SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 25 of 279
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: sabre
Forum: SageTV Github Development 03-10-2015, 01:42 PM
Replies: 633
Views: 136,428
Posted By sabre
Just wonderful news.

Just yesterday my 12yo daughter asked if Sage would no longer work in the near future as a while ago I told her it had been bought by Google and no longer supported. We are both happy with this turn...
Forum: General Discussion 03-12-2014, 02:39 PM
Replies: 27
Views: 5,740
Posted By sabre
I recently put in a SSD for C: drive on my server...

I recently put in a SSD for C: drive on my server and now Sage is running better than ever on Win8.1. I was trying to move over to an XBMC interface, but Sage pulled me back in. Two HD300s going...
Forum: Hardware Support 01-22-2014, 12:05 PM
Replies: 2,139
Views: 339,631
Posted By sabre
got it worked out

So i started from scratch with the install, and also used 2.7.2 and now am back working again. Thanks for the pointers nplayer. Not sure what it was since I did it all over.
Forum: Hardware Support 01-21-2014, 11:38 AM
Replies: 2,139
Views: 339,631
Posted By sabre
I restarted a few times last night. will do it...

I restarted a few times last night. will do it all again when i get home. do you think 2.7.2 run better than 2.6?
Forum: Hardware Support 01-21-2014, 11:11 AM
Replies: 2,139
Views: 339,631
Posted By sabre
Thanks nplayer. I can confirm Sagetvservice and...

Thanks nplayer. I can confirm Sagetvservice and sagetv have full access. Also was able to view TV in QuickTV.
Forum: Hardware Support 01-21-2014, 09:19 AM
Replies: 2,139
Views: 339,631
Posted By sabre
cant get functioning

This makes me feel like a novice again.

I had sage functioning perfectly on my W8 sage box. But I moved to a SSD drive, and did a fresh install of W8.1. After installing Sage on 8.1, I copied my...
Forum: Hardware Support 11-06-2012, 10:05 PM
Replies: 2,139
Views: 339,631
Posted By sabre
Thanks, checked and the ports are the same, ie...

Thanks, checked and the ports are the same, ie for one it has

mmc/encoders/123456970/encoding_host=127.0.0.1\:6970

I have tried to start over from scratch, but it seems the configuration is...
Forum: Hardware Support 11-06-2012, 09:25 PM
Replies: 2,139
Views: 339,631
Posted By sabre
cant get tuners back up on sagetv

Hi folks, sorry to bother with this. After the storm and power out for about a week, I tried to get Sagetv back up and running. All works fine except it no longer allows the prime tuners to function....
Forum: Gemstone for v7 10-03-2012, 03:14 PM
Replies: 27
Views: 3,534
Posted By sabre
Thanks J, I will try when I get home.

Thanks J,

I will try when I get home.
Forum: Gemstone for v7 10-03-2012, 01:11 PM
Replies: 27
Views: 3,534
Posted By sabre
Theme changes back to default

I want to say I really, really like Gemstone. IU seems a bit snappier and like the graphics. Great work.

I also like using the MKANET theme. When i set it as theme, it works fine, but when i...
Forum: SageTV Media Extender 08-11-2011, 08:14 AM
Replies: 642
Views: 101,906
Posted By sabre
My X: drive is a shared drive, but not that...

My X: drive is a shared drive, but not that specific directory. I will try that. Thanks
Forum: SageTV Media Extender 08-10-2011, 09:36 PM
Replies: 642
Views: 101,906
Posted By sabre
Quick question -- can UNC mapping have an...

Quick question -- can UNC mapping have an underscore?

My local drive is X:/TV_Recordings1

tried to map as X:,\\192.168.1.x\TV_Recordings1

but no go.
Forum: SageTV Media Extender 08-09-2011, 01:39 PM
Replies: 642
Views: 101,906
Posted By sabre
I am not in front of my system right now, but...

I am not in front of my system right now, but also delete the files in the <profile> directory, and restart Boxee, add the sage app back, and it should ask you for details.

Slugger's info should...
Forum: SageTV Media Extender 08-06-2011, 07:53 PM
Replies: 642
Views: 101,906
Posted By sabre
Thanks Tom, cleared everything out and got it to...

Thanks Tom, cleared everything out and got it to work. It looks very nice. Not using the box right now.

Take care

Well, found a way to reenter log in data, but does not seem to like what i am...
Forum: SageTV Media Extender 08-06-2011, 07:07 PM
Replies: 642
Views: 101,906
Posted By sabre
Sorry about the duh factor, but i put wrong...

Sorry about the duh factor, but i put wrong user/pw in to start, and no when i click on the app it does not give me the option to change these. just click the app, and nothing happens. other than...
Forum: SageTV v7 Customizations 07-12-2011, 07:03 PM
Replies: 186
Views: 21,080
Posted By sabre
Understood, but there certainly is a lot of...

Understood, but there certainly is a lot of content (too much?). nice job. not a lot of videos play so far, but have to try on my extender rather than placeshifter.
Forum: SageTV v7 Customizations 07-12-2011, 05:46 PM
Replies: 186
Views: 21,080
Posted By sabre
Indeed, you are right. Peerblocker was blocking...

Indeed, you are right. Peerblocker was blocking it. Now I get some action. Will play around with it. Thanks
Forum: SageTV v7 Customizations 07-12-2011, 05:33 PM
Replies: 186
Views: 21,080
Posted By sabre
I tried this out. Can find in the online submenu,...

I tried this out. Can find in the online submenu, and i have the two install folders. But when i click on Navi-X, it comes up saying No Title Avaialable -- playlist could not be loaded --<empty>....
Forum: Batch Metadata Tools 04-07-2011, 04:51 PM
Replies: 6
Views: 946
Posted By sabre
Thanks much, had some holdovers, but manual...

Thanks much, had some holdovers, but manual updated. all set
Forum: Batch Metadata Tools 04-06-2011, 07:29 PM
Replies: 6
Views: 946
Posted By sabre
Hi, updated to .13, which looks like overnight...

Hi, updated to .13, which looks like overnight update. Still getting the odd running times. Should this have addressed the issue? No rush if not. Thanks much.
Forum: SageTV Beta Test Software 04-05-2011, 07:37 PM
Replies: 93
Views: 43,923
Posted By sabre
here it is -- can confirm the Encore and Trendnet...

here it is -- can confirm the Encore and Trendnet ones. I think the Belkin should work (i was able to see wireless networks, but not able to connect to router). Planex confirm does not work.

...
Forum: SageTV Beta Test Software 03-24-2011, 03:39 PM
Replies: 93
Views: 43,923
Posted By sabre
Not sure if any follows this thread anymore. But...

Not sure if any follows this thread anymore. But the I can confirm the Trendnet adapter does work on the HD200. However, it will only work if I turn OFF wireless security - when I turn it on, on...
Forum: SageTV Beta Test Software 03-23-2011, 09:30 AM
Replies: 93
Views: 43,923
Posted By sabre
Well, after trying the Belkin with no luck, I...

Well, after trying the Belkin with no luck, I have a TrendNet TEW-644UB (on sale for $15 at Buy) on the way. I also put together a long list of RT2870 adapters, and found a cheap one on Amazon for a...
Forum: SageTV Beta Test Software 03-18-2011, 05:49 PM
Replies: 93
Views: 43,923
Posted By sabre
I got a Belkin F5D8051 N1. I put it into the...

I got a Belkin F5D8051 N1. I put it into the HD300, and it can find the wireless networks. After I put in my password, it comes up with an error saying "the wireless access point has timed out" --...
Forum: SageTV Beta Test Software 03-13-2011, 07:56 PM
Replies: 93
Views: 43,923
Posted By sabre
Anyone have any luck with the DWA-140 adapter for...

Anyone have any luck with the DWA-140 adapter for wireless on the HD200 or HD300, or any other adapters not listed here?
Showing results 1 to 25 of 279

 
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 01:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.