen de drivers? Weet je misschien welke versie?

Groeten,
Mark

willemse 09-12-2010 05:40 AM

Dacht Cable
PVR-150-500_2_0_48_25037_WHQL
WinTV niet geinstalleerd maar zou gezien problemen welke jij ondervindt dit wel doen zodat je de hauppauge kaarten kunt controleren of deze werken of niet.

sukses

willetin 11-19-2010 10:01 AM

Is dit nog wat geworden?
 
Gelukt?

Zladotimov 12-02-2010 02:59 PM

Het is al een tijd geleden dat deze vraag gepost is, dus misschien heeft de originele poster al afgehaakt, maar fwiw: ik heb analoge UPC via een Hauppauge PVR150, en digitaal via een HD-PVR. De analoge kanalen scannen in Sage is me nog nooit gelukt, maar je kan het programma "freqshifter" (zoeken in dit forum voor download link; het progje is vrij oud maar werkt op xp, vista en win7) gebruiken om de frequenties in te stellen. Zorg dat je de tuner in Sage op "Use tuner on Capture card to tune Antenna/Broadcast" zet, en dat de volgorde die je in Freqshifter instelt overeen komt met je kanalenindeling in Sage, en je zou zo prima tv moeten kunnen ontvangen.
Succes!


All times are GMT -6. The time now is 09:12 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.