SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 25 of 186
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: soulprops77
Forum: General Discussion 04-06-2015, 11:01 AM
Replies: 14
Views: 5,366
Posted By soulprops77
I picked up a Raspberry Pi a few years ago and...

I picked up a Raspberry Pi a few years ago and have toyed with XBMC and Plex on it. I've also been disappointed. It's a great little device that's currently serving me well, just not for media...
Forum: SageTV Marketplace 01-13-2014, 04:43 PM
Replies: 3
Views: 1,849
Posted By soulprops77
Two HD300s for sale

Hi,
I have two HD300 extenders that I'm looking to sell.

Both are in perfect working condition with the original power supply and remotes.

I don't think that I still have the boxes, but they...
Forum: Batch Metadata Tools 06-18-2013, 09:55 AM
Replies: 24
Views: 4,283
Posted By soulprops77
I've done this and BMT still defaults to tmdb3...

I've done this and BMT still defaults to tmdb3 which doesn't work for me for some reason.

Is there anything else that I can do?

Thanks,
Chris
Forum: Hardware Support 06-17-2013, 08:19 AM
Replies: 11
Views: 16,979
Posted By soulprops77
I've never really had great luck with powerline...

I've never really had great luck with powerline adapters. They work, but in my experience they weren't much faster than a good wireless connection.

I now have MoCa adapters set up throughout my...
Forum: SageTV Media Extender 05-10-2013, 11:24 AM
Replies: 1
Views: 1,115
Posted By soulprops77
Just to wrap this up, it turned out to be an...

Just to wrap this up, it turned out to be an issue with neither computer stepping up to the plate in the master browser election.

By disabling it on the Windows 7 machine and forcing Linux to...
Forum: SageTV Media Extender 05-08-2013, 08:04 PM
Replies: 1
Views: 1,115
Posted By soulprops77
HD 300 can't see local network

So this is odd. . . For some reason the option to browse the local network has disappeared.

I was using it as of last week.

When I try in standalone mode, I get the invalid directory error,...
Forum: The SageTV Community 03-15-2013, 01:13 PM
Replies: 10
Views: 3,390
Posted By soulprops77
I think anything running Android should be able...

I think anything running Android should be able to run the Netflix app. The device may need to be rooted and running stock Android, CM, or some other ROM though. And it probably wouldn't be HD, but...
Forum: The SageTV Community 03-13-2013, 02:13 PM
Replies: 10
Views: 3,390
Posted By soulprops77
I wouldn't think it would take very long for the...

I wouldn't think it would take very long for the folks over at xda-developers to get a stock Android build running on this thing. . .

Which brings me to my next question. . .

Has anyone looked...
Forum: SageTV Marketplace 02-21-2013, 02:58 AM
Replies: 0
Views: 755
Posted By soulprops77
Wanted: Linux license

If I remember correctly, windows keys will not work with the Linux server...

So, does anyone have a Linux license that they'd like to part with?
Forum: Gemstone for v7 10-25-2012, 08:23 AM
Replies: 22
Views: 2,720
Posted By soulprops77
I'm seeing this on imported recordings, marked as...

I'm seeing this on imported recordings, marked as Sage recordings via BMT.

As a side note, this isn't new to Gemstone. I was getting the same behavior in Diamond, but it didn't impact the Sage...
Forum: SageTV Software 10-01-2012, 09:15 AM
Replies: 1
Views: 945
Posted By soulprops77
Strange aired times for imported TV shows

Hi Folks,
I'm experiencing some odd behavior with imported TV shows.

The "Aired" field is showing odd times.

For instance, I imported last night's episode of Bob's Burgers and Sage is showing...
Forum: General Discussion 06-14-2012, 12:28 PM
Replies: 303
Views: 31,435
Posted By soulprops77
Still here.

Still here.
Forum: SageTV Software 01-23-2012, 12:08 AM
Replies: 8
Views: 3,741
Posted By soulprops77
I'm having this exact problem trying to playback...

I'm having this exact problem trying to playback certain files that were imported as TV recordings. They play perfectly well if I import them as movies and not TV.

Any ideas as to what may be...
Forum: SageTV Software 11-30-2011, 10:27 AM
Replies: 2
Views: 1,501
Posted By soulprops77
I can confirm that this was a BMT issue. All...

I can confirm that this was a BMT issue. All fixed once I installed the recent update.

Thanks,
Chris
Forum: SageTV Software 11-23-2011, 09:39 PM
Replies: 2
Views: 1,501
Posted By soulprops77
Sage won't import TV shows with the year in the title?

I'm using the TVDB to renamed and organize episodes of Once Upon a Time and the show title is listed at "Once Upon a Time (2011)"

Sage wont import the files unless I manually strip the year and...
Forum: SageTV v7 Customizations 12-03-2010, 12:03 PM
Replies: 2
Views: 1,385
Posted By soulprops77
Does anyone know if it would be possible to...

Does anyone know if it would be possible to create a plugin to toggle the video stream?
Forum: SageTV v7 Customizations 10-28-2010, 08:25 AM
Replies: 673
Views: 116,099
Posted By soulprops77
I agree with Plucky on this for the most part....

I agree with Plucky on this for the most part. However, for me to buy it at that price point it will need to be a full fledged Sage experience. Streaming and a polished UI are essential.

The...
Forum: Sage My Movies 10-18-2010, 07:46 PM
Replies: 10
Views: 2,033
Posted By soulprops77
Thanks. Got that part out of the way.

Thanks.

Got that part out of the way.
Forum: Sage My Movies 10-18-2010, 07:16 PM
Replies: 10
Views: 2,033
Posted By soulprops77
I added the lowest level to Collection Manager. ....

I added the lowest level to Collection Manager. . . I was under the impression that it had to be the same as what I entered into the PlayOn importer plugin config.

I'll change it to just the...
Forum: Sage My Movies 10-18-2010, 07:08 PM
Replies: 10
Views: 2,033
Posted By soulprops77
I rebuilt the database and I'm still only getting...

I rebuilt the database and I'm still only getting those two items.

Should I go ahead and open up a bug on the wiki?

And also. . . Anyone know why that "Season 1" item keeps showing up in...
Forum: Sage My Movies 10-18-2010, 06:00 PM
Replies: 10
Views: 2,033
Posted By soulprops77
Thanks JP. That seemed to have worked. . . To a...

Thanks JP. That seemed to have worked. . . To a point.

Now all that shows in SMM is two items. Gladiator and something called "Season 1."

"Season 1" seems to be "Lost: Season 1" which is my...
Forum: Sage My Movies 10-18-2010, 04:54 PM
Replies: 10
Views: 2,033
Posted By soulprops77
3.17 on both the client and server.

3.17 on both the client and server.
Forum: Sage My Movies 10-18-2010, 04:36 PM
Replies: 10
Views: 2,033
Posted By soulprops77
Another failing API - 1.204

Hey folks,
Every time I try to install SMM the API fails on my client and extender. I just tried a totally clean client install and the same thing happened.

I'm attaching my log below. If anyone...
Forum: Hardware Support 10-07-2010, 11:42 AM
Replies: 12
Views: 1,482
Posted By soulprops77
Now I'm thinking about ESXi running Win/Sage and...

Now I'm thinking about ESXi running Win/Sage and unRAID, per Stanger's thread. . . I'm off to post over there and get some feedback.
Forum: Hardware Support 10-06-2010, 11:16 AM
Replies: 12
Views: 1,482
Posted By soulprops77
Hmmm. . . Maybe running unRAID in VirtualBox is a...

Hmmm. . . Maybe running unRAID in VirtualBox is a solution. . .

But now I'm stuck with this Shuttle box and only one spare PCI slot. . .
Showing results 1 to 25 of 186

 
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 10:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.