SageTV Community

SageTV Community (http://forums.sagetv.com/forums/index.php)
-   SageTV Software (http://forums.sagetv.com/forums/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Upgrade without problems? (http://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=66027)

electrofex 07-15-2019 04:14 PM

Upgrade without problems?
 
Hello, long time. I was thinking about upgrading from 32bit 9.1.5.683 to the latest 32bit download. Wondering if it worth it? And how to do it? Can I just install over the current files? Will I loose my setting and DTS setup? Please Advise.

JustFred 07-16-2019 08:57 AM

Quote:

Originally Posted by electrofex (Post 621429)
Hello, long time. I was thinking about upgrading from 32bit 9.1.5.683 to the latest 32bit download. Wondering if it worth it?

It's hard to give a good answer without knowing anything about your Sage installation. In general, my experience has been to AVOID any 32-bit versions from v9.1.10 and later, due to increased Java heap (memory) usage. Best to switch to the 64-bit version of Sage.

Quote:

And how to do it? Can I just install over the current files? Will I loose my setting and DTS setup? Please Advise.
Upgrading from your 32-bit v9.1.5 to a newer 32-bit version will preserve all existing settings.

On the other hand, upgrading from 32-bit to 64-bit is a bit more complicated, but still possible to preserve settings (depending on your existing config). Some useful info in the first post of this thread: https://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=63009


All times are GMT -6. The time now is 03:45 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.