SageTV Community

SageTV Community (http://forums.sagetv.com/forums/index.php)
-   Phoenix 3.0 (http://forums.sagetv.com/forums/forumdisplay.php?f=60)
-   -   Phoenix Error - Error in VFS File (http://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=64815)

Griff 07-21-2017 01:09 PM

Phoenix Error - Error in VFS File
 
I recently upgraded to V9, and keep getting a Phoenix Error that states: "Error in VFS File: .\userdata\Phoenix\cache\vfs-cached.xml; Cant' create a Grouper using a Null Comparator!"

When I select Phoenix3 as my UI Package, I see a Phoenix home screen, but get the error: "There are no items defined in this view" whenever I select a menu. It reverts back to the Standard SageTV7.xml when I select detailed setup.

I have tried uninstalling and reinstalling the Phoenix plugin, and restarting the Sage server in between, but keep experiencing the same error. The Phoenix error resurfaces everytime I restart Sage (although I think it stops when I uninstall the Phoenix plugin).

Please let me know if you have any suggestions for a fix.

Thanks,
Tom

Fuzzy 07-21-2017 10:29 PM

Quote:

Originally Posted by Griff (Post 608454)
I recently upgraded to V9, and keep getting a Phoenix Error that states: "Error in VFS File: .\userdata\Phoenix\cache\vfs-cached.xml; Cant' create a Grouper using a Null Comparator!"

When I select Phoenix3 as my UI Package, I see a Phoenix home screen, but get the error: "There are no items defined in this view" whenever I select a menu. It reverts back to the Standard SageTV7.xml when I select detailed setup.

I have tried uninstalling and reinstalling the Phoenix plugin, and restarting the Sage server in between, but keep experiencing the same error. The Phoenix error resurfaces everytime I restart Sage (although I think it stops when I uninstall the Phoenix plugin).

Please let me know if you have any suggestions for a fix.

Thanks,
Tom

First, I'd try shutting down sage, and deleting the vfs-cached file and let it get rebuilt on the next launch. If it is still causing a problem, post up the vfs-cache file and someone might be able to identify where the problem is coming from.

Griff 07-24-2017 06:57 AM

Thanks. Still having the same problem after letting the system rebuild the vfs-cached file. I will try to upload the rebuilt file when I get a chance.

stuckless 07-24-2017 07:24 AM

Quote:

Originally Posted by Griff (Post 608658)
Thanks. Still having the same problem after letting the system rebuild the vfs-cached file. I will try to upload the rebuilt file when I get a chance.

Maybe post the sagetv_0.txt and the logs/phoenix.log files.


All times are GMT -6. The time now is 01:26 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.