SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 25 of 55
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Owen Brent
Forum: SageTV v7 Customizations 03-02-2013, 07:46 PM
Replies: 8
Views: 1,252
Posted By Owen Brent
No wonder I have been searching for day.:D ...

No wonder I have been searching for day.:D

Thanks.
Forum: SageTV v7 Customizations 03-02-2013, 07:42 PM
Replies: 8
Views: 1,252
Posted By Owen Brent
How do you watch netflix on Sagetv

I have been searching for days trying to figure out how to watch netflix on my sageTV. I am using the Gemstone UI. I read on here somewhere that it is possible but need a step by step procedure.
...
Forum: SageTV Media Extender 02-21-2013, 11:18 AM
Replies: 9
Views: 1,386
Posted By Owen Brent
I was wrong, it is not working. Intermittent...

I was wrong, it is not working. Intermittent problem (I know the worst kind). By intermittent I mean when I start up SageTV and it works, it works for the whole show perhaps more. Other times when...
Forum: SageTV Media Extender 02-20-2013, 02:54 PM
Replies: 9
Views: 1,386
Posted By Owen Brent
I think I finally have it working. Two days in a...

I think I finally have it working. Two days in a row anyway. I have always been unhappy with my network setup so I changed things completely and was pulling out my hair in frustration for a while. ...
Forum: SageTV Media Extender 02-15-2013, 06:07 PM
Replies: 9
Views: 1,386
Posted By Owen Brent
Wired directly to the router.

Wired directly to the router.
Forum: SageTV Media Extender 02-15-2013, 10:54 AM
Replies: 9
Views: 1,386
Posted By Owen Brent
Thanks for the reply. I should have...

Thanks for the reply.

I should have mentioned that I only have this problem when watching on an extender (HD300).

I am not using any plugins at the moment (just to eliminate them).

The...
Forum: SageTV Media Extender 02-15-2013, 07:28 AM
Replies: 9
Views: 1,386
Posted By Owen Brent
Playing back HD files is stop and go.

This problem keeps coming back and I don't know what is going on. When I watch a live HD program or play back a recorded HD program the video plays for a second or two and stops for a second or two....
Forum: General Discussion 06-16-2012, 07:54 AM
Replies: 303
Views: 25,646
Posted By Owen Brent
Still happy

Still happy
Forum: Hardware Support 04-03-2012, 11:20 AM
Replies: 8
Views: 2,631
Posted By Owen Brent
I just bought a Harmony 300 remote to try to...

I just bought a Harmony 300 remote to try to clear up some clutter on the coffee table and to help with the WAF. I was thinking of the Harmony One or the harmony 700 but these are overkill (for me)...
Forum: Phoenix 03-25-2012, 08:01 PM
Replies: 20
Views: 4,506
Posted By Owen Brent
Now I know how old you guys are. Some 20 year...

Now I know how old you guys are. Some 20 year old's that I have to train wouldn't have a clue what you guys are talking about. Monty Python? What kind of snake is that?
Forum: SageTV Media Extender 03-24-2012, 08:28 PM
Replies: 2
Views: 863
Posted By Owen Brent
Thanks Fuzzy. I am bit-streaming.

Thanks Fuzzy. I am bit-streaming.
Forum: SageTV Media Extender 03-24-2012, 09:28 AM
Replies: 2
Views: 863
Posted By Owen Brent
Can't control volume when watching live TV but can if it is recorded.

I can use the SageTV remote to control the volume through my amplifier speakers when watching a recorded show, but for some reason I can not change the volume when I am watching a live TV program. ...
Forum: SageTV Media Extender 03-11-2012, 08:55 PM
Replies: 9
Views: 1,405
Posted By Owen Brent
I was thinking about that too. I will give it a...

I was thinking about that too. I will give it a try (after I back it up that is).
Forum: SageTV Media Extender 03-11-2012, 04:03 PM
Replies: 9
Views: 1,405
Posted By Owen Brent
I solved my problem. The file that I had to...

I solved my problem. The file that I had to replace with a backup is in the clients folder. I have two extenders and found the right file by making a change to the remote links as mentioned above. ...
Forum: SageTV Media Extender 03-10-2012, 08:50 AM
Replies: 9
Views: 1,405
Posted By Owen Brent
OK I found the location to check the codes and...

OK I found the location to check the codes and when I push a button on the remote it displays one number and when I push it again it displays a different code. On my HD200 it displays the same code...
Forum: SageTV Media Extender 03-08-2012, 09:39 PM
Replies: 9
Views: 1,405
Posted By Owen Brent
Thanks for the suggestions, but the hard reset...

Thanks for the suggestions, but the hard reset didn't work and I have fresh batteries. I even tried a remote that I have for my HD200. Same thing.

Not sure about learning the remote signals...
Forum: SageTV Media Extender 03-07-2012, 04:56 PM
Replies: 9
Views: 1,405
Posted By Owen Brent
I need to push the remote buttons twice for each command.

Every time I want to use the remote to change the volume or select something, I have to push the remote twice for it to work. I know that the extender can see the remote codes because the blue light...
Forum: Phoenix 02-18-2012, 10:25 AM
Replies: 83
Views: 11,144
Posted By Owen Brent
In the meantime, build 408 seems to be working...

In the meantime, build 408 seems to be working perfectly (everything I use anyway). I had the time to install it (took only a few minutes) and I am happy to have it back.
Forum: Phoenix 02-15-2012, 08:58 PM
Replies: 83
Views: 11,144
Posted By Owen Brent
I have not tried .408, I was hoping to help find...

I have not tried .408, I was hoping to help find the cause of the problem. I will try .408 as soon as I can find the time.
Forum: Phoenix 02-15-2012, 10:03 AM
Replies: 83
Views: 11,144
Posted By Owen Brent
I could have saved you the trouble of...

I could have saved you the trouble of reinstalling Sagetv because I did the same thing a while ago and still have the same problem. I am running windows 7 that was upgraded from Vista. To keep my...
Forum: SageTV Software 01-19-2012, 07:47 AM
Replies: 3
Views: 1,009
Posted By Owen Brent
Shortly after my last post things started working...

Shortly after my last post things started working normally again without any input from me. A few days ago I can no longer see any files that I have in folders in my import directory and I can only...
Forum: SageTV Media Extender 12-30-2011, 09:02 AM
Replies: 0
Views: 793
Posted By Owen Brent
pixelization/choppy play on extenders

I have a few mpeg4 files on my computer that play perfectly using Sagetv or windows media player on my computer but will not play very well on my HD300 or HD200 extenders. I tried the same files on...
Forum: Phoenix 12-28-2011, 08:04 AM
Replies: 83
Views: 11,144
Posted By Owen Brent
I can not install Phoenix on my system at all. ...

I can not install Phoenix on my system at all. I installed Phoenix and it downloads the files and appears to download fine. I then restart the server and try to load the Phoenix UI but I only get...
Forum: SageTV Software 12-28-2011, 07:28 AM
Replies: 3
Views: 1,009
Posted By Owen Brent
I just bought a new (to me) computer with windows...

I just bought a new (to me) computer with windows 7 and installed SageTV from scratch. I didn't bring anything over from the old install except the sata hard drive with my movies and recordings on...
Forum: SageTV Software 12-06-2011, 02:29 PM
Replies: 3
Views: 1,009
Posted By Owen Brent
SageTV not importing new folders like it used to.

I am not sure what has happened to my system, but any new folders that are added to my import directory folder are not showing up on SageTV after a scan. In order for me to add the show that is in...
Showing results 1 to 25 of 55

 
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 05:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.