SageTV Community

SageTV Community (http://forums.sagetv.com/forums/index.php)
-   SageTV Beta Test Software (http://forums.sagetv.com/forums/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Screen goes black when going to fullscreen or leaving fullscreen [RESOLVED] (http://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=51141)

Chriscic 09-27-2010 10:25 AM

Screen goes black when going to fullscreen or leaving fullscreen [RESOLVED]
 
Already submitted a bug report, but in case anyone else experiencing same behavior posting here.

When I go fullscreen the screen goes black. I can alt-tab away, but can't do anything with Sage except force close it. Same thing if I'm fullscreen and shrink to window, the window only contains black.

The next time I start up, it works fine until I try to change to or from fullscreen. Behavior seems to be the same whether I have fullscreen exclusive mode on or off.

This is Sage 7 latest RC on my Windows 7 64-bit PC. This is the first version 7 beta I've tried.

bs4free 09-27-2010 03:43 PM

Hello Chriscic I too have the same problem I tried everything it i have it down to Aero. If you disable aero in windows 7 change your theme to a classic high contrast color theme when that is done Fullscreen will work.

A few other have posted about this in the below thread
http://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=30241

Chriscic 09-28-2010 09:09 AM

Thank you for the info! I wasn't entirely clear from the linked thread, but they must be working on fixing the issue.

I already went back to version 6 for the time being; I just had the trial of 7 installed temporarily on my main PC after my WHS server crashed (now back up). I plan to migrate to 7 once the release version is out.

I hope they do fix it so I can run Sage 7 client on my main PC without having to mess with changing the themes.

Cheers,
-Chris C.

jerryt 09-28-2010 09:37 AM

I got this bug going from 7.0.16 to 7.0.17 on win7 X64

I use Ctrl+Alt+Delete plus clicking on black screen to refresh the Sage UI. So I don't have to kill the running Sage.

Glad to know it is not just my system having this problem.

dmgbois 09-28-2010 10:25 AM

I am having the same exact issue, Windows 7 64-bit. Issues exists with and without exclusive mode.

jorton 09-28-2010 04:01 PM

Same problem, win7 64 bit.

Jeremy

HuDuVuDu 10-03-2010 11:13 PM

Same Win 7 x64

Narflex 10-05-2010 03:27 PM

This is fixed now for 7.0.19 which'll be out later this week.

mickdaly 12-02-2010 01:12 PM

Quote:

Originally Posted by Chriscic (Post 452056)
When I go fullscreen the screen goes black. I can alt-tab away, but can't do anything with Sage except force close it. Same thing if I'm fullscreen and shrink to window, the window only contains black.

I've seen something similar for quite a while - I have P/S running in a window on my desktop, while using other apps. After some time (during which other windows have overlayed the P/S window) I find the P/S screen is black. Only stopping P/S and restarting will fix it.

I use Windows 7 and am on the latest rel. of Sagetv server and P/S.


All times are GMT -6. The time now is 09:30 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.