SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 25 of 29
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: 12three45
Forum: SageTV Software 06-19-2009, 10:45 PM
Replies: 11
Views: 2,132
Posted By 12three45
comskip?

how did you get comskip monitor to work? It says there is an error and could not start?
Forum: Hardware Support 02-03-2008, 07:10 AM
Replies: 1
Views: 1,420
Posted By 12three45
Well I plugged in the Windows MCE remote receiver...

Well I plugged in the Windows MCE remote receiver in and it worked. My gyration MCE remote will not. Anyone have this some problem and was able to fix it?

Andy
Forum: SageTV Customizations 01-29-2008, 07:47 PM
Replies: 6
Views: 2,063
Posted By 12three45
Thanks Jack, just one more question. Reading...

Thanks Jack, just one more question. Reading about the UNC path, you make the change in WIZ.bin manually?

Andy
Forum: SageTV Customizations 01-29-2008, 05:18 PM
Replies: 6
Views: 2,063
Posted By 12three45
Jack, just to clarify what you said, since I wil...

Jack, just to clarify what you said, since I wil try this at home.

Currently I have shared out the recording folder but it is on the E: drive and on the Client I have mapped the drive to Z: drive....
Forum: Hardware Support 01-23-2008, 02:07 PM
Replies: 1
Views: 1,420
Posted By 12three45
Gyration MCE remote and Vista Business

Hi, is there anyway to get MCE remote working in Vista Business. I know MCE is installed in Home Premium and Ultimate, but not installed on the other Vista OS.

Andy
Forum: Hardware Support 01-16-2008, 07:25 AM
Replies: 10
Views: 4,737
Posted By 12three45
Thanks, will load a clean install and try it out....

Thanks, will load a clean install and try it out. Also, I have XP Service Pack 1 OS. Should I update to SP 2? Does SP2 update provide anything other than increased resource use?

Andy
Forum: Hardware Support 01-15-2008, 04:06 PM
Replies: 10
Views: 4,737
Posted By 12three45
Just normal process I guess, I did not get the...

Just normal process I guess, I did not get the NVidia icon until I unregistered the SageTV Decoder and used default on the Sage Video settings. The PC plays SD sources fine but HD sources it has...
Forum: Hardware Support 01-15-2008, 07:19 AM
Replies: 10
Views: 4,737
Posted By 12three45
I would get the HD extender, but we also surf the...

I would get the HD extender, but we also surf the web on the TV and use Skype to talk to folks. I haven't tried Placeshifter with this PC, but would it use the same resources as a client software...
Forum: Hardware Support 01-14-2008, 12:27 PM
Replies: 10
Views: 4,737
Posted By 12three45
Thanks, any suggestions on MB replacement for...

Thanks, any suggestions on MB replacement for this case? Are there any Mini-ITX MB taht can handle HD? Thanks

Andy
Forum: Hardware Support 01-13-2008, 11:30 PM
Replies: 10
Views: 4,737
Posted By 12three45
AOpen Mini PC M915-B with SageTV Client

I just got this from Ebay and loaded it with SageTV client. It is a Celeron M 1.4GHZ machine with the integrated Intel 915 GM Graphics Chip. My HD video decoding basically sets my CPU at 100% using...
Forum: The SageTV Community 04-19-2007, 12:32 PM
Replies: 13
Views: 1,785
Posted By 12three45
Hair dryer will affect the powerline network. It...

Hair dryer will affect the powerline network. It depends on what your bandwidth is per each network legg your on.
Forum: SageTV Software 04-04-2007, 08:59 PM
Replies: 23
Views: 4,153
Posted By 12three45
Vista and HD

When i had XP installed, HD from my HDHomerun worked fine 90% of the time and had trouble with a couple shows like 24 with audio stuttering. Now with Vista, I can't get smooth play back on any HD...
Forum: Hardware Support 03-21-2007, 08:37 PM
Replies: 10
Views: 1,164
Posted By 12three45
Miller, which file do you change? Andy

Miller, which file do you change?

Andy
Forum: SageTV Software 12-18-2006, 09:09 AM
Replies: 11
Views: 1,264
Posted By 12three45
So did it work? I upgraded my NVidia decoder a...

So did it work? I upgraded my NVidia decoder a couple weeks ago from the PCAlchemy website and I just tried playing the DVD and no sound. Did installing the AC3 filter work? Thanks

Andy
Forum: SageTV Customizations 12-11-2006, 10:49 AM
Replies: 336
Views: 153,055
Posted By 12three45
Steep, Just to let you know, I hardwired one...

Steep,

Just to let you know, I hardwired one of the MVPs and it runs perfect with even with COMSKIP. So the problem is in the bandwidth thoughput of the MVPs before where it caused the video to...
Forum: SageTV Customizations 12-08-2006, 02:43 PM
Replies: 336
Views: 153,055
Posted By 12three45
John Steep. I have uninstalled comskip and...

John Steep. I have uninstalled comskip and restored my PC to before I installed Sage 6 and I am still having the same problem. Now this is really confusing me. I do not know if it was comskip that...
Forum: SageTV Beta Test Software 12-07-2006, 10:39 PM
Replies: 10
Views: 1,098
Posted By 12three45
I don't know if I have the same problems, but my...

I don't know if I have the same problems, but my video is pretty choppytoo. It is only chopper for my recorded shows, but watching live TV (which is recorded on the hard drive while I am watching)...
Forum: SageTV Customizations 12-05-2006, 09:37 PM
Replies: 336
Views: 153,055
Posted By 12three45
Thanks for helping Steep This was what was...

Thanks for helping Steep

This was what was in the CSM file

#csm.properties
#Sat Dec 02 22:32:01 EST 2006
time.between.checks=15
comskip.config=../comskip79_62/comskip.ini...
Forum: SageTV Customizations 12-05-2006, 09:16 AM
Replies: 336
Views: 153,055
Posted By 12three45
When you say, uninstall? Do you mean selecting...

When you say, uninstall? Do you mean selecting the original SVT file?

I did uninstall Comskip and the MVPs are now playing ok. Even when they have the SVTi installed.

Andy
Forum: SageTV Customizations 12-03-2006, 10:11 PM
Replies: 336
Views: 153,055
Posted By 12three45
Thanks, but I have already done that. Actually...

Thanks, but I have already done that. Actually my CPU is not taxed at all. Even when I have comskip off, the videos are all jittery. Though what is throwing me off is I have Mpegs that are in my...
Forum: SageTV Customizations 12-03-2006, 10:34 AM
Replies: 336
Views: 153,055
Posted By 12three45
Comskip and MVP Help

Hi, I loaded Comskip and monitor and my MVPs gave jitter on sound and video. This did not happen before. Does anyone know if there is a confuration I needed to do to correcct this? Thanks

Andy
Forum: SageTV Customizations 12-03-2006, 09:35 AM
Replies: 600
Views: 124,299
Posted By 12three45
I have AMD 64 3500+. I have it set at low...

I have AMD 64 3500+. I have it set at low priority and generally runs at only 20-30%. My CPU is not running at 100% when the MVP has the jittter. though there are a few video that I have watched...
Forum: SageTV Customizations 12-03-2006, 12:29 AM
Replies: 600
Views: 124,299
Posted By 12three45
Thanks John, The odd thing about the jitter...

Thanks John,

The odd thing about the jitter on the MVP only happens to some files but not all. The MVPs are loaded so I see the markers now, but even for the mpgs that the comskip have completed...
Forum: SageTV Customizations 12-02-2006, 09:01 PM
Replies: 600
Views: 124,299
Posted By 12three45
Thanks John, that worked. Though after loading...

Thanks John, that worked. Though after loading comskip monitor on the computer, my MVPs sound is very jittery. Does anyone know why this is happening.

I also noticed that this happens on the...
Forum: SageTV Customizations 12-01-2006, 12:00 PM
Replies: 600
Views: 124,299
Posted By 12three45
Help with Comskip Installation

Hi, I installed Comskip Monitor and I tried to import the Comskip SVTi. I do not know if I am doing it right. After unzipping the files in the JAR directory and restarting Sage, I went to try to...
Showing results 1 to 25 of 29

 
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 01:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.