SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: waynedunham
Forum: Hardware Support 05-01-2019, 07:37 PM
Replies: 33
Views: 2,318
Posted By waynedunham
In my experience with my system those look like...

In my experience with my system those look like signal issues. I suppose it could be some kind of buffer issue, but on my system it was always a signal issue. As you say when you'd reach that...
Forum: Hardware Support 04-30-2019, 06:52 PM
Replies: 33
Views: 2,318
Posted By waynedunham
Not sure what you mean by "flakes out"? Does it...

Not sure what you mean by "flakes out"? Does it give bad recordings, or just not record at all?
In the past I would routinely get my original HD-PVR to lock up, no channel changing, no...
Forum: Hardware Support 02-02-2019, 09:25 PM
Replies: 33
Views: 2,318
Posted By waynedunham
I don't believe this is 100% true. One of my...

I don't believe this is 100% true. One of my failed HD-PVR power supplies that died was intermittent at putting out enough volts/amps to work my HD-PVR. It would appear and disappear as a USB...
Forum: Hardware Support 01-23-2019, 09:19 AM
Replies: 33
Views: 2,318
Posted By waynedunham
I didn't see it specifically mentioned so I'll...

I didn't see it specifically mentioned so I'll ask. Did you swap out the USB cable on the non working ones and try a new cable, or at least the cable from the known working unit?
Also did you...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 04:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.