SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 9 of 9
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: wilsonj
Forum: SageTV Australia/New Zealand 09-18-2008, 04:24 PM
Replies: 11
Views: 4,994
Posted By wilsonj
another vote for Stephane's importer. I used the...

another vote for Stephane's importer. I used the BTV one for years, and the Sage one is equally as good, if not better.
Forum: SageTV Australia/New Zealand 08-07-2008, 06:52 PM
Replies: 11
Views: 3,353
Posted By wilsonj
Thanks ozfiles. Are you happy with the...

Thanks ozfiles.

Are you happy with the picture you get? I mean is it as smooth and clear as the onboard tuner in the TV?

I find mine looks "dry" for want of a better term. And scrolling text...
Forum: SageTV Australia/New Zealand 08-07-2008, 05:48 PM
Replies: 11
Views: 3,353
Posted By wilsonj
ozfiles, I am assuming that the card only works...

ozfiles, I am assuming that the card only works in vista or xpmce? I'm using a vanilla xp install. Will I have to start over again with a vista install?
Forum: SageTV Australia/New Zealand 08-07-2008, 05:33 AM
Replies: 11
Views: 3,353
Posted By wilsonj
So is that confirmed?? the nova-t-500 MCE works...

So is that confirmed?? the nova-t-500 MCE works fine under SageTV? I thought these cards were for MCE only?

I need one with high sensitivity, as I am in a fringe area. Hauppage have always been...
Forum: SageTV Software 02-13-2007, 10:00 PM
Replies: 3
Views: 837
Posted By wilsonj
Hi Andy, I just reinstalled the pvr150/250...

Hi Andy,

I just reinstalled the pvr150/250 drivers, this has given me the intervideo codec that works ok. It might be the nv codec has a problem. I'll check it with something else

I don't have...
Forum: SageTV Software 02-13-2007, 06:21 PM
Replies: 3
Views: 837
Posted By wilsonj
sage.PlaybackException: Error What am I doing wrong?

I'm trying to get the trail version 6 working, before jumping ship from my previous PVR software. But having a little codec issue.

I am running a PVR150 and PVR250. I can get sage working fine...
Forum: SageTV Australia/New Zealand 02-12-2007, 02:34 PM
Replies: 3
Views: 3,042
Posted By wilsonj
Hi Oz, Thanks for your reply and files. ...

Hi Oz,

Thanks for your reply and files.

I have finally got StephaneM's importer working. Weird problem was it wouldn't read my epg.xml file in the directory it was in. Once I moved it...
Forum: SageTV Australia/New Zealand 02-10-2007, 11:17 PM
Replies: 3
Views: 3,042
Posted By wilsonj
So what importer are most using?

OK, I got things running, eventually. But I am having some strange problems with the STV importer by Stephane.

What importer are most Aussies using?

And what xml grabber are you using?...
Forum: SageTV Australia/New Zealand 02-09-2007, 05:52 PM
Replies: 0
Views: 1,969
Posted By wilsonj
OK, so I need help with SageTV6

Hi,

Firstly, I have been using BeyondTV for a few years now. After a windows failure the other day I thought I would take the opportunity to look at an alternative, Sage. (oh and so ever so...
Showing results 1 to 9 of 9

 
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 04:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.