SageTV Community

SageTV Community (http://forums.sagetv.com/forums/index.php)
-   SageTV Media Extender (http://forums.sagetv.com/forums/forumdisplay.php?f=37)
-   -   License Confusion (http://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=39862)

markspalding 02-23-2009 08:13 AM

License Confusion
 
I bought a SageTV HD Theater with SageTV Media Center for Windows software bundle back in December and was so impressed I bought another 3 SageTV HD Theaters for other rooms.

I am now confused over licensing though.

I've just setup the additional extenders and have a '15day trial' logo plastered all over the screen.

Did I misunderstand the licensing? Should I be able to connect all four extenders to one server with the license? Or do I need 4 license keys?

Confused!!

I guess I would have thought twice about buying the other three if I realised they needed licenses as well!!

Any advice appreciated as the manuals and faq's are a bit wooly.

HelenWeathers 02-23-2009 08:38 AM

First, make sure you have the SageTV 6.5 national release installed on your server. If you do, you should then contact Sage support because each HD-200 comes with it's own license.

Beefcake550 02-23-2009 08:42 AM

and make sure that your server machine has the license key applied properly.

-Brian

markspalding 02-23-2009 08:56 AM

Thank you for the replies so far.
:D
Quote:

Originally Posted by HelenWeathers (Post 340356)
First, make sure you have the SageTV 6.5 national release installed on your server. If you do, you should then contact Sage support because each HD-200 comes with it's own license.

I have SageTV_V6_4_8 installed on my WHS. Should I contact support? I'm not sure as to the significance of your reply. Was there a bug?

Quote:

Originally Posted by Beefcake550 (Post 340357)
and make sure that your server machine has the license key applied properly.

-Brian

My WHS console shows the following, 2 licenses correctly installed? Is this what you'd expect?

http://www.osmotics.co.uk/sagetv.jpg
I'm going to try another HD200 and see how that gets on. Any other ideas?

HelenWeathers 02-23-2009 09:01 AM

SageTV 6.5 supports the HD-200s license automatically. 6.4 requires a seperate license.

markspalding 02-23-2009 09:08 AM

Quote:

Originally Posted by HelenWeathers (Post 340363)
SageTV 6.5 supports the HD-200s license automatically. 6.4 requires a seperate license.

So...... I need to upgrade to 6.5? Does this cost more?

S_M_E 02-23-2009 09:10 AM

Uninstall the 6.4.8 add-in from WHS via the console, reboot, then install the 6.5.9 add-in via the console. No, the upgrade is free.


All times are GMT -6. The time now is 10:22 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.