SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 12 of 12
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: imeric
Forum: SageTV Github Development 11-05-2016, 09:57 PM
Replies: 32
Views: 6,465
Posted By imeric
Oups..No...Just uninstalled, deleted remnants in...

Oups..No...Just uninstalled, deleted remnants in the program files x86 folder but no deletions in the registry.
Forum: SageTV Github Development 11-04-2016, 07:14 AM
Replies: 32
Views: 6,465
Posted By imeric
A clean install of v9 lead to the same issue.

A clean install of v9 lead to the same issue.
Forum: SageTV Github Development 11-03-2016, 03:54 PM
Replies: 32
Views: 6,465
Posted By imeric
I checked "run as admin" under compatibility and...

I checked "run as admin" under compatibility and it resolved the issue...
Windows 10...:bang: dunno how manyt times I needed to do this for other (usually older) softwares...
Forum: SageTV Github Development 11-03-2016, 03:46 PM
Replies: 32
Views: 6,465
Posted By imeric
Windows 10. Running sage.exe as admin seems to...

Windows 10. Running sage.exe as admin seems to change the behaviour (not popping up a separate audio configuration page during source setup but I still get the rendering error.
CaptureMask Dword...
Forum: SageTV Github Development 11-03-2016, 01:12 PM
Replies: 32
Views: 6,465
Posted By imeric
Can you tell me where I would need to manually...

Can you tell me where I would need to manually insert this reg entry in the registry for v9 to see it?

Please find attached a log for v9 where I:
1.Remove the colossus in v9
2. re-add it as a...
Forum: SageTV Github Development 11-03-2016, 10:32 AM
Replies: 32
Views: 6,465
Posted By imeric
logs

sage v7 log, v9 logs and error logs attached
1. Uninstalled completely
2. Installed v7 and setup the colossus (deleted entire sagetv folder)
3. Configured the colossus only , started logs and...
Forum: SageTV Github Development 11-02-2016, 09:17 AM
Replies: 32
Views: 6,465
Posted By imeric
The error message is: Playback Error -4,0x80040217

The error message is: Playback Error -4,0x80040217
Forum: SageTV Github Development 11-02-2016, 07:35 AM
Replies: 32
Views: 6,465
Posted By imeric
Video Rendering error after v9 update with the Colossus

I installed v9 using the windows V9 installer and I can't setup the colossus I keep getting a video rendering error no matter what Video Rendering/Decoder I use.

I uninstalled and reinstalled...
Forum: SageTV Software 11-16-2013, 06:19 AM
Replies: 7
Views: 1,464
Posted By imeric
WPTZ and City

Hi jtjt4242,

I played with the frq files but it's partly working... I have 2 PCs with hauppage capture cards and changing the .frq on one of them worked but didn't on the other PC.

I think we...
Forum: Hardware Support 11-08-2013, 12:22 PM
Replies: 9
Views: 3,035
Posted By imeric
Very good info jtjt42 thx! i resolved the issue...

Very good info jtjt42 thx! i resolved the issue by doing a bunch of rescans until it locked on to WPTZ. I will give this a shot.
Forum: Hardware Support 10-25-2013, 07:36 AM
Replies: 9
Views: 3,035
Posted By imeric
WPTZ Issue

I have the exact same issue with my Hauppage cards (2 1250 in separate PCs).

The issue is not present using Jriver Mediacenter.

Eventhough it might be a bug with the station there's also...
Forum: Hardware Support 10-24-2013, 07:54 PM
Replies: 9
Views: 3,035
Posted By imeric
Still problematic for me!

Just lost NBC after a rescan. nots sure if its WPTZ or the "New" City TV...
Showing results 1 to 12 of 12

 
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 01:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.