SageTV Community

SageTV Community (http://forums.sagetv.com/forums/index.php)
-   SageTV Media Extender (http://forums.sagetv.com/forums/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Replacement Remote for HD200? (http://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=65375)

PeteCress 01-30-2018 10:03 AM

Replacement Remote for HD200?
 
I guess there is always the option of buying a programmable remote.

But has anybody found a simple, cheap non-programmable remote that works?

At the gym yesterday, I saw a remote with "Sceptre" printed on it that looked otherwise identical to my HD200 remote.

Googled for awhile, saw *lots* of Sceptre remotes, but nothing like the one I saw at the gym.

bcjenkins 01-30-2018 11:30 AM

Any RC5 (Windows MCE) protocol remote should work. You may have to configure some of the buttons.

I have used this remote with programming - https://www.ebay.com/itm/NEW-COMCAST...e/282731809165

It does have codes for Microsoft in the TV and the DVD sections. It also has codes for TiVo and I know you can use a TiVo remote with an extender as well.

will 01-30-2018 11:51 AM

Quote:

Originally Posted by PeteCress (Post 614097)
Googled for awhile, saw *lots* of Sceptre remotes, but nothing like the one I saw at the gym.

This remote looks pretty close - don't think it is for sale though.

I searched with Google Images and found it pretty quickly.


All times are GMT -6. The time now is 01:25 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.