SageTV Community

SageTV Community (http://forums.sagetv.com/forums/index.php)
-   SageTV v7 Customizations (http://forums.sagetv.com/forums/forumdisplay.php?f=47)
-   -   Plugin :: PlayON for v7 (http://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=49042)

evilpenguin 02-07-2011 06:21 PM

Quote:

Originally Posted by edemay1022 (Post 479632)
Of course I have the plug in which works fantastic for netflix. However, when it comes to my Hulu queue it only pulls in some of the shows in my queue and not everything in my queue.

Let me know which shows aren't working.

edemay1022 02-07-2011 08:41 PM

Shows that do show up in my Recordings and import directory folder (in some cases they all show up in Sage recordings and in some cases only some of them do).

A couple examples are as follows:

American Pickers
Shows imported: 3
Shows actually in the Hulu queue: 3

Good Eats
Shows imported: 2
Shows actually in the Hulu queue: 13

Lights Out
Shows imported: 3
Shows actually in the Hulu queue: 3

Wrecked
Shows imported: 16
Shows actually in the Hulu queue: 39

Yard Crashers
Shows imported: 12
Shows actually in the Hulu queue: 25

A couple shows that doesn’t even pull into sage at all but are in my Hulu queue:

House Hunters – 7 shows in Hulu queue
Man Caves – 14 videos in Hulu queue
Cool Tools – 13 videos in queue
Hot Rod TV – 10videos in queue

Thanks for checking this out. Much appreciated!

pkasin 02-08-2011 02:59 PM

Pulling my hair out!
 
I am running SageTV on my Windows 7/64bit system. I have installed PlayOn and also the PlayOn plug-ins. All was working well until about two weeks ago. From that point on, I couldn't find anything when I browse UPnP ... all I get is The External Feed was Empty - this even on the server client!

I spoke with PlayOn support, and after uninstalling Norton 360, numerous reboots, trying it again, changing port settings on my route, reloading Norton 360, nothing worked and PlayOn blamed the plug-in for SageTV.

By the way, I read a wide array of these posts, and I have already tried uninstalling & re-installing both PlayOn and SageTV -- same for the plug-ins.

The other online services seem to work just fine.

Anyone have any thoughts?

Thanks!

gplasky 02-08-2011 04:23 PM

More than likely your Norton 360 is blocking the port or traffic needed for PlayOn. ANd it usually takes more than just an uninstall from the Control Panel to get rid of Norton.

Gerry

pkasin 02-08-2011 04:25 PM

Any ideas exactly which ports may be causing the issues? Perhaps I'm not setting something correctly.

gplasky 02-08-2011 04:51 PM

The ports are assigned randomly by the OS. You would probably want to make sure any uPnP/DNLA range of ports are open. Norton 360, as other programs try to be the do all and may block ports, services, etc.

Gerry

evilpenguin 02-09-2011 03:05 PM

Even though I hate previews...
 
4 Attachment(s)
I couldn't resist sharing some screen shots showing how seamlessly (and beautifully) Netflix/Hulu can be integrated with Sage thanks to the recent addition of episode images in BMT and a bit of custom work in the upcoming Diamond release...

TV:
http://forums.sagetv.com/forums/atta...1&d=1297284318

http://forums.sagetv.com/forums/atta...1&d=1297284405
Movies:
http://forums.sagetv.com/forums/atta...1&d=1297284420

http://forums.sagetv.com/forums/atta...1&d=1297284420

PLUCKYHD 02-10-2011 05:43 AM

I am going to have to lock you and Jeremy in a cage ;)

pkasin 02-10-2011 05:08 PM

Evilpenguin,

I know i've seen this acronym before, but what is BMT? One of my greatest dislikes of the Playon/Netflix plugin is that it looks terrible and is not user friendly. What you posted looks fantastic... how do I go about doing the same on my system?

Thanks.

PLUCKYHD 02-10-2011 05:11 PM

Quote:

Originally Posted by pkasin (Post 480248)
Evilpenguin,

I know i've seen this acronym before, but what is BMT? One of my greatest dislikes of the Playon/Netflix plugin is that it looks terrible and is not user friendly. What you posted looks fantastic... how do I go about doing the same on my system?

Thanks.

It isn't fully avialable yet you will need BMT and the next version of Diamond to get what he posted

BMT forums
Diamond Forum

pkasin 02-10-2011 05:13 PM

Thank you.

bradvido 02-10-2011 08:46 PM

EP - Can you tell me a little more about UPNPBrowser.exe? Is that something that you wrote or is it a 3rd party tool?
For a different project, I'm looking for a command line tool that can spit out Playon's UPNP heirarchy. Thought this might be a good place to start

Thanks,
BradVido

bastage 02-13-2011 04:37 PM

So has anyone else experienced extremely SLOW fast forwarding in Netflix. My wife is complaining about it as her & my daughter both watch alot of series's & like to FF the credits.

Also would this be effected by CPU performance (1.8Ghz quad)

vividweb 02-14-2011 09:45 AM

Quote:

Originally Posted by evilpenguin (Post 480045)
I couldn't resist sharing some screen shots showing how seamlessly (and beautifully) Netflix/Hulu can be integrated with Sage thanks to the recent addition of episode images in BMT and a bit of custom work in the upcoming Diamond release...

Does this still require the Netflix Queue to work? In Canada Netflix does not make the queue available and probably will be the same for any Streaming only expansions they do in the future. Is there any way to simulate the queue with my own list?

touchstone 02-15-2011 08:21 PM

Quote:

Originally Posted by evilpenguin (Post 472598)
I really hate Linux :bang:

I'm disabling Linux support in the next version and i'll re-enable it when I have time to look into things and figure out a way to keep things from breaking.

I'm running v. 1.4 of the plugin on SuSE 11.2. It's been working since at least December. I would encourage you not to disable all Linux support just because a few people running a particular distro have problems.

mkanet 02-22-2011 09:38 PM

It looks like it was true afterall. Well, at least I see Movies available that are $0 for Prime Eligible. They playback with one click in a web browser without having to "rent" them. It would be great to be able to be able to Browse/Watch Now these movies via playon for Prime customers.

http://i67.photobucket.com/albums/h2...nshot-1454.jpg

http://i67.photobucket.com/albums/h2...nshot-1453.jpg

Quote:

Originally Posted by MitchSchaft (Post 478336)
The latest version. That blog you read isn't true. It's something amazon drew up as a test I thinkn. It's not real. I'm also a prime subscriber.


MitchSchaft 02-22-2011 10:38 PM

They have no queue system :(.

Eckwell 02-24-2011 12:11 PM

Closed Captions
 
Is there a way to enable the closed captions in the HULU feed through the plugin? or at all?

Thanks in advance...

kbyrd 02-25-2011 10:37 AM

Quote:

Originally Posted by touchstone (Post 481008)
I'm running v. 1.4 of the plugin on SuSE 11.2. It's been working since at least December. I would encourage you not to disable all Linux support just because a few people running a particular distro have problems.

I'm one of the problem children (Ubuntu 10.10 64-bit) and I completely agree. I chose a fast moving distro, I got bit. My problem. But I understand the author's problem as well. We all come bug him about this, taking up time better spent on other things. evilpenguin, is there an easy way to have this plugin not compatible with certain distros? That would probably be a feature enhancement by Sage, but it might be useful to blacklist distros/version combos. If not, maybe a large sticky at the top of this forum or a note in the description of the plugin itself? Maybe us linux dorks could police this forum more often and keep the problem children like me out of your hair until this is sorted.

Again, is there anything we problem children can do to help you solve this problem? Is it that you've made a PAR of the code and the PAR needs a certain library version? How can we assist?

mogrinz 02-25-2011 12:31 PM

Quote:

Originally Posted by pkasin (Post 479853)
I am running SageTV on my Windows 7/64bit system. I have installed PlayOn and also the PlayOn plug-ins. All was working well until about two weeks ago. From that point on, I couldn't find anything when I browse UPnP ... all I get is The External Feed was Empty - this even on the server client!

I started having the same problem today. I upgraded the playon app to the latest version to see if it would help: No luck. I can watch playon content fine on my iPad - just not through Sage anymore.

I have never had Norton or any other antivirus stuff running on the server. The iPad app demonstrates that playOn is working correctly.


All times are GMT -6. The time now is 01:54 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.