SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 25 of 93
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: DaveS
Forum: SageTV Media Extender 01-17-2019, 11:36 AM
Replies: 22
Views: 8,768
Posted By DaveS
It's been a long time, and this is probably not...

It's been a long time, and this is probably not news to anyone who has experienced the lockups over time, but I'm now sure my issue was over heating. I didn't think it was, because at the time of a...
Forum: Phoenix 3.0 11-11-2018, 10:00 AM
Replies: 1
Views: 949
Posted By DaveS
Fixed the issue, I needed to update Java to get...

Fixed the issue, I needed to update Java to get all the plugins to work
Forum: Phoenix 3.0 11-03-2018, 02:37 PM
Replies: 1
Views: 949
Posted By DaveS
Plugin install failure

I am trying to install Phoenix Fanart for SageTV and it's failing with the following the attached message. When that failed I also tried P3 with similarly failed. Does anyone know if the files are...
Forum: SageTV Software 10-24-2018, 03:04 PM
Replies: 0
Views: 439
Posted By DaveS
Program guide won't update after crash

My Linux server recently crashed and I am using a temporary server running Windows 10. I did a clean install of Sage using the latest version and all was working fine. After running the Windows...
Forum: Hardware Support 05-09-2018, 09:06 PM
Replies: 3
Views: 738
Posted By DaveS
I've been trying remotes to control my HD-300 but...

I've been trying remotes to control my HD-300 but i cant find one that works as good as the Sage remote. It seems that if I press that skip forward or back button once the result is several skips. I...
Forum: Hardware Support 04-30-2018, 07:37 AM
Replies: 4
Views: 837
Posted By DaveS
Thanks for the replies! I've gone ahead and...

Thanks for the replies! I've gone ahead and begun programming the Inteset buttons one and a time, and it appears to be working well. I'm not using it full time yet, though.

As for the Harmony, I...
Forum: Hardware Support 04-29-2018, 07:08 AM
Replies: 4
Views: 837
Posted By DaveS
Inteset Universal Remote INT-422-4 - setup codes?

I've been playing around with universal remotes to control my HD-300, TV and soundbar. I have a couple of Harmony models which work, but they are not as responsive as the Sagetv remote. I stumbled...
Forum: SageTV Software 03-12-2018, 05:44 AM
Replies: 1
Views: 465
Posted By DaveS
Turns out that I had the drive mounted...

Turns out that I had the drive mounted incorrectly because I unmounted it and then remounted it to /var/media/ and it the system now recognizes all the free space.
Forum: SageTV Software 03-03-2018, 10:18 AM
Replies: 1
Views: 465
Posted By DaveS
Linux Novice trying to add a second recording drive to Ubuntu

I just installed a 2nd hard drive to enlarge my recording space. In addition to my system drive, I had a single 2Tb drive for content and added a second 2Tb drive to enlarge the content space. I...
Forum: SageTV Media Extender 12-16-2017, 03:34 PM
Replies: 15
Views: 2,874
Posted By DaveS
My capture is digital and has been for years...

My capture is digital and has been for years also. The low volume is only with recordings. Imported videos play like any other source-much louder then a recording.
Forum: SageTV Media Extender 12-08-2017, 12:46 PM
Replies: 15
Views: 2,874
Posted By DaveS
I have several HD200 & HD300 hooked up to my TV's...

I have several HD200 & HD300 hooked up to my TV's via HDMI. Over the years I've used both Windows and now Ubuntu, and HDHomeRun Prime. I've always experienced a very large volume level difference...
Forum: SageTV Software 12-04-2017, 06:59 AM
Replies: 3
Views: 458
Posted By DaveS
Check out this post: ...

Check out this post:

https://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=63810
Forum: SageTV Software 07-20-2017, 09:35 AM
Replies: 25
Views: 2,205
Posted By DaveS
I'm not sure, but I think the Windows time server...

I'm not sure, but I think the Windows time server only syncs during boot up? Is the same true with Ubuntu?

When I used Windows I used a program called Nettime (I think) that allowed me to sync my...
Forum: SageTV Software 07-19-2017, 04:34 PM
Replies: 25
Views: 2,205
Posted By DaveS
Sync System Clock to Sage Server question

I switched over to the latest version of v9 a about a month or so ago. I've noticed that the start and end times on my recordings are drifting off. For example, the same afternoon show on ABC used...
Forum: SageTV Downloads & Instructions 06-26-2017, 07:51 AM
Replies: 102
Views: 49,920
Posted By DaveS
I had the same problem. Search for this thread...

I had the same problem. Search for this thread "Imported videos timeline show 0 length" for the solution which worked for me.
Forum: SageTV Github Development 06-24-2017, 08:03 AM
Replies: 14
Views: 2,752
Posted By DaveS
Following Scott's instructions above I was...

Following Scott's instructions above I was successful in correcting the issue also. Thank you Scott!
Forum: SageTV Github Development 06-17-2017, 01:58 PM
Replies: 14
Views: 2,752
Posted By DaveS
I tested this today. I think I have the same...

I tested this today. I think I have the same issue and result as Scott above. The problem only surfaces when I play movies that I've imported that were originally on DVD. TV recordings converted...
Forum: SageTV Github Development 06-11-2017, 05:01 PM
Replies: 14
Views: 2,752
Posted By DaveS
fwiw, i think the video I played was a Bourne...

fwiw, i think the video I played was a Bourne movie. I searched toward the end of the attached file and found this entry. I'm not sure what it means or if it's even related to the issue I'm...
Forum: SageTV Github Development 06-11-2017, 02:37 PM
Replies: 14
Views: 2,752
Posted By DaveS
A while ago I reinstalled FFMEG but that didn't...

A while ago I reinstalled FFMEG but that didn't solve the problem. I put it aside for months and then just recently updated to the newest version for Linux. The 0 duration timeline for some...
Forum: SageTV Media Extender 03-06-2017, 07:23 AM
Replies: 22
Views: 8,768
Posted By DaveS
I've also experienced this issue for years with...

I've also experienced this issue for years with my HD300 on my Windows 7 system. I've switched out the cable, changed the port on my switch, changed the power supply and tried a fan. I've even...
Forum: SageTV Github Development 12-24-2016, 08:04 AM
Replies: 14
Views: 2,752
Posted By DaveS
Thank you very much for the help. I found that...

Thank you very much for the help. I found that ffmpeg was not installed correctly. I'll try reinstalling Sage.
Forum: SageTV Github Development 12-19-2016, 07:11 AM
Replies: 14
Views: 2,752
Posted By DaveS
Thank you, I will try this later this week.

Thank you, I will try this later this week.
Forum: SageTV Github Development 12-17-2016, 10:25 AM
Replies: 14
Views: 2,752
Posted By DaveS
Imported videos timeline show 0 length

Recently all my Videos show a timeline length of 0 rather than their actual length. They play just fine, but if I hit the ff or rev keys, they the payback ends and jumps back to the Video menu. ...
Forum: Batch Metadata Tools 11-06-2016, 01:06 PM
Replies: 25
Views: 4,748
Posted By DaveS
I am seeing the same thing after reinstalling the...

I am seeing the same thing after reinstalling the Windows version of 9.09. I'm using Java 32b v7 update79.

I just updated Java to 8_111 and it works now
Forum: SageTV Github Development 10-21-2016, 08:08 AM
Replies: 7
Views: 1,688
Posted By DaveS
Thank you for the clarification. That explains it.

Thank you for the clarification. That explains it.
Showing results 1 to 25 of 93

 
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 10:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.