SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 22 of 22
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: redbaron73
Forum: Hardware Support 01-02-2013, 07:58 PM
Replies: 214
Views: 39,500
Posted By redbaron73
I assume this is with the beta driver? Does that...

I assume this is with the beta driver? Does that resolve the live tv issue?
Forum: Hardware Support 01-02-2013, 03:53 PM
Replies: 214
Views: 39,500
Posted By redbaron73
I can duplicate your findings. I also...

I can duplicate your findings.

I also noticed that if I start it as a recording, I can then join it "live" and it will be fine.
Forum: Hardware Support 01-02-2013, 03:42 PM
Replies: 214
Views: 39,500
Posted By redbaron73
:bang: oh, sorry. I feel silly now!

:bang:
oh, sorry. I feel silly now!
Forum: Hardware Support 01-02-2013, 02:55 PM
Replies: 214
Views: 39,500
Posted By redbaron73
Fort Worth, tx

Fort Worth, tx
Forum: Hardware Support 12-26-2012, 11:33 PM
Replies: 214
Views: 39,500
Posted By redbaron73
Got your PM. Sending it tomorrow. Thanks!

Got your PM. Sending it tomorrow.

Thanks!
Forum: Hardware Support 12-18-2012, 07:23 PM
Replies: 214
Views: 39,500
Posted By redbaron73
SHS - I know you said that you don't have an...

SHS - I know you said that you don't have an HD200 to test with. Would you be willing to give it a whirl if I shipped you mine to test?
Forum: Hardware Support 12-18-2012, 12:46 PM
Replies: 214
Views: 39,500
Posted By redbaron73
Yes. I am running W7Pro, and have a dedicated...

Yes. I am running W7Pro, and have a dedicated recording drive. It is not using simple file share. I have a share to access it from my workstation for this testing.
Forum: Hardware Support 12-17-2012, 07:40 PM
Replies: 214
Views: 39,500
Posted By redbaron73
All of the recording files from SHS demo page...

All of the recording files from SHS demo page play fine on the "new system" as well as the "old system".

so I moved the HDPVR files to the "old system" and they work. As a test that should have...
Forum: Hardware Support 12-17-2012, 05:42 PM
Replies: 214
Views: 39,500
Posted By redbaron73
I will try the ones in your review as well. Post...

I will try the ones in your review as well. Post a response shortly
Forum: Hardware Support 12-17-2012, 02:46 PM
Replies: 214
Views: 39,500
Posted By redbaron73
I did check the volume. That has gotten me...

I did check the volume. That has gotten me before.

I have tried with hdmi direct to stb, hdmi spdif with mono price box (same setup as colossus) and component RCA stereo audio.

All produce...
Forum: Hardware Support 12-17-2012, 09:53 AM
Replies: 214
Views: 39,500
Posted By redbaron73
**UPDATE** After tweeking the placeshifter, and...

**UPDATE**
After tweeking the placeshifter, and forcing to 600KBS, it now works with HDPVR and HDHR. Audio video is good.

So SageTV Client on Server works, and placeshifter works.

The...
Forum: Hardware Support 12-16-2012, 11:22 PM
Replies: 214
Views: 39,500
Posted By redbaron73
I am now running just a clean install of SageTV...

I am now running just a clean install of SageTV 7, and Java 1.6-U37. No plugins. This seems to now give me a consistent good video quality with no audio from HDPVR. I get audio from my HDHR, and from...
Forum: Hardware Support 12-16-2012, 10:02 PM
Replies: 214
Views: 39,500
Posted By redbaron73
I stripped it down to just a bare network, 1...

I stripped it down to just a bare network, 1 server, 1 HD300 with a Dell 5448 Switch. New cat 6 cables...same results.

Has to be a configuration issue. Something that I have done twice now wrong,...
Forum: Hardware Support 12-16-2012, 08:59 PM
Replies: 214
Views: 39,500
Posted By redbaron73
no router on the network - all LAN based with...

no router on the network - all LAN based with Gigabit network.

Does the recording setting make a difference. I have it at best. If this is a network issue, would lowering the recording to...
Forum: Hardware Support 12-16-2012, 08:26 PM
Replies: 214
Views: 39,500
Posted By redbaron73
I should mention that my HDHR tuners are working...

I should mention that my HDHR tuners are working just fine
Forum: Hardware Support 12-16-2012, 08:25 PM
Replies: 214
Views: 39,500
Posted By redbaron73
It has been a while that I have been waiting for...

It has been a while that I have been waiting for a chance to build the new machine. I have a all-from-scratch machine, the only thing that is the same is the power cord, and the configuration files....
Forum: Hardware Support 11-30-2012, 07:11 PM
Replies: 214
Views: 39,500
Posted By redbaron73
Yes. And the whole machine is just dragging, as...

Yes. And the whole machine is just dragging, as if I were compiling the entire os for debug build! Has to be hardware conflict.
Forum: Hardware Support 11-30-2012, 07:08 PM
Replies: 214
Views: 39,500
Posted By redbaron73
I am in Fort Worth. The culprit has to be the...

I am in Fort Worth. The culprit has to be the mobo and CPU combo as I plugged into a p4 and it is outperforming my i5 p55 setup.

I went to frys but didn't find a decent z77 setup so I ordered from...
Forum: Hardware Support 11-28-2012, 12:12 PM
Replies: 214
Views: 39,500
Posted By redbaron73
Renesas Electronics USB 3.0

I have a Renesas USB 3.0 card in this machine now, and it too is causing the problems. Should I attempt to locate an NEC chipset, or do you think mobo is better solution?
Forum: Hardware Support 11-28-2012, 12:05 PM
Replies: 214
Views: 39,500
Posted By redbaron73
Thanks

Wow..good to know! I am going to Fry's now, and will post an update
Forum: Hardware Support 11-28-2012, 08:15 AM
Replies: 214
Views: 39,500
Posted By redbaron73
Sames results with 1

So i removed the 2nd tuner from sage, shutdown the pc and disconnected the second hdpvr2. For good measure I rebooted the first hdpvr2. Same result.

This may be a chipset issue because I have...
Forum: Hardware Support 11-27-2012, 09:51 PM
Replies: 214
Views: 39,500
Posted By redbaron73
Trouble with HD-PVR2

I removed my 2 colossus cards and setup 2 new HD-PVR2 in my sage system. I am using Component video + analog audio, but the video is real jerky with lots of pauses. This was a problem I was having...
Showing results 1 to 22 of 22

 
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 12:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.