SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 25 of 300
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: appelm
Forum: Gemstone for v7 12-27-2012, 10:34 AM
Replies: 4
Views: 882
Posted By appelm
Has this feature been added back? I don't see it...

Has this feature been added back? I don't see it and really miss it. I would like to see it in List Flow and Center flow in particular.
Forum: Gemstone for v7 12-23-2012, 02:52 PM
Replies: 4
Views: 905
Posted By appelm
Great work as usual! One thing I noticed...

Great work as usual!

One thing I noticed that stopped working is "Poster Title=On" no longer displays the title. I have a wall flow filtered by genre that use regularly with a set of videos with...
Forum: Gemstone for v7 12-18-2012, 05:30 PM
Replies: 29
Views: 2,742
Posted By appelm
Yes. Just re-checked.

Yes. Just re-checked.
Forum: Gemstone for v7 12-18-2012, 02:54 PM
Replies: 29
Views: 2,742
Posted By appelm
ah got it.. thanks for the detailed answer.. ...

ah got it.. thanks for the detailed answer.. interesting. so its not memory related. are my performance issues with hd200 and hd100 unique?
Forum: Gemstone for v7 12-18-2012, 01:57 PM
Replies: 29
Views: 2,742
Posted By appelm
ran a specs program and got: Operating...

ran a specs program and got:

Operating System
Windows XP Professional Service Pack 3 (build 2600)
Install Language: English (United States)
System Locale: English (United States)
Installed:...
Forum: Gemstone for v7 12-18-2012, 10:59 AM
Replies: 29
Views: 2,742
Posted By appelm
I've found that there is a great speed difference...

I've found that there is a great speed difference between my HD300, HD200, and HD100. I have all three running with Gemstone. The HD300 works great as expected. The HD200 Gemstone interface is...
Forum: SageTV Marketplace 12-17-2012, 07:29 PM
Replies: 0
Views: 584
Posted By appelm
WTB: HD300

I'm looking for an HD300 for shipment to NY. Please PM if you are interested in selling.
Forum: Gemstone for v7 12-12-2012, 08:28 PM
Replies: 2
Views: 728
Posted By appelm
That fixed it! Thanks.

That fixed it! Thanks.
Forum: Gemstone for v7 12-10-2012, 08:42 PM
Replies: 2
Views: 728
Posted By appelm
Custom posters

I'm using wall flow filtered by genre. I have a genre of videos that are all found in one folder and that each have jpg's with the same file name as the particular video in the folder. The wall...
Forum: Gemstone for v7 12-10-2012, 08:35 PM
Replies: 22
Views: 4,840
Posted By appelm
I guess I was a little confused. First i should...

I guess I was a little confused. First i should have been using 1920 not 1280. then I adjusted the UI width on the server to 1920 not just the client. After clearing the cache I have nice looking...
Forum: Gemstone for v7 12-10-2012, 07:56 PM
Replies: 22
Views: 4,840
Posted By appelm
Yes using Gemstone. My UI width is set to 1280....

Yes using Gemstone. My UI width is set to 1280. I'm seeing this on my hd300.
Forum: Phoenix 12-10-2012, 07:41 PM
Replies: 23
Views: 3,123
Posted By appelm
I think I updated as explained but now my posters...

I think I updated as explained but now my posters are low quality with jagged edges. Much faster! But not too pretty. What can I do to fix it? I'm specifically looking at center flow and to less...
Forum: SageTV v7 Customizations 12-01-2012, 07:51 PM
Replies: 39
Views: 6,580
Posted By appelm
Same problem here

Same problem here
Forum: Gemstone for v7 10-10-2012, 11:52 AM
Replies: 4
Views: 882
Posted By appelm
+1 I miss the IMDB ratings as well! that was a...

+1 I miss the IMDB ratings as well! that was a really nice feature. Can we get that back?
Forum: General Discussion 08-14-2012, 08:36 AM
Replies: 303
Views: 23,881
Posted By appelm
click

click
Forum: SageTV v7 Customizations 02-13-2012, 10:14 PM
Replies: 1,136
Views: 140,748
Posted By appelm
Can someone tell me the last version of the...

Can someone tell me the last version of the donator's comskip that works well and supports processing currently recording tv?
Forum: SageTV Media Extender 01-31-2012, 04:27 PM
Replies: 8
Views: 1,637
Posted By appelm
Well a static ip did not work. I managed to...

Well a static ip did not work.

I managed to email George at sagetv support. He told me to do a config reset from the service menu. That worked! :clap:
Forum: SageTV Media Extender 01-30-2012, 03:58 PM
Replies: 8
Views: 1,637
Posted By appelm
I'll give that a shot.. worth a try! and...

I'll give that a shot.. worth a try!

and you can never go wrong dumbing down!
Forum: SageTV Media Extender 01-30-2012, 03:47 PM
Replies: 8
Views: 1,637
Posted By appelm
No. I tried resetting the connection too. It...

No. I tried resetting the connection too. It just times out.
Forum: SageTV Media Extender 01-30-2012, 03:34 PM
Replies: 8
Views: 1,637
Posted By appelm
Thanks. But I've tried that.. overnight even. I...

Thanks. But I've tried that.. overnight even. I restarted the server. I power cycled the server, the routers, the switches, the extender. I tried another room.
Forum: SageTV Media Extender 01-30-2012, 02:43 PM
Replies: 8
Views: 1,637
Posted By appelm
HD300 won't connect to network anymore

I've been happily using my HD300 since I got it when it first came out. A few days ago, I was working on a some electrical stuff in my house and shut off a circuit breaker that shut off power to the...
Forum: Batch Metadata Tools 11-20-2011, 11:00 AM
Replies: 1
Views: 894
Posted By appelm
Title matching problem?

I had to do a complete re-install of SageTV due to a hard drive crash which was a total nightmare. But I'm up and running now and reimported all my videos with BMT active. I use a regular...
Forum: SageTV v7 Customizations 10-26-2011, 10:17 AM
Replies: 673
Views: 90,160
Posted By appelm
Sometimes I see the stream button and sometimes I...

Sometimes I see the stream button and sometimes I don't. When I do see it, if I click on it streaming seems to start and then the app crashes.
Forum: Batch Metadata Tools 07-18-2011, 02:11 PM
Replies: 9
Views: 1,844
Posted By appelm
Interestingly, I'm also seeing "Unknown" on some...

Interestingly, I'm also seeing "Unknown" on some recently imported netflix videos.
Forum: Batch Metadata Tools 07-18-2011, 02:04 PM
Replies: 9
Views: 1,844
Posted By appelm
I am having this problem too after upgrading to...

I am having this problem too after upgrading to 7.1.9 a few days ago. If I edit metadata on an "Unknown" video, it shows the Title field populated but the "Imported Video Path" is blank. If I...
Showing results 1 to 25 of 300

 
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 07:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.