SageTV Community

SageTV Community (http://forums.sagetv.com/forums/index.php)
-   Hardware Support (http://forums.sagetv.com/forums/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Sage 64 does not detect my HDhomeruns (http://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=66028)

Batman7349 07-15-2019 08:06 PM

Sage 64 does not detect my HDhomeruns
 
New build using Sage 64 on windows 10. Smooth install until I get to setting up video sources. No video sources found. I have a Quattro and a Duo. My old system (still running) sees them fine. What am I missing?

trk2 07-15-2019 09:12 PM

This is from Silicondust:

I'm pretty sure we removed all the SageTV instructions after they got bought out. Fairly simple process though, install SageTV, then install the HDHomeRun software for Windows. In HDHomeRun Setup, set the BDA Compatibility Mode to SageTV, click OK, then open SageTV and go through the tuner setup wizard in SageTV as you would with any other tuner.

I believe if you install the HDHomeRun software before Sage, than you won't see Sage as an option for the BDA Compatibility Mode.

wnjj 07-15-2019 10:39 PM

Known issue that Silicondust only looks for the 32-bit registry key to detect SageTV. Refer to the “known issues” section in the installer post here: https://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=63009

Batman7349 07-16-2019 10:53 AM

Got it, HDHR was not fully installed on the new server. Ran the hardware update install and all is now working!


All times are GMT -6. The time now is 05:00 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.