SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 6 of 6
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: ltljrt
Forum: SageTV Media Extender 01-03-2009, 07:59 AM
Replies: 66
Views: 7,093
Posted By ltljrt
For any that think software should be bug free,...

For any that think software should be bug free, you may want to frequently check the CERT website for the daily list of vulnerablities your OS/apps have, never mind the feature bugs that exist in...
Forum: SageTV Media Extender 01-02-2009, 11:08 PM
Replies: 66
Views: 7,093
Posted By ltljrt
I have to comment that if I aimed to only keep...

I have to comment that if I aimed to only keep devices without bugs, I would've also returned my router, my GPS, a cellphone, and a wii this Xmas.

I spent 3/4 of a day upgrading numerous devices...
Forum: SageTV Media Extender 01-02-2009, 10:43 PM
Replies: 28
Views: 8,105
Posted By ltljrt
ok - I have latest beta running, but alas I'm...

ok - I have latest beta running, but alas I'm running it in standalone mode.

Metadata - i was using an application called VideoLan to acquire the information on the codec. For future reference,...
Forum: SageTV Media Extender 12-31-2008, 08:57 AM
Replies: 28
Views: 8,105
Posted By ltljrt
I'm using the HD200 in standalone mode as well. ...

I'm using the HD200 in standalone mode as well.
The AVIs I've tried were from my Canon-S5IS.
Interesting that your SD-1000 files play without issue.
Metapath - would you mind you posting the codec...
Forum: SageTV Media Extender 12-30-2008, 08:39 AM
Replies: 28
Views: 8,105
Posted By ltljrt
Seeing the same here. None of my AVIs will play...

Seeing the same here. None of my AVIs will play on HDTheatre.
The time marker will progress through the file, but no audio/video.

VideoLan (v 0.9.8a) info shows:
Stream 0
Codec: MJPG
Language:...
Forum: SageTV HD Theater - Media Player 12-26-2008, 10:27 PM
Replies: 41
Views: 12,420
Posted By ltljrt
I was having a miserable time finding my...

I was having a miserable time finding my WinXP-Pro shares (with simple file sharing disabled) as well along with the invalid directory problem.

I upgraded to the latest beta and verified other...
Showing results 1 to 6 of 6

 
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 05:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.