SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 25 of 300
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: SageGk
Forum: SageTV Media Extender 01-14-2012, 06:00 PM
Replies: 4
Views: 868
Posted By SageGk
I finally got in. Had to change my new router's...

I finally got in. Had to change my new router's DHCP to start at 192.168.1.100 instead of 192.168.1.1
Forum: SageTV Media Extender 01-14-2012, 04:27 PM
Replies: 4
Views: 868
Posted By SageGk
Lost HD200 functionality with new router

Upgraded to a dual band router today and all went well, except my HD200 can no longer find the Sagetv Server. Been pulling my hair out for 3 hours. I made sure the DHCP server was turned on (router...
Forum: SageTV Software 01-25-2011, 06:35 PM
Replies: 9
Views: 1,187
Posted By SageGk
Update: In preparing my logs for tech support, I...

Update: In preparing my logs for tech support, I disabled all plugins. Guess what? No more hitch (hasn't been present for 3 hours). I'm thinking maybe the commercial detector plugin was causing...
Forum: SageTV Software 01-19-2011, 06:42 PM
Replies: 9
Views: 1,187
Posted By SageGk
Sad to say, the hitch is back and channel...

Sad to say, the hitch is back and channel changing still takes forever. Contacting support now.
Forum: SageTV Software 01-13-2011, 08:09 PM
Replies: 9
Views: 1,187
Posted By SageGk
Tried the fix, watched 2 programs without the...

Tried the fix, watched 2 programs without the hitch present, so thanks for that. Channel tuning is still terribly slow and I am still getting the loss of signal problem for a quick moment.......
Forum: SageTV Placeshifter 01-13-2011, 07:13 PM
Replies: 9
Views: 1,667
Posted By SageGk
Thanks everyone, I ended up hardwiring it, too...

Thanks everyone, I ended up hardwiring it, too much interference messing with my wifi.
Forum: SageTV Software 01-13-2011, 08:27 AM
Replies: 9
Views: 1,187
Posted By SageGk
Same exact symptoms.... even the loss of signal...

Same exact symptoms.... even the loss of signal problem... will try the fix. Thanks!
Forum: SageTV Software 01-11-2011, 10:41 PM
Replies: 9
Views: 1,187
Posted By SageGk
Hitch still there?

Am I mistaken or was version 7 supposed to get rid of the dreaded "pause" or "hitch" that is present when a show ends and a new show begins? Watching livetv (HDpvr) on my hd200 and it's driving me...
Forum: SageTV Placeshifter 01-04-2011, 05:16 PM
Replies: 9
Views: 1,667
Posted By SageGk
I record h.264 in 720p and also record QAM...

I record h.264 in 720p and also record QAM channels. I tried it with an wireless N AP and it played better than when connected to my G router, but not acceptble enough for me to purchase either PS...
Forum: SageTV Placeshifter 01-04-2011, 06:53 AM
Replies: 9
Views: 1,667
Posted By SageGk
Thanks guys, I don't care about HD so much as i...

Thanks guys, I don't care about HD so much as i care about being able to view the recordings that just happen to be HD. Is there any way to have the server transcode the HD recordings so I can...
Forum: SageTV Placeshifter 01-03-2011, 10:37 PM
Replies: 9
Views: 1,667
Posted By SageGk
Laptop help

Just got a Toshiba Portege R705. I am running trial versions of Placeshifter and client. I am unimpressed...HD channels just lock up, and SD plays ok, but stutters a little here and there. My wifi...
Forum: SageTV Software 12-26-2010, 12:00 PM
Replies: 4
Views: 769
Posted By SageGk
Can't get rid of this error message

Keep getting this randomly, anyone else?

"There was a capture error in playback:
Details: ERROR (-3,0x80070020) there was a problem accessing the filesystem for capture."

Did not change...
Forum: SageTV Software 12-18-2010, 10:37 PM
Replies: 0
Views: 500
Posted By SageGk
Slow Channel Changing

Anyone else experiencing slow channel changing with the latest version of sagetv from their extenders? Seems to take quite a while for it to register. Thanks
Forum: SageTV Software 12-04-2010, 09:37 PM
Replies: 3
Views: 799
Posted By SageGk
Yes I am on RC1 I believe

Yes I am on RC1 I believe
Forum: SageTV Software 12-04-2010, 11:47 AM
Replies: 3
Views: 799
Posted By SageGk
Stuttering HD-PVR on latest beta

Never any problems until the latest beta. HD-PVR stutters on my extenders and server. Tried rebooting server, HD-PVR to no avail. Any advice?
Forum: SageTV v7 Customizations 12-02-2010, 07:49 PM
Replies: 6
Views: 733
Posted By SageGk
I fixed it...it was the plugin that resolves...

I fixed it...it was the plugin that resolves conflicts with a default setting.
Forum: SageTV v7 Customizations 12-02-2010, 07:36 PM
Replies: 6
Views: 733
Posted By SageGk
hmmm, I seem to have lost that option...when I...

hmmm, I seem to have lost that option...when I try to watch something else, it says "All tuners in use." I have to check my plugins, I probably messed something up. Thanks.
Forum: SageTV v7 Customizations 12-02-2010, 07:05 PM
Replies: 6
Views: 733
Posted By SageGk
Can't free up tuner

This is driving me insane and destroying the WAF. Whenever as favorite is recording, I cannot cancel it and free up the tuner. If I press the record button, the menu pops up with the option to...
Forum: SageTV Media Extender 08-28-2010, 02:08 PM
Replies: 4
Views: 1,023
Posted By SageGk
Yea, so I paid to ship it for repair, under...

Yea, so I paid to ship it for repair, under warranty. Now it failed AGAIN and they want $39 to repair it, OR offered me a $20 coupon for a "not-in-stock" HD Theater. a $20 coupon is like a slap in...
Forum: SageTV Media Extender 08-25-2010, 04:59 PM
Replies: 4
Views: 1,023
Posted By SageGk
HD100 dies a second time?

Had my HD100 repaired when the PS went bad (like most others), now it is dead yet again. Am I alone here or are other people's repaired HD100's dying too?
Forum: SageTV Customizations 06-05-2010, 07:57 AM
Replies: 0
Views: 850
Posted By SageGk
Sage WebUI streaming to smartphone?

I'm trying to watch sage recording with my HTC EVO, is there any way to stream them within WEBUI?
P.S. the HTC Evo runs Android.
Forum: SageTV v7 Customizations 05-20-2010, 05:59 PM
Replies: 2
Views: 2,534
Posted By SageGk
Web UI for V7?

Does anyone know if webUI will be ported over to Version 7? Thanks!
Forum: General Discussion 05-18-2010, 04:36 PM
Replies: 12
Views: 1,669
Posted By SageGk
Anyone?

Anyone?
Forum: SageTV Software 05-17-2010, 08:46 PM
Replies: 0
Views: 571
Posted By SageGk
Artifacts

I keep getting artifacts (A black line halfway through the screen) on my HTPC ONLY when using CTRL+SHIFT+F to maximize Sage into fullscreen. IT goes away if I press "GUIDE" then "TV." However, If I...
Forum: SageTV Software 05-17-2010, 05:15 AM
Replies: 5
Views: 1,075
Posted By SageGk
Intel 2.2GHZ DualCore E4500 and 4 GB Ram.

Intel 2.2GHZ DualCore E4500 and 4 GB Ram.
Showing results 1 to 25 of 300

 
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 08:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.