SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 25 of 300
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: rdefino
Forum: SageTV v7 Customizations 04-12-2017, 04:47 PM
Replies: 851
Views: 106,498
Posted By rdefino
yes you did. Thank you. working great now.

yes you did. Thank you. working great now.
Forum: SageTV v7 Customizations 04-11-2017, 12:35 PM
Replies: 851
Views: 106,498
Posted By rdefino
I'm still seeing the issue, so I opened a ticket...

I'm still seeing the issue, so I opened a ticket with SD. Hopefully they can figure it out.

thanks
Forum: SageTV v7 Customizations 04-11-2017, 12:16 PM
Replies: 851
Views: 106,498
Posted By rdefino
Thank you

Thank you
Forum: SageTV v7 Customizations 04-11-2017, 10:56 AM
Replies: 851
Views: 106,498
Posted By rdefino
I see a problem today that some channels are...

I see a problem today that some channels are missing from the sagetv guide. Channel 837 AETVHD recorded last night with the correct channel and show info. But today the channel is gone from the...
Forum: Hardware Support 10-28-2016, 07:17 AM
Replies: 9
Views: 2,278
Posted By rdefino
Found it. It works. Thanks all for the help!!!

Found it. It works. Thanks all for the help!!!
Forum: Hardware Support 10-27-2016, 02:11 PM
Replies: 9
Views: 2,278
Posted By rdefino
Thanks Will , I just received the converter and...

Thanks Will , I just received the converter and it works. :) I do have the USB-URIT and one problem is that the Comcast box requires to press the "ok" button after entering in the channel. I have no...
Forum: Hardware Support 10-25-2016, 09:58 AM
Replies: 9
Views: 2,278
Posted By rdefino
Comcast doesn't have any boxes with component...

Comcast doesn't have any boxes with component they said. I'll have to use a convert from hdmi to component. But I want to make sure I can switch the channels using the USB-UIRT IR that I do have....
Forum: Hardware Support 10-24-2016, 02:57 PM
Replies: 9
Views: 2,278
Posted By rdefino
Long time Sage user, Looking fr some guidance.

I've been using sagetv V7 for about 12yrs now. I use a setup top cable box that feeds into an HDPVR so I can record my Hbo, showtime, etc.. Premium channels. I also have a Ceton 4 tuner with cable...
Forum: SageTV Media Extender 09-07-2016, 07:03 PM
Replies: 10
Views: 2,380
Posted By rdefino
If it doesn't work no matter where it's network...

If it doesn't work no matter where it's network is connected to, then it's an issue with the hd300. If it follows the hd300 then thats the issue. I would do a firmware update.
Forum: SageTV Media Extender 09-06-2016, 12:45 PM
Replies: 10
Views: 2,380
Posted By rdefino
Does the audio play fine when running from the...

Does the audio play fine when running from the server instead of a client?
Forum: SageTV v7 Customizations 09-03-2016, 08:44 PM
Replies: 851
Views: 106,498
Posted By rdefino
Hi guys, After getting my EPG working I just had...

Hi guys, After getting my EPG working I just had a drive failure and needed to restore from a backup image. But I see an issue with the EPG, getting the error below. Any thoughts on what is...
Forum: SageTV v7 Customizations 09-01-2016, 10:50 AM
Replies: 851
Views: 106,498
Posted By rdefino
Thanks Slugger, doing it now. How do I get the...

Thanks Slugger, doing it now. How do I get the latest version of plugin?

thanks again
Forum: SageTV Github Development 09-01-2016, 09:12 AM
Replies: 3
Views: 1,230
Posted By rdefino
I just found the answer is yes in the FAQ. :) ...

I just found the answer is yes in the FAQ. :)

thanks
Forum: SageTV Github Development 09-01-2016, 09:10 AM
Replies: 3
Views: 1,230
Posted By rdefino
Does V9 work with Hd200 and HD300

Hi there, I'm on V7 and looking to move to V9. Does V9 work with the Hd streaming clients?

thanks
Forum: SageTV v7 Customizations 09-01-2016, 08:33 AM
Replies: 851
Views: 106,498
Posted By rdefino
I just forced a EPG refresh and I see the lineup...

I just forced a EPG refresh and I see the lineup in there. But I see a failed to handle error. Not sure what that means. Not sure if this means its working or not. I do see 14days of lineup now in...
Forum: SageTV v7 Customizations 08-31-2016, 06:53 PM
Replies: 851
Views: 106,498
Posted By rdefino
thank you!!! that seemed to work, but I see this...

thank you!!! that seemed to work, but I see this in the log file now. Not sure if it's from trying a few time to refresh the epg or what.


2016-08-31 18:35:22,389 INFO [Plugin]: EPG refresh...
Forum: SageTV v7 Customizations 08-31-2016, 02:43 PM
Replies: 851
Views: 106,498
Posted By rdefino
Hi there, I'm seeing this for some reason,...

Hi there,

I'm seeing this for some reason, looks like my SD login is not working. So I went the SD site and changed my password. But the plugin keeps telling me it and incorrect login. Any...
Forum: SageTV Media Extender 08-27-2016, 01:38 PM
Replies: 10
Views: 2,380
Posted By rdefino
It was a network issue. seems like a flaky switch...

It was a network issue. seems like a flaky switch or port. Thanks for the reply.
Forum: SageTV Media Extender 08-26-2016, 03:32 PM
Replies: 10
Views: 2,380
Posted By rdefino
Hi, no high cpu usage at all. Scan for...

Hi, no high cpu usage at all. Scan for malware...all clean. Not seeing any issue with hard or motherboard. I will try another network card. Any other thoughts?
thanks
Forum: SageTV Media Extender 08-26-2016, 02:14 PM
Replies: 10
Views: 2,380
Posted By rdefino
Getting a stuttering issue when playing recordings

For some reason I have this issue that when I do playback using any of my Hd300 or 200 the recording will stop for a second then play then stop for a sec, etc...

I check the server and everything...
Forum: Hardware Support 08-08-2015, 12:44 PM
Replies: 13
Views: 2,595
Posted By rdefino
Running 2.7.0.2. I know there is another...

Running 2.7.0.2.

I know there is another version out, but get a little nervous gadding it. Seems some others have issues with it.
Forum: Hardware Support 08-07-2015, 08:01 PM
Replies: 13
Views: 2,595
Posted By rdefino
Thanks for the replies everyone. How can I...

Thanks for the replies everyone.

How can I figure why ffmpeg is causing the issues? How can I go about fixing it?

thanks for any help.
Forum: Hardware Support 08-06-2015, 08:04 PM
Replies: 13
Views: 2,595
Posted By rdefino
So I switched to "dump" and it seems the issues...

So I switched to "dump" and it seems the issues are gone. What's the difference between using ffmpeg and Dump?

Now it seems ffmpeg is the issue. How do I go about fixing it. Or is it needed?
...
Forum: Hardware Support 08-03-2015, 09:19 AM
Replies: 13
Views: 2,595
Posted By rdefino
Thanks for the reply and link. I used ceton...

Thanks for the reply and link.

I used ceton signal app and it all looks to be with in their specs.

Any other thoughts on how I can trouble shoot this?

thanks
Forum: Hardware Support 07-28-2015, 10:53 AM
Replies: 13
Views: 2,595
Posted By rdefino
Getting pixels when recording with Ceton InfiniTV 4 PCIe

I have been running sage for years, but since I installed this tuner, back about 2yrs ago, I get freezes and pixels at times when recording with it. Not all the time, but it happens real bad at time,...
Showing results 1 to 25 of 300

 
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 01:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.