SageTV Community

SageTV Community (http://forums.sagetv.com/forums/index.php)
-   SageTV Studio (http://forums.sagetv.com/forums/forumdisplay.php?f=34)
-   -   make widgets wider than 1.0 (http://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=63651)

CollegeProject 10-28-2016 07:15 AM

make widgets wider than 1.0
 
Is this possible? Or do you have to make two to make it wider then the max 1.0. I'm wanting a table inside that stretches beyond 1.0 is this possible without using a static animation to stretch it?

bialio 10-28-2016 09:26 AM

Yes, you can go above 1.0, but you have to probably have a 'enforceBounds=false' variable set in that widgets context.

CollegeProject 10-28-2016 11:22 PM

Thanks I have tried that to no avail it won't let me go above 1.0 for the life of me. It wil let me set it whatever I want but it doesn't actually get bigger than 1.0...:bang::bang:

bialio 10-29-2016 11:09 AM

DisableParentClip [=true] is probably something you need also. I have that set in the master theme in P3 and everywhere I try to go past 1.0 it works fine.


All times are GMT -6. The time now is 03:59 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.