SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 25 of 300
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: jphhughes
Forum: SageTV Media Extender 06-18-2011, 01:57 PM
Replies: 3
Views: 756
Posted By jphhughes
Thanks for the replys. I did have the native...

Thanks for the replys. I did have the native resolution enabled so I disabled it. IT seems better but it still goes to black between tunings. I compared it to the cable box and that also goes to...
Forum: SageTV Media Extender 06-17-2011, 09:19 AM
Replies: 3
Views: 756
Posted By jphhughes
Tuning annoyance

I have benn putting up with this becasue it is more of an annoyance than an actual problem. I would like to know if it is standard to have the screen flash on and off before SageTV completes its...
Forum: SageTV Beta Test Software 08-27-2010, 12:15 PM
Replies: 7
Views: 1,060
Posted By jphhughes
thanks for the replys. I have installed Microsoft...

thanks for the replys. I have installed Microsoft Security Essentials and canceled my renewal order for McAfee. :goodjob:
Forum: SageTV Beta Test Software 08-25-2010, 10:14 AM
Replies: 7
Views: 1,060
Posted By jphhughes
As information . With further testing it seem...

As information . With further testing it seem that McAfee is the problem. I uninstalled it and the problem went away. When I reinstalled it it came back. I did on line chat with Mcafee to no avail,...
Forum: SageTV Beta Test Software 08-24-2010, 10:10 AM
Replies: 7
Views: 1,060
Posted By jphhughes
Ver7 Upgrade problem.

I purchased an upgrade license for version 7 and completed the installation (using ver 7.0.15). Everything was ok for a couple of days and then the following issue started.

First I use the SageTV...
Forum: Hardware Support 01-06-2010, 04:50 PM
Replies: 6
Views: 1,318
Posted By jphhughes
I am using the Harmony 700 with Sage TV and...

I am using the Harmony 700 with Sage TV and everything works just fine. My harmony configuration consists of Sage TV as "Media Center" using a HT-200, my audio receiver and then Panasonic TV. Harmony...
Forum: SageTV EPG Service 09-28-2009, 10:42 AM
Replies: 1
Views: 1,637
Posted By jphhughes
I got this working by deleting all of the tuners...

I got this working by deleting all of the tuners and reinstalling selecting a EPG for each . I'm not sure I understand how the EPG works and after reading manual I did not feel it shed much light on...
Forum: SageTV EPG Service 09-27-2009, 12:23 PM
Replies: 1
Views: 1,637
Posted By jphhughes
recent EPG changes giving "No Data"

I have been using the HD-PVR non QAM channels. I use and HDHomeRun for the QAM channels. recently Cablevision of Oakland made some change to the lineup . The changed the HBO and Starz channels from...
Forum: SageTV Beta Test Software 06-29-2009, 06:37 AM
Replies: 20
Views: 2,050
Posted By jphhughes
There is a newer firmaware version available...

There is a newer firmaware version available version 20090626 0 if you want to give it a go. Its suggested that you again use the newest beta software.
Forum: SageTV Beta Test Software 06-24-2009, 01:37 PM
Replies: 20
Views: 2,050
Posted By jphhughes
I made this change that you suggested and have...

I made this change that you suggested and have not has a disconnect from the network yet. Its been only two days so lets see if it holds up.:D
Forum: SageTV Beta Test Software 06-23-2009, 09:55 AM
Replies: 20
Views: 2,050
Posted By jphhughes
Yes and this also prevents sending the debug...

Yes and this also prevents sending the debug information in the logs and messages to Sage bug reports.:bang:
Forum: SageTV Beta Test Software 06-22-2009, 07:16 PM
Replies: 20
Views: 2,050
Posted By jphhughes
I assume the firmware upgrade you refer to is...

I assume the firmware upgrade you refer to is 20090616 0, which is what I am running and still have these disconnect problems.
Forum: SageTV Beta Test Software 06-18-2009, 02:57 PM
Replies: 9
Views: 1,489
Posted By jphhughes
Yes even when it works it goes through an...

Yes even when it works it goes through an annoying series of screens before finally displaying the main menu.
Forum: SageTV Beta Test Software 06-18-2009, 09:15 AM
Replies: 20
Views: 2,050
Posted By jphhughes
As information the upgrade to the current...

As information the upgrade to the current firmware 20090616 0 had not improved things. I am still getting issues where the network connection is lost and requires a hard (unplug power) restart to...
Forum: SageTV Beta Test Software 06-16-2009, 03:00 PM
Replies: 20
Views: 2,050
Posted By jphhughes
Yes my bad need to update signature. Thanks...

Yes my bad need to update signature. Thanks anyway.
Forum: SageTV Beta Test Software 06-16-2009, 02:03 PM
Replies: 20
Views: 2,050
Posted By jphhughes
Ok so I see the curreent version as of today is...

Ok so I see the curreent version as of today is 20090616 0. Will give that a go.
Forum: SageTV Beta Test Software 06-16-2009, 12:19 PM
Replies: 20
Views: 2,050
Posted By jphhughes
firmware is Beta 20090611 1.

firmware is Beta 20090611 1.
Forum: SageTV Beta Test Software 06-16-2009, 08:06 AM
Replies: 20
Views: 2,050
Posted By jphhughes
Another HD-200 issue.

When I am recording shows and fire up the HD-200 to watch TV or a recorded show it many times will not connect. The recordings do continue to completion. It seems to occur more when recording two...
Forum: SageTV Beta Test Software 06-16-2009, 07:15 AM
Replies: 10
Views: 2,969
Posted By jphhughes
I got mine working by using the Configuration...

I got mine working by using the Configuration Reset Procedure in the manual. You might want to try that.
Forum: SageTV Beta Test Software 06-13-2009, 11:14 AM
Replies: 10
Views: 2,969
Posted By jphhughes
I did reset the HD-200 as I could not get it back...

I did reset the HD-200 as I could not get it back on the network. That worked fine and I upgraded to the the current firmware which was two version later in two days. So software is beta 6.5.17 and...
Forum: SageTV Beta Test Software 06-12-2009, 09:24 AM
Replies: 10
Views: 2,969
Posted By jphhughes
HD-200 stopped working with Software/Firmware upgrade

I have been using the HD-200 for a couple of months now as an extender. It has worked ok but with the usual minor problems. A couple of weeks ago I stated using the beta versions of software for...
Forum: Hardware Support 04-22-2009, 10:13 AM
Replies: 4
Views: 814
Posted By jphhughes
I found the problem using HDHR setup and GUI and...

I found the problem using HDHR setup and GUI and testing each channel strength. It turned out that the signal strength on tuner 0 for Channels 705 (FOX) and 704 (WNBC) was very week. Tuner 1 was ok....
Forum: Hardware Support 04-22-2009, 08:54 AM
Replies: 4
Views: 814
Posted By jphhughes
Thanks for the reply I tired playing the file in...

Thanks for the reply I tired playing the file in VLC and it had the same problems. So assume the recording itself is bad. Like yourself I have a back recording device as well its the Cable...
Forum: Hardware Support 04-21-2009, 06:53 AM
Replies: 4
Views: 814
Posted By jphhughes
I continue to have this problem last nite 24 was...

I continue to have this problem last nite 24 was recorded and half way through it started to break up and was unviewable. I recently upgraded the HDHomeRun software and firmware to the latest non...
Forum: Hardware Support 04-15-2009, 07:39 AM
Replies: 4
Views: 814
Posted By jphhughes
New Recording Problem

New Recording Problem.

Recently I have been having random garbled recordings(gargled meaning very pixilated and the sound breaks up). I find that if I use fast forward to play these recording...
Showing results 1 to 25 of 300

 
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 12:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.