SageTV Community

SageTV Community (http://forums.sagetv.com/forums/index.php)
-   SageTV Software (http://forums.sagetv.com/forums/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Favorites not being saved (http://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=38624)

samvonac 01-11-2009 03:36 PM

Favorites not being saved
 
I have sage v 5.0.4.92 and vista home premium. Everything has been running fine for a few months but just recently I lost all of my favorites. If I add a new favorite, then shut down sage and restart sage, the favorite is gone, along with any other settings I change (like marking a show as archived). When I look at the datetime stamp of my wiz.bin file I can see that it never gets updated. Any ideas on how to fix this?

Thanks
-td

GKusnick 01-11-2009 03:55 PM

I'm not a Vista user, but you might find this FAQ helpful.

samvonac 01-11-2009 08:41 PM

Thanks for the response but there wasn't anything in that post that helped. This was working fine until just a few days ago and nothing in my system changed.

gplasky 01-12-2009 08:03 AM

Sounds like your wiz.bin might be corrupt. I would look at shutting down sage and removing that wiz.bin and renaming wiz.bak or one of the other older ones until you find one that works. The other issue is that those files may actually be in the Virtualstore of Windows Vista and not under the Program Files if you have UAC enabled.

Gerry


All times are GMT -6. The time now is 06:44 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.