SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: hughinboston
Forum: SageTV Media Extender 07-14-2010, 01:35 PM
Replies: 7
Views: 4,463
Posted By hughinboston
Nope, wide open. And if I do start the MVP...

Nope, wide open. And if I do start the MVP services, the MVP boots into the MVP software just fine and I can watch a video. So it just seems to be a setting somwhere in the Sage config or perhaps...
Forum: SageTV Media Extender 07-14-2010, 01:24 PM
Replies: 7
Views: 4,463
Posted By hughinboston
The MVP software is installed (has been for the...

The MVP software is installed (has been for the last 2 years) but those 2 services are set to the "Disabled" state and do not run.

The subnets are all good. The MVP is set to connect to the...
Forum: SageTV Media Extender 07-14-2010, 12:42 PM
Replies: 7
Views: 4,463
Posted By hughinboston
Paul; Yup, I think so. In Setup -->...

Paul;

Yup, I think so. In Setup --> Detailed Setup --> Server, Media Extender and Placeshifter server is set to "Enabled". And I've checked and Sage sees a valid "Media Extender for MVP"...
Forum: SageTV Media Extender 07-13-2010, 01:46 PM
Replies: 7
Views: 4,463
Posted By hughinboston
Lost Sage TV Menus on my MVP

Hi all;

I have a Hauppauge MVP player that I've been using successfully with my Sage TV setup for about 2 years. Yesterday, the PC that Sage runs on crashed and when it came back up and I...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 06:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.