SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 25 of 46
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: tfurlong
Forum: SageTV EPG Service 10-17-2011, 08:07 PM
Replies: 111
Views: 17,784
Posted By tfurlong
Thanks for the tip; that did it for me!

Thanks for the tip; that did it for me!
Forum: SageTV EPG Service 10-17-2011, 06:54 PM
Replies: 111
Views: 17,784
Posted By tfurlong
EPG Missing Primetime

I just encountered a strange issue. SageTV is missing EPG info, but not for every channel and only for primetime. I forced an EPG update, but the results were the same. Has anyone else seen...
Forum: SageTV v7 Customizations 11-02-2010, 11:25 AM
Replies: 415
Views: 72,658
Posted By tfurlong
Thanks for the replies. I installed it through...

Thanks for the replies. I installed it through the UI & didn't realize I had to also edit the properties file(s). So, I've made the change and hopefully this does it!
Forum: SageTV v7 Customizations 11-02-2010, 07:48 AM
Replies: 415
Views: 72,658
Posted By tfurlong
Skipping happening at wrong time

I am not sure if this is a playback or an actual commercial detection issue, but I figured I'd start here. I am running the commercial detector plugin and comskip playback. Sometimes when we watch...
Forum: SageTV Beta Test Software 09-14-2010, 09:16 AM
Replies: 1
Views: 1,129
Posted By tfurlong
Settings Lost on Power Outage

This is probably not a v7- specific question, but it is the version I am running. We have had power outages in the past and survived with v6.x, but yesterday SageTV 7.0.16 almost completely lost its...
Forum: SageTV Beta Test Software 09-12-2010, 08:12 PM
Replies: 0
Views: 580
Posted By tfurlong
Menu Fade to Gray?

I don't know if this is a bug or not, but I find it strange that the menu text fades to gray shortly after the 3rd column of menus appears. Example: Choose TV->Schedule Recordings, and a few seconds...
Forum: SageTV Beta Test Software 08-16-2010, 06:05 AM
Replies: 5
Views: 1,028
Posted By tfurlong
Fuzzy, thanks for the Codec tips. Plucky,...

Fuzzy, thanks for the Codec tips.

Plucky, that sounds like exactly the behavior I'd like to see!
Forum: SageTV Beta Test Software 08-15-2010, 08:09 AM
Replies: 5
Views: 1,028
Posted By tfurlong
2 Blu-Ray Questions

First, I wanted to say I'm excited about Sage v7 and I love the new look of the interface!

Question #1
I think this topic has been covered before, but the solution isn't clear to me. I'm running...
Forum: SageTV Beta Test Software 05-30-2009, 08:46 PM
Replies: 14
Views: 1,994
Posted By tfurlong
I'm still working my way through troubleshooting,...

I'm still working my way through troubleshooting, but I hit on a change in behavior. After disabling the firewall on my server, the MVP now bounces between "Loading Application" and "Failed to...
Forum: SageTV Beta Test Software 05-28-2009, 02:54 PM
Replies: 14
Views: 1,994
Posted By tfurlong
Maybe this is a clue. I deleted the .properties...

Maybe this is a clue. I deleted the .properties file as robogeek suggested, and a new one does not get created. I've confirmed my network is set up properly, and everything was working until...
Forum: SageTV Beta Test Software 05-26-2009, 08:09 PM
Replies: 14
Views: 1,994
Posted By tfurlong
Thanks for all the suggestions, folks, but none...

Thanks for all the suggestions, folks, but none of the usual voodoo seems to be working this time. I might try rolling back Sage versions or moving the MVP closer to my router.
Forum: SageTV Beta Test Software 05-26-2009, 08:29 AM
Replies: 14
Views: 1,994
Posted By tfurlong
1. Only one NIC on the server 2. I have not...

1. Only one NIC on the server
2. I have not recreated the properties file
3. Yes, I have removed power from the MVP for longer than 5 min
4. This is a wired version

I believe the MVP would work...
Forum: SageTV Beta Test Software 05-26-2009, 07:23 AM
Replies: 14
Views: 1,994
Posted By tfurlong
MediaMVP Can't Load Application

I am running the latest beta (6.5.15), and I can no longer use my MediaMVP extender. It seems to be permanently stuck on "Loading Application" (for up to 10 hours anyway). I remember older versions...
Forum: SageTV Media Extender 01-14-2009, 09:26 AM
Replies: 1
Views: 975
Posted By tfurlong
If I had done some better searching, then I would...

If I had done some better searching, then I would have found
this thread (http://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=22289&highlight=aspect+ratio) that answers my question. Sorry for the...
Forum: SageTV Media Extender 01-13-2009, 10:25 AM
Replies: 1
Views: 975
Posted By tfurlong
MVP & Aspect Ratio

I have a new HD computer running SageTV & an older MediaMVP (Standard-def) that I use as an extender. Playback works fine, but I'm wondering if there is a way to handle this situation:

Some...
Forum: SageTV Beta Test Software 01-12-2009, 07:15 PM
Replies: 9
Views: 4,321
Posted By tfurlong
Yes, it does seem like a ripoff. Before I jump...

Yes, it does seem like a ripoff. Before I jump into that, I see that my recordings are MPEG2 (Hauppauge HVR-1250), which makes sense because my choices on the MPEG2 codec menu affect the video...
Forum: SageTV Beta Test Software 01-12-2009, 04:19 PM
Replies: 9
Views: 4,321
Posted By tfurlong
So, either PowerDVD 8 or the HD264 Pack should...

So, either PowerDVD 8 or the HD264 Pack should work for me? What name will the codec show up with in Sage?
Forum: SageTV Beta Test Software 01-12-2009, 01:47 PM
Replies: 9
Views: 4,321
Posted By tfurlong
It looks like Avivo isn't yet available with the...

It looks like Avivo isn't yet available with the latest 64-bit ATI Catalyst drivers. What exactly is it supposed to do? I'm typically an NVidia guy.

I switched to overlay because I saw nasty...
Forum: SageTV Beta Test Software 01-09-2009, 11:44 AM
Replies: 9
Views: 4,321
Posted By tfurlong
Sorry, it's in my profile, but I shoul've...

Sorry, it's in my profile, but I shoul've included it in the post:
Intel® Core™ 2 Quad Q8200, Vista Home Premium 64-bit, Hauppauge HVR1250, ATI Radeon HD 3450
Forum: SageTV Beta Test Software 01-09-2009, 08:41 AM
Replies: 9
Views: 4,321
Posted By tfurlong
HDTV Playback Stuttering/Pauses

I know there are a lot of stutter-related threads, but I didn't come across one that quite captures my issues. I recently replaced my trusty standard-def system with a shiny new HDTV system.

I...
Forum: SageTV Beta Test Software 08-21-2007, 07:27 AM
Replies: 4
Views: 892
Posted By tfurlong
I noticed it on the SageTV system, not a client. ...

I noticed it on the SageTV system, not a client. And I run at 640x480. But t looks like you found it, so thanks!
Forum: SageTV Beta Test Software 08-19-2007, 09:56 AM
Replies: 4
Views: 892
Posted By tfurlong
Feedback on 6.2.6 Recording Schedule

I have a dual-tuner (STV) configuration, and I have grown accustomed to the parallel format for scheduled recordings. I like it because it's a good indicator of the availability of my tuners.

In...
Forum: SageTV Beta Test Software 08-19-2007, 09:47 AM
Replies: 16
Views: 2,448
Posted By tfurlong
My wife's response to the new recordings UI what...

My wife's response to the new recordings UI what "what did you do?". So, I am in agreement with the folks above. Also, I like the return of the white outline on the favorites.
Forum: SageTV Beta Test Software 08-16-2007, 10:53 AM
Replies: 1
Views: 1,102
Posted By tfurlong
I have updated to 6.2.5, and the photo thumbnails...

I have updated to 6.2.5, and the photo thumbnails load even more slowly than before, making it almost unusable. I've been putting Sage into standby and loading photos in Windows Explorer because it...
Forum: SageTV EPG Service 08-10-2007, 07:13 AM
Replies: 41
Views: 17,501
Posted By tfurlong
Great! I guess the search I did before posting...

Great! I guess the search I did before posting the question didn't work out the way I had hoped.
Showing results 1 to 25 of 46

 
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 03:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.