SageTV Community

SageTV Community (http://forums.sagetv.com/forums/index.php)
-   SageTV Studio (http://forums.sagetv.com/forums/forumdisplay.php?f=34)
-   -   Stepping Through A Section Of Code (http://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=65829)

surban21 01-15-2019 12:43 AM

Stepping Through A Section Of Code
 
I've been trying to step through a portion of code in Studio but not seeming to be able to do it. I've used SageTV for a few years but recently started working in Studio. I've read what doc's I could find and searched forum but did not find anything.

I set a breakpoint where I want to start stepping through my conditional expressions that I added but it doesn't step through. Any pointers in this would be helpful. Oh and I for one am really glad sagetv is gaining life again!!

Thank you for your help.


All times are GMT -6. The time now is 05:13 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.