SageTV Community

SageTV Community (http://forums.sagetv.com/forums/index.php)
-   SageTV HD Theater - Media Player (http://forums.sagetv.com/forums/forumdisplay.php?f=44)
-   -   HD200 licensing (http://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=65716)

michaeldjcox 10-23-2018 02:58 PM

HD200 licensing
 
I have two surplus HD200s I want to sell on Ebay.

Some questions

1. is a license required to run standalone?
2. is a license still required to run as client to a SageTV server?
3. Is a license sill required to setup a new SageTV server installation?

Hope someone can help - I want to make sure I give the most accurate information to potential buyers

JustFred 10-23-2018 03:36 PM

Quote:

Originally Posted by michaeldjcox (Post 617493)
I have two surplus HD200s I want to sell on Ebay.

Some questions

1. is a license required to run standalone?

No. It never needed a license
Quote:

2. is a license still required to run as client to a SageTV server?
No.
Quote:

3. Is a license sill required to setup a new SageTV server installation?
No. Sage v9 is free and open-source.

Before posting on eBay, would you consider giving the loyal Sage folks on these forums a first shot?

michaeldjcox 10-23-2018 03:59 PM

Thanks for the info.

Yes it's been on my mind to post in marketplace.

If it's not to be an auction I need to have an idea of price and postage.

I'll post there when I've worked it out.


All times are GMT -6. The time now is 04:10 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.