SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 25 of 42
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: alland
Forum: SageTV Downloads & Instructions 06-05-2019, 04:14 AM
Replies: 568
Views: 71,505
Posted By alland
Performance improved with Hidden Menu Option

Just an update on my sometimes sluggish UI performance. Tonight I enabled the hidden menus feature (5309 on the system information menu).

Much to my surprise the UI scrolling of recordings etc is...
Forum: SageTV Downloads & Instructions 04-18-2019, 09:44 PM
Replies: 568
Views: 71,505
Posted By alland
Thanks John, Tried this change. I can still cause...

Thanks John, Tried this change. I can still cause 30+ second pauses by scrolling through the Recorded TV lists, but will see if it improves in general use.
Forum: SageTV Downloads & Instructions 04-17-2019, 12:36 AM
Replies: 568
Views: 71,505
Posted By alland
John I tried this environment variable but...

John

I tried this environment variable but cant detect any improvement. Java heap rarely goes over 1GB anyway. A repeatable area where I get spinning circle is when scrolling through the...
Forum: SageTV Downloads & Instructions 04-05-2019, 02:53 AM
Replies: 568
Views: 71,505
Posted By alland
Stable but sometimes sluggish

I have migrated to a fresh install of 64 bit on some new, more powerful hardware. 2GB heap on Java. Itís been very stable over the last month, but I do notice at times the UI is sluggish, more times...
Forum: SageTV Github Development 08-10-2016, 05:53 PM
Replies: 41
Views: 16,305
Posted By alland
TBS Working great

James

TBS card is working great. Now running it on Windows 10 x64 but previously on 32bit Vista and Windows 7.

Seems much more consistent and reliable than the Hauppage cards I've had.

Allan
Forum: SageTV Github Development 08-09-2016, 06:47 PM
Replies: 41
Views: 16,305
Posted By alland
Worked really well - eventually

I tried an in-situ upgrade of my V7 Sage using the installer. Its been through numerous hacks, installs and upgrades since v6, including various capture cards, network encoders and plug ins. I was...
Forum: SageTV Github Development 08-07-2016, 07:20 AM
Replies: 4
Views: 1,638
Posted By alland
Fixed

:goodjob:Thanks for you help Dean. I have found some instructions to manually make the necessary changes on the LMGestion.net website FAQ.

Cheers
Allan
Forum: SageTV Github Development 08-07-2016, 06:06 AM
Replies: 4
Views: 1,638
Posted By alland
XMLTV EPG

Just did an install of V9 on Windows 10 x64 after I accidentally messed up my trusty V7 install.

In v7 I used an XMLTV file along with StephaneM's XML import tool for the EPG.

I have created...
Forum: SageTV v7 Customizations 05-19-2016, 06:17 PM
Replies: 494
Views: 84,130
Posted By alland
Restored missing oscam.users

Eddy

I restored the missing oscam.user file from backup.

I managed to get it working again with some adjustments to various settings in the oscam.server file, the DVBDCC log showed the...
Forum: SageTV v7 Customizations 05-18-2016, 06:57 PM
Replies: 494
Views: 84,130
Posted By alland
Missing oscam.user file

Eddy

This morning, after nightly reboot, my raspberry oscam setup is not working.

I cant see any of the 4 tuner users on the webinterface for the local sage server oscam. The file oscam.user is...
Forum: SageTV v7 Customizations 05-17-2016, 11:53 PM
Replies: 494
Views: 84,130
Posted By alland
Oscam on Raspberry

Eddy

Spun up oscam server on a Rasberry pi model b. Found the instructions incredibly confusing but got there somehow.

Like previous poster i was maybe hoping for faster card access, I...
Forum: SageTV v7 Customizations 05-15-2016, 11:27 PM
Replies: 494
Views: 84,130
Posted By alland
Time change is also trucated

John

Thanks, I also noticed that the system times which are changed are truncated to 3 decimal places.For example

Previous Time: ‎2016‎-‎05‎-‎16T05:05:38.506977400Z
New Time: ...
Forum: SageTV v7 Customizations 05-14-2016, 10:21 PM
Replies: 494
Views: 84,130
Posted By alland
System time changes in security log

Eddy

My setup has been running relatively stable for a while. After a blue screen last night I had a nose around the Windows event logs.

I found lots of entries in the security log saying that...
Forum: SageTV v7 Customizations 01-03-2016, 09:29 PM
Replies: 129
Views: 15,633
Posted By alland
All4

Great job on the iplayer plugin. I see there is a 4OD (all4) option. Is it working ? My wife loves all those property shows and "A Place in the sun"
Forum: Hardware Support 07-16-2011, 11:30 PM
Replies: 1
Views: 2,764
Posted By alland
another one that works

HD200, TENDA W302U, Wireless N 2.4GHZ
Forum: Sage My Movies 09-03-2010, 01:59 AM
Replies: 17
Views: 3,458
Posted By alland
Plucky All working now, thanks for your...

Plucky

All working now, thanks for your help.

You were right about the overscan settings. I hadn't realised that the standalone HD200 Overscan settings don't transfer over to the SageTV...
Forum: Sage My Movies 09-02-2010, 05:53 AM
Replies: 17
Views: 3,458
Posted By alland
Some progress. I un-installed MyMovies and...

Some progress.

I un-installed MyMovies and the plugin, deleted the filestorage directory. Re-installed everything.

I can now get backgrounds and posters in the SagetV (on the server) and the...
Forum: Sage My Movies 09-01-2010, 03:14 AM
Replies: 17
Views: 3,458
Posted By alland
There is a covers and backdrop folder under the...

There is a covers and backdrop folder under the \filestorage\ directory but not under SageTV or the Extender folder.

Some new issues today. On the extender and Server the UI for MyMovies is...
Forum: Sage My Movies 08-31-2010, 02:50 PM
Replies: 17
Views: 3,458
Posted By alland
The extender folder has two folders - backdrops...

The extender folder has two folders - backdrops and posters - both empty.

The desktop folder has a posters folder, containing posters for the movies I have manually identified in Mymovies client....
Forum: Sage My Movies 08-31-2010, 05:35 AM
Replies: 17
Views: 3,458
Posted By alland
Going round the install / unistall loop the...

Going round the install / unistall loop the plugin is reporting that its enabled again. Still only get fanart in the server (remote desktop) not on the HD200s

I have attached the log. Thanks.
Forum: Sage My Movies 08-31-2010, 12:27 AM
Replies: 17
Views: 3,458
Posted By alland
MyMovies API Failed

I tried deleting the directory. Then unistalled and re-installed the plugin.

The plugin list now says that the MyMovies API has "failed" and the Mymovies plugin is "disabled"
Forum: Sage My Movies 08-30-2010, 02:01 PM
Replies: 17
Views: 3,458
Posted By alland
Scaling of Fanart

I only have 38 DVDs in this collection and I have left it three days to scale.

I notice the "clapperboard" icon is in the tray at the top of the UI, is that supposed to go away when the scan is...
Forum: Sage My Movies 08-30-2010, 06:06 AM
Replies: 17
Views: 3,458
Posted By alland
Fanart doesnt display on HD200

The Fanart (boxshots and backgrounds) doesn't display on my HD200 extenders, I get the Movie synopsis and titles. Also there are some corrupted symbols under some of the titles on the coverflow view....
Forum: SageTV Media Extender 06-29-2010, 04:02 AM
Replies: 5
Views: 1,178
Posted By alland
Memory may be the cause

So after a bit of trial and error, I increased the memory in the server to 4GB and increased the JVM to 512MB. The playback pause when an additional extender connects has gone and the system seems...
Forum: SageTV v7 Customizations 06-29-2010, 03:55 AM
Replies: 23
Views: 4,388
Posted By alland
Ok, so found that the stock list is held in each...

Ok, so found that the stock list is held in each of the clients file for the extenders. Editing it there allows me to add the other stock symbols, but would be nice if there was a shared repository...
Showing results 1 to 25 of 42

 
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 12:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.