SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 25 of 47
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Myro
Forum: SageTV EPG Service 07-23-2017, 10:11 AM
Replies: 51
Views: 5,257
Posted By Myro
Installed the latest, without more success I...

Installed the latest, without more success

I then disabled the verification and I can go through now :-)

The program guide is now populated. Just waiting for the upcoming recording list to...
Forum: SageTV EPG Service 07-22-2017, 08:39 AM
Replies: 51
Views: 5,257
Posted By Myro
From the sage properties file, running...

From the sage properties file, running version=SageTV V9.0.12.506
Forum: SageTV EPG Service 07-22-2017, 06:10 AM
Replies: 51
Views: 5,257
Posted By Myro
I tried to switch to SD EPG feed. But I keep...

I tried to switch to SD EPG feed. But I keep getting the error "you must provide a postal code that is valid for your selected country" even though my code is a valid one (for 15 years). I tried...
Forum: Phoenix 3.0 01-15-2017, 07:03 AM
Replies: 201
Views: 7,498
Posted By Myro
Yeah, since I had taken an image snapshot of my...

Yeah, since I had taken an image snapshot of my install drive of Sage server, I re-flashed the disk with the V7 install. Updated Java. Then installed V9 over V7

It all worked fine. Except that...
Forum: SageTV Placeshifter 01-15-2017, 07:00 AM
Replies: 3
Views: 2,836
Posted By Myro
Since no licencing is required with V9, I ended...

Since no licencing is required with V9, I ended up un-installing Placeshifter V9 and installing the SageTV V9 client, which is working great now
Forum: Phoenix 3.0 01-13-2017, 02:41 PM
Replies: 201
Views: 7,498
Posted By Myro
Trying to install P3 on my new V9 Sageclient...

Trying to install P3 on my new V9 Sageclient instal

Getting this when installing the plugin
Forum: SageTV Placeshifter 01-13-2017, 01:48 PM
Replies: 3
Views: 2,836
Posted By Myro
How to reset Placeshifter V9?

I made the upgrade from SageTV server v7 to V9

Then installed the V9 version of Placeshifter. Everything was working fine

Then I wanted to try the Phoenix V9 UI. Installed the Plugin. And now,...
Forum: SageTV Media Extender 07-03-2010, 06:22 AM
Replies: 4
Views: 2,409
Posted By Myro
I just tried your tool. Here is what I get: ...

I just tried your tool. Here is what I get:

---------------------------------------------------------------------
D:\SAGEAudioConvert>SAGEAudioConvert d:\AudioConvert\test.mkv
SAGEAudioConvert...
Forum: SageTV Media Extender 07-02-2010, 05:49 AM
Replies: 4
Views: 2,409
Posted By Myro
MKV playback with no sound

I have 2 movies here (.MKV) that both play fine on my PC. But on the TV, with the HD200 (via HDMI cable), picture is great, but I have no sound. All my other videos are .AVI. Is it a format that the...
Forum: Hardware Support 01-16-2009, 09:30 AM
Replies: 3
Views: 718
Posted By Myro
no one has done this before?

no one has done this before?
Forum: Hardware Support 01-14-2009, 12:35 PM
Replies: 3
Views: 718
Posted By Myro
Making the jump to HDTV

So, I finally made the jump. New HDTV with Hd terminal.

Now, my SageTV setup (running good for a few years now) is still recording analogue cable.

I have 3 x hauppauge PVR 250 in my server,...
Forum: SageTV Software 05-27-2008, 01:48 PM
Replies: 1
Views: 781
Posted By Myro
Remove video thumbnail in "recordings"?

is it possible to do that? The HDD spins full speed to generate this thumbnail the first time the recorded video is open. Honestly, I don't need it. (I'm not talking about folder.jpg of the video...
Forum: SageTV Software 04-13-2008, 06:32 AM
Replies: 12
Views: 1,408
Posted By Myro
I posted a bug defect to Sage Support. They...

I posted a bug defect to Sage Support. They answered very quickly with this suggestion:

"Try using AC3Filter for your audio decoder; see if that fixes the problem."

Been running like this for 3...
Forum: SageTV Software 04-08-2008, 01:23 PM
Replies: 12
Views: 1,408
Posted By Myro
nope, running 3 x PVR 250. No changes there. With...

nope, running 3 x PVR 250. No changes there. With PlaceShifter, on other PC's, no freeze yet
Forum: SageTV Software 04-07-2008, 07:53 AM
Replies: 12
Views: 1,408
Posted By Myro
Little update. Upgraded to 6.3.10 --> same...

Little update. Upgraded to 6.3.10 --> same behavior....
Forum: SageTV Software 02-29-2008, 05:39 AM
Replies: 12
Views: 1,408
Posted By Myro
SageTV 6.3.5 freezing in FF

Been using Sage TV for years. Was running 6.1.9 for about 6 months, without a glitch. Upgraded to 6.3.5 last week. Now, from time to time, when I FF a recorded video, the client freezes. The only...
Forum: SageTV Software 10-23-2007, 09:04 PM
Replies: 2
Views: 669
Posted By Myro
Thanks. They should have made it harder for me to...

Thanks. They should have made it harder for me to find... ;-)
Forum: SageTV Software 10-23-2007, 05:47 PM
Replies: 2
Views: 669
Posted By Myro
Addind new music files - they don't show up

For a test, the other day, I added 3 MP3 files on a new directory on my Sage server. Went into the config and pointed the import GUI to this directory. All 3 files showed up in the Audio menu.
...
Forum: SageTV Placeshifter 09-12-2007, 01:02 PM
Replies: 3
Views: 1,228
Posted By Myro
that was it. Server was enabled, but no users...

that was it. Server was enabled, but no users were defined anymore. Wonder why. Recreated it and all is now fine.

I still don't get why I could connect through local LAN though...

Thanks again
Forum: SageTV Placeshifter 09-10-2007, 05:36 AM
Replies: 3
Views: 1,228
Posted By Myro
PlaceShifter error when connecting from outside

If I connect with PlaceShifter on my home LAN (i.e. no ID / PW), all works fine.

But If I connect using the locator ID, it finds the server. But at the login prompt, I get the box:

"No...
Forum: SageTV EPG Service 08-20-2007, 08:33 PM
Replies: 30
Views: 4,532
Posted By Myro
YES!!!! It finally works. Thank you, whoever...

YES!!!! It finally works.

Thank you, whoever fixed it :-)
Forum: SageTV EPG Service 08-20-2007, 05:22 AM
Replies: 30
Views: 4,532
Posted By Myro
Got the same thing as AntMan. Tried everything in...

Got the same thing as AntMan. Tried everything in the FAQ and tips posted here. Even recycled my router. No go. Still get the error when trying to add sources

"There was an error connecting to the...
Forum: SageTV Customizations 07-19-2007, 09:05 AM
Replies: 4
Views: 680
Posted By Myro
Finally found some time to play with this. I...

Finally found some time to play with this.

I deleted the properties file you pointed out. But it recreated itself wrong again. Then, I compared the file from the PC that was displaying ok with the...
Forum: SageTV Customizations 07-08-2007, 02:27 PM
Replies: 4
Views: 680
Posted By Myro
Well, yes, I use the hidden features. And I use...

Well, yes, I use the hidden features. And I use the iSage STV. But...

1. From the HTPC itself (machine A), (using SageTV and not PlaceShifter), it works fine (seeing the iSage GUI)

2. From...
Forum: SageTV Customizations 07-06-2007, 01:56 PM
Replies: 4
Views: 680
Posted By Myro
PlaceShifter 6.1.9.134 ghosting effect

I am using PlaceShifter 6.1.9.134 on a Windows XP SP2 machine. And I get a ghosting effect (the previous screen stays there, as a watermark), as if the screen would not refresh. Text and graphics...
Showing results 1 to 25 of 47

 
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 10:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.