SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: LHuisingh
Forum: SageTV Media Extender 09-27-2020, 01:12 PM
Replies: 9
Views: 1,574
Posted By LHuisingh
I tried turning off all network devices from the...

I tried turning off all network devices from the HD300 to and including the router but no change.

I then moved the functional HD300 to take the place of the flaky HD300 and the functional HD300...
Forum: SageTV Media Extender 09-11-2020, 11:01 PM
Replies: 9
Views: 1,574
Posted By LHuisingh
I'll try turning off all network switches and...

I'll try turning off all network switches and routers and starting everything back up. If that doesn't work, how do I reload the firmware? Is there a newer version? If so, how do I get it?

How...
Forum: SageTV Media Extender 09-11-2020, 04:30 PM
Replies: 9
Views: 1,574
Posted By LHuisingh
I tried @waynedunham's suggestion: I found...

I tried @waynedunham's suggestion:

I found the .properties files in the "clients" folder on the server.
I stopped the SageTV service.
I moved the two files for the HD300 in question...
Forum: SageTV Media Extender 09-09-2020, 06:27 AM
Replies: 9
Views: 1,574
Posted By LHuisingh
HD300 auto connect failure

I see that my original post
https://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=66468
was on the wrong forum (SageTV HD Theater - Media Player).
Since this has to do with connecting to a SageTV...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 01:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.