SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 25 of 68
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: DaveWC
Forum: SageTV Marketplace 12-11-2018, 07:44 PM
Replies: 2
Views: 951
Posted By DaveWC
All sold.

All sold.
Forum: SageTV Marketplace 12-11-2018, 01:40 PM
Replies: 2
Views: 951
Posted By DaveWC
4 HD300s for sale $125 each

4 HD300s include remote & power adapter - $125 U.S.

No breakout cable available.

Will ship to Canada or U.S. Shipping extra. Accept Paypal. PM me with questions.
Forum: SageTV Marketplace 09-07-2017, 12:05 PM
Replies: 9
Views: 1,750
Posted By DaveWC
All are sold. Thanks.

All are sold. Thanks.
Forum: SageTV Marketplace 09-04-2017, 12:54 PM
Replies: 9
Views: 1,750
Posted By DaveWC
Only 3 available now.

Only 3 available now.
Forum: SageTV Marketplace 08-28-2017, 08:38 AM
Replies: 9
Views: 1,750
Posted By DaveWC
Sorry, I don't have the breakout cables.

Sorry, I don't have the breakout cables.
Forum: SageTV Marketplace 08-25-2017, 07:48 PM
Replies: 9
Views: 1,750
Posted By DaveWC
Yes.

Yes.
Forum: SageTV Marketplace 08-25-2017, 11:57 AM
Replies: 9
Views: 1,750
Posted By DaveWC
4 HD300s for sale, one Sage Wifi stick - Sold

4 HD300s include remote & power adapter - $130 U.S. - All are sold
1 Wifi stick - $25 U.S.- Sold

Will ship to Canada or U.S. Shipping extra. Accept Paypal. PM me with questions.
Forum: SageTV Marketplace 05-25-2012, 11:46 AM
Replies: 4
Views: 1,712
Posted By DaveWC
I have 3 breakout cables that I'm not using. PM...

I have 3 breakout cables that I'm not using. PM me with an offer as well as a postal code / zip code and I'll get a shipping quote. I'm in Canada.
Forum: SageTV Media Extender 09-24-2010, 12:20 PM
Replies: 5
Views: 1,248
Posted By DaveWC
I assumed I was connected but I see that I...

I assumed I was connected but I see that I wasn't. Thanks for the info. I went to look at Servers on the menu, saw mine, saw that autoconnect was checked & restarted the box. It started & loooked...
Forum: SageTV Media Extender 09-24-2010, 12:05 PM
Replies: 5
Views: 1,248
Posted By DaveWC
I have 3 tuners in the server where the video...

I have 3 tuners in the server where the video files are located. On the HD100 there was a part of the setup where you identified these tuners but there is nothing in the Setup for the HD300 to...
Forum: SageTV Media Extender 09-24-2010, 11:50 AM
Replies: 5
Views: 1,248
Posted By DaveWC
Wow. It was stupid. I didn't realize that I had...

Wow. It was stupid. I didn't realize that I had to have an HD TV Tuner to watch live TV. Figured it would be downward compatible. Never mind.
Forum: SageTV Media Extender 09-24-2010, 11:31 AM
Replies: 5
Views: 1,248
Posted By DaveWC
HD300 - Tv & Guide buttons do nothing

This has to be a dumb question so please be patient. My HD100 power supply died so I ordered an HD300 & received it today. It's connected & working fine with just the standard Sage 6.6 intergace. ...
Forum: General Discussion 08-14-2008, 08:20 AM
Replies: 19
Views: 4,152
Posted By DaveWC
I got one from MrLoopy.

I got one from MrLoopy.
Forum: SageTV Software 04-16-2008, 05:41 PM
Replies: 5
Views: 6,453
Posted By DaveWC
I figured it was something like that. Why is the...

I figured it was something like that. Why is the R5000 relevant? It sounds like it uses/produces MPEG-2 files but I'm confused about how that link helps. Pardon my ignorance.
Forum: SageTV Software 04-16-2008, 04:30 PM
Replies: 5
Views: 6,453
Posted By DaveWC
How to play MPEG-2 TS files

I've got some TS files that I'm trying to play on the Sage Server. When I examine the details of the files in Sage it says the format is MPEG2-TS[H.264 1080p]. The icon shows the opening pic so...
Forum: SageTV Media Extender 03-18-2008, 12:18 PM
Replies: 5
Views: 2,179
Posted By DaveWC
Thanks a bunch. That worked fantastic. That...

Thanks a bunch. That worked fantastic. That cleaned up all of the problems I was having with the Deux Six Quatre preset.
Forum: SageTV Media Extender 03-17-2008, 05:52 PM
Replies: 5
Views: 2,179
Posted By DaveWC
Nope, it's encoded on another machine and then...

Nope, it's encoded on another machine and then copied to the Sage server. And it works fine when viewed on the server. It's only on the extender that I can't skip through the file. I think I'll be...
Forum: SageTV Media Extender 03-17-2008, 05:09 PM
Replies: 5
Views: 2,179
Posted By DaveWC
I switched to a preset (Deux Six Quatre), tried a...

I switched to a preset (Deux Six Quatre), tried a single chapter. With that I have some ability to move through the film, albeit a bit weird in its reaction. But the quality of the picture is...
Forum: SageTV Media Extender 03-17-2008, 03:01 PM
Replies: 5
Views: 2,179
Posted By DaveWC
Can't page through mkv file

I've got movies I've ripped with Handbrake 0.9.2 using these parameters...

-e x264 -b 2000 -B 192

They work great on my HTPC and they look & sound great on my extender but I can't skip through...
Forum: SageTV Media Extender 03-14-2008, 07:00 AM
Replies: 41
Views: 4,422
Posted By DaveWC
I hate dealing with DVDs. This system is a...

I hate dealing with DVDs. This system is a godsend. I rip the DVD to the hdd and then I can watch it at any/every TV.
Forum: SageTV Software 03-13-2008, 09:24 AM
Replies: 10
Views: 1,774
Posted By DaveWC
Yeah, it worked. I deleted the sage.properties...

Yeah, it worked. I deleted the sage.properties file and then restarted Sage. It allows me to launch the service mode without problem. All of my keymapping was still in the Client properties file...
Forum: SageTV Software 03-12-2008, 08:48 PM
Replies: 10
Views: 1,774
Posted By DaveWC
Ok, I'll contact tech support. Here's what I'm...

Ok, I'll contact tech support. Here's what I'm using...

E6850 Duo 2 Core CPU
Sapphire Radeon HD 3650 video
4Gb Corsair PC6400 RAM
Windows XP Home Edition 32bit
2 Hauppauge PVR-500 dual tuners...
Forum: SageTV Software 03-12-2008, 08:26 PM
Replies: 10
Views: 1,774
Posted By DaveWC
It's on my server that this happens too. It's...

It's on my server that this happens too. It's not the end of the world. It just causes you to lose a bit of confidence in the software that this can happen for no reason.

btw, I got the HD100...
Forum: SageTV Software 03-12-2008, 06:57 PM
Replies: 10
Views: 1,774
Posted By DaveWC
So am I lost here? Is there some debug mode I...

So am I lost here? Is there some debug mode I can run that will tell me what's causing SAGETV.EXE to hang when SAGETVSERVICE.EXE is running? Conversely, if SAGETV.EXE is running 1st then...
Forum: SageTV Software 03-12-2008, 02:58 PM
Replies: 10
Views: 1,774
Posted By DaveWC
Further to this, it only goes black and hangs if...

Further to this, it only goes black and hangs if I enable SageTVService mode. If I don't it works fine.
Showing results 1 to 25 of 68

 
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 06:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.