SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 25 of 100
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: DaveS
Forum: Batch Metadata Tools 03-24-2021, 02:22 PM
Replies: 78
Views: 10,930
Posted By DaveS
Same here. Fanart works fine except for banners...

Same here. Fanart works fine except for banners which haven't worked in about a year or so.
Forum: Batch Metadata Tools 09-15-2020, 05:25 PM
Replies: 78
Views: 10,930
Posted By DaveS
I had a similar problem at one time. I...

I had a similar problem at one time. I uninstalled Phoenix, deleted all the associated directories, and reinstalled it. That solved my problem.
Forum: Batch Metadata Tools 09-14-2020, 08:29 PM
Replies: 78
Views: 10,930
Posted By DaveS
Mine has been working fine for months now.

Mine has been working fine for months now.
Forum: Batch Metadata Tools 04-11-2020, 07:20 AM
Replies: 78
Views: 10,930
Posted By DaveS
I had thought it was my system but relieved to...

I had thought it was my system but relieved to know it's not only me. I did see some posts in the TVDB forums but didn't know if they were still unresolved issues.

Thanks.
Forum: Batch Metadata Tools 04-07-2020, 11:31 AM
Replies: 78
Views: 10,930
Posted By DaveS
My fan-art sorta starting working again, but I'm...

My fan-art sorta starting working again, but I'm not getting any 'banners'. I did a test and recorded a couple of episodes of Law & Order SVU. I see banners on the TVDB website for the show, and...
Forum: Batch Metadata Tools 04-06-2020, 05:16 AM
Replies: 78
Views: 10,930
Posted By DaveS
Thanks so much for posting this. I'm embarrassed...

Thanks so much for posting this. I'm embarrassed to say I didn't know there was a TVDB forum to check and hadn't even thought of it. I'm relieved that it's not my system.
Forum: Batch Metadata Tools 04-04-2020, 01:54 PM
Replies: 78
Views: 10,930
Posted By DaveS
I've been spending a lot of time at home and it...

I've been spending a lot of time at home and it gave me a chance to update to the newest version of Sage 64b from 32b. I did a clean install and copied over my Win.bin It's working well, but my...
Forum: SageTV Media Extender 01-17-2019, 11:36 AM
Replies: 22
Views: 11,070
Posted By DaveS
It's been a long time, and this is probably not...

It's been a long time, and this is probably not news to anyone who has experienced the lockups over time, but I'm now sure my issue was over heating. I didn't think it was, because at the time of a...
Forum: Phoenix 3.0 11-11-2018, 10:00 AM
Replies: 1
Views: 2,191
Posted By DaveS
Fixed the issue, I needed to update Java to get...

Fixed the issue, I needed to update Java to get all the plugins to work
Forum: Phoenix 3.0 11-03-2018, 02:37 PM
Replies: 1
Views: 2,191
Posted By DaveS
Plugin install failure

I am trying to install Phoenix Fanart for SageTV and it's failing with the following the attached message. When that failed I also tried P3 with similarly failed. Does anyone know if the files are...
Forum: SageTV Software 10-24-2018, 03:04 PM
Replies: 0
Views: 693
Posted By DaveS
Program guide won't update after crash

My Linux server recently crashed and I am using a temporary server running Windows 10. I did a clean install of Sage using the latest version and all was working fine. After running the Windows...
Forum: Hardware Support 05-09-2018, 09:06 PM
Replies: 3
Views: 989
Posted By DaveS
I've been trying remotes to control my HD-300 but...

I've been trying remotes to control my HD-300 but i cant find one that works as good as the Sage remote. It seems that if I press that skip forward or back button once the result is several skips. I...
Forum: Hardware Support 04-30-2018, 07:37 AM
Replies: 4
Views: 1,203
Posted By DaveS
Thanks for the replies! I've gone ahead and...

Thanks for the replies! I've gone ahead and begun programming the Inteset buttons one and a time, and it appears to be working well. I'm not using it full time yet, though.

As for the Harmony, I...
Forum: Hardware Support 04-29-2018, 07:08 AM
Replies: 4
Views: 1,203
Posted By DaveS
Inteset Universal Remote INT-422-4 - setup codes?

I've been playing around with universal remotes to control my HD-300, TV and soundbar. I have a couple of Harmony models which work, but they are not as responsive as the Sagetv remote. I stumbled...
Forum: SageTV Software 03-12-2018, 05:44 AM
Replies: 1
Views: 776
Posted By DaveS
Turns out that I had the drive mounted...

Turns out that I had the drive mounted incorrectly because I unmounted it and then remounted it to /var/media/ and it the system now recognizes all the free space.
Forum: SageTV Software 03-03-2018, 10:18 AM
Replies: 1
Views: 776
Posted By DaveS
Linux Novice trying to add a second recording drive to Ubuntu

I just installed a 2nd hard drive to enlarge my recording space. In addition to my system drive, I had a single 2Tb drive for content and added a second 2Tb drive to enlarge the content space. I...
Forum: SageTV Media Extender 12-16-2017, 03:34 PM
Replies: 15
Views: 5,213
Posted By DaveS
My capture is digital and has been for years...

My capture is digital and has been for years also. The low volume is only with recordings. Imported videos play like any other source-much louder then a recording.
Forum: SageTV Media Extender 12-08-2017, 12:46 PM
Replies: 15
Views: 5,213
Posted By DaveS
I have several HD200 & HD300 hooked up to my TV's...

I have several HD200 & HD300 hooked up to my TV's via HDMI. Over the years I've used both Windows and now Ubuntu, and HDHomeRun Prime. I've always experienced a very large volume level difference...
Forum: SageTV Software 12-04-2017, 06:59 AM
Replies: 3
Views: 719
Posted By DaveS
Check out this post: ...

Check out this post:

https://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=63810
Forum: SageTV Software 07-20-2017, 09:35 AM
Replies: 25
Views: 2,733
Posted By DaveS
I'm not sure, but I think the Windows time server...

I'm not sure, but I think the Windows time server only syncs during boot up? Is the same true with Ubuntu?

When I used Windows I used a program called Nettime (I think) that allowed me to sync my...
Forum: SageTV Software 07-19-2017, 04:34 PM
Replies: 25
Views: 2,733
Posted By DaveS
Sync System Clock to Sage Server question

I switched over to the latest version of v9 a about a month or so ago. I've noticed that the start and end times on my recordings are drifting off. For example, the same afternoon show on ABC used...
Forum: SageTV Downloads & Instructions 06-26-2017, 07:51 AM
Replies: 102
Views: 62,220
Posted By DaveS
I had the same problem. Search for this thread...

I had the same problem. Search for this thread "Imported videos timeline show 0 length" for the solution which worked for me.
Forum: SageTV Github Development 06-24-2017, 08:03 AM
Replies: 14
Views: 3,452
Posted By DaveS
Following Scott's instructions above I was...

Following Scott's instructions above I was successful in correcting the issue also. Thank you Scott!
Forum: SageTV Github Development 06-17-2017, 01:58 PM
Replies: 14
Views: 3,452
Posted By DaveS
I tested this today. I think I have the same...

I tested this today. I think I have the same issue and result as Scott above. The problem only surfaces when I play movies that I've imported that were originally on DVD. TV recordings converted...
Forum: SageTV Github Development 06-11-2017, 05:01 PM
Replies: 14
Views: 3,452
Posted By DaveS
fwiw, i think the video I played was a Bourne...

fwiw, i think the video I played was a Bourne movie. I searched toward the end of the attached file and found this entry. I'm not sure what it means or if it's even related to the issue I'm...
Showing results 1 to 25 of 100

 
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 01:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.