SageTV Community

SageTV Community (http://forums.sagetv.com/forums/index.php)
-   Hardware Support (http://forums.sagetv.com/forums/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Dual Home Server (http://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=47198)

KipKasper 03-01-2010 10:16 PM

Dual Home Server
 
Has anyone ever tried to dual home there sage server?
I find that I can kill the network connection to my MVP when I move multi-gigs of data to the server from my desktop, and I'm thinking, if I pop in a second NIC for the MVP it should keep up even when I'm moving something to/from the server....

any thoughts?

- Greg

KipKasper 03-01-2010 10:17 PM

Also, I know I'll need DHCP for the MVP, no worries

jredwine2857 03-01-2010 11:30 PM

NIC Multi home
 
Greg, You should easily be able to that, but I'd bet it's not network related. If you're link is Gig E you likely aren't saturating that, but, rather, your disk i/o is likely high.

Run perfmon and watch the avg disk queue. It should be very low. The line graph should be below 20 and avg should be under 4 or 5.

KipKasper 03-02-2010 09:57 AM

Quote:

Originally Posted by jredwine2857 (Post 410989)
Greg, You should easily be able to that, but I'd bet it's not network related. If you're link is Gig E you likely aren't saturating that, but, rather, your disk i/o is likely high.

Run perfmon and watch the avg disk queue. It should be very low. The line graph should be below 20 and avg should be under 4 or 5.

Thanks jredwine,

I should have mentioned, I'm still running a 100mbit network. But I will have a look at the performance monitor.

- Greg


All times are GMT -6. The time now is 09:53 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.