SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 25 of 115
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: LazyGun
Forum: SageTV EPG Service 11-02-2015, 07:06 AM
Replies: 2
Views: 1,366
Posted By LazyGun
EPG Odd Behaviour

I'm sharing this on the off chance that someone else may run into this issue, and hopefully this could save them some time...

Last week I noticed that my Guide ran out of data on Saturday...
Forum: Hardware Support 10-02-2015, 01:15 PM
Replies: 691
Views: 171,033
Posted By LazyGun
I have it working! It was Comcast..of...

I have it working!

It was Comcast..of course. I noticed I was missing some channels. I then poked around in the HD Home Run software, and in the channel detection page that pops up in the browser...
Forum: Hardware Support 10-02-2015, 12:21 PM
Replies: 691
Views: 171,033
Posted By LazyGun
I am, and I did. No change.

I am, and I did. No change.
Forum: Hardware Support 10-02-2015, 12:05 PM
Replies: 691
Views: 171,033
Posted By LazyGun
Alright, I did that. Same result though. Sage...

Alright, I did that. Same result though.
Sage picked up 3 tuners on the 500* range.
I configured 5000 and get No Signal when watching tv.

PrimeNetEncoder shows that tuner 0 is Recording/Locked...
Forum: Hardware Support 10-02-2015, 11:43 AM
Replies: 691
Views: 171,033
Posted By LazyGun
The encoders are listed twice. Once with the 700*...

The encoders are listed twice. Once with the 700* ports, and again with the 500* ports. This happened after I switched those around within the PrimeNetEncoder.properties file, as I had seen someone...
Forum: Hardware Support 10-02-2015, 11:35 AM
Replies: 691
Views: 171,033
Posted By LazyGun
How do I tell?

How do I tell?
Forum: Hardware Support 10-02-2015, 11:29 AM
Replies: 691
Views: 171,033
Posted By LazyGun
You got it! I have mainly tried tuner 0, but...

You got it!

I have mainly tried tuner 0, but I also gave tuner 1 a shot as well. Same thing.
Tuner 0 you can see I was messing around a bit last night as well.

Thanks

Added sage properties
Forum: Hardware Support 10-02-2015, 11:24 AM
Replies: 691
Views: 171,033
Posted By LazyGun
Sorry, forgot to mention that. The firewall is...

Sorry, forgot to mention that. The firewall is off already.
Thanks

(I am lazy though :) )
Forum: Hardware Support 10-02-2015, 11:17 AM
Replies: 691
Views: 171,033
Posted By LazyGun
Hello, I have been trying to get this to...

Hello,

I have been trying to get this to work and not succeeding.

I have a new HDHomeRunPrime. I have tested that it works outside of Sage, it plays TV just fine on my PS3.
Within Sage I see...
Forum: Hardware Support 09-28-2015, 07:27 PM
Replies: 1
Views: 1,013
Posted By LazyGun
Question Tuner recommendations please

Hello,
I'm currently using a Motorola DCT6200 via FireWire. It's all working fine, however Comcast are upgrading again, and apparently this box will stop receiving all the channels I currently get....
Forum: SageTV Software 02-11-2012, 07:58 PM
Replies: 5
Views: 2,125
Posted By LazyGun
A quick re-install of windows later everything...

A quick re-install of windows later everything works perfectly.
All I have installed is Sage, and Arcsoft TMT 5, and all my videos seem to be playing.
Lesson learned: codec packs are bad mmmkay?
Forum: SageTV Software 02-05-2012, 06:57 AM
Replies: 5
Views: 2,125
Posted By LazyGun
I was afraid of that :) And I guess removing...

I was afraid of that :)
And I guess removing them is not so easy either. Well, if I get a few hours to spare I guess I can re-install windows.
Forum: SageTV Software 02-04-2012, 06:03 PM
Replies: 5
Views: 2,125
Posted By LazyGun
Question SageTV Client Decoder setup

I've been reading through a bunch of different threads on this topic, and I haven't been able to find a decent setup that will play my MKV based ripped blurays through SageTV.
I'm running Windows 7...
Forum: Hardware Support 08-20-2011, 09:09 AM
Replies: 2
Views: 1,008
Posted By LazyGun
Or for a little more, but with 4gb of Ram and a...

Or for a little more, but with 4gb of Ram and a bluray drive, one of these:
...
Forum: Hardware Support 08-20-2011, 09:05 AM
Replies: 2
Views: 1,008
Posted By LazyGun
Or maybe the Lenovo all in one Q150? They only...

Or maybe the Lenovo all in one Q150?
They only have 2Gb of ram which is the only downside I can see.
As Sage can be a bit memory intensive at times.
Forum: Hardware Support 08-20-2011, 08:34 AM
Replies: 2
Views: 1,008
Posted By LazyGun
New Client Build

I happen to have a Client License (actually an extra server license) lying about, and thought about building a new client box.
Has anyone had any experience with one of these:
...
Forum: Hardware Support 01-09-2011, 09:35 AM
Replies: 4
Views: 1,065
Posted By LazyGun
It's been fine until just recently. VersusHD...

It's been fine until just recently. VersusHD vanished last week. Annoying as I was watching the Dakar. Ah well, I guess I will just wait a couple of weeks and buy a Hauppauge Colossus instead.
Forum: Hardware Support 01-08-2011, 12:14 PM
Replies: 4
Views: 1,065
Posted By LazyGun
Ah. That would be annoying. Didn't realize the...

Ah. That would be annoying. Didn't realize the signals were still encrypted coming through the firewire connection.

Thanks
Forum: Hardware Support 01-08-2011, 10:43 AM
Replies: 4
Views: 1,065
Posted By LazyGun
Firewire - No Signal on some channels

This one has me a bit stumped.
I've got a Motorola DCT6200 connected to my Sage PC via Firewire.

Channel Changing works perfectly.

However, some, not all, just some of my channels do not come...
Forum: SageTV Software 01-17-2009, 05:05 PM
Replies: 9
Views: 1,881
Posted By LazyGun
So I reinstalled. Removed the sage folder,...

So I reinstalled. Removed the sage folder, started from a clean properties etc.
Same behaviour.
Guess I need to submit a support ticket.
Forum: SageTV Software 01-13-2009, 08:05 PM
Replies: 9
Views: 1,881
Posted By LazyGun
The only other thing I can think of is I was...

The only other thing I can think of is I was running a previous version of Sage on my old machine, 6.3 or something possibly. I wonder if the .properties file has changed between the 2 versions...
Forum: SageTV Software 01-13-2009, 07:45 PM
Replies: 9
Views: 1,881
Posted By LazyGun
So i tried a little more. I moved it to a UNC...

So i tried a little more.
I moved it to a UNC path. Same behaviour.
I removed all media import folders, and they still show up.
I removed all the recordings folders, and the go away from the...
Forum: SageTV Software 01-13-2009, 11:17 AM
Replies: 9
Views: 1,881
Posted By LazyGun
I tried that after creating this thread. However,...

I tried that after creating this thread. However, I didn't change the drive, just the folder.
I moved everything using the advanced method, switching from E:\Sage to E:\Recordings.
They still...
Forum: SageTV Software 01-12-2009, 09:18 PM
Replies: 9
Views: 1,881
Posted By LazyGun
Recordings showing up in my Imported Videos

I moved my Sage Server to a new machine the other day, and relocated my recordings as well. I had sage pick up the recordings by setting the advanced_video_file_recovery=true in the properties file....
Forum: General Discussion 08-31-2008, 08:56 AM
Replies: 418
Views: 140,079
Posted By LazyGun
Another vote for Picture in Picture. Ideally...

Another vote for Picture in Picture.
Ideally I'd like the ability to set up a source that is a webcam feed (which I know you can do using SGraphRecorder), and then have that running in a small...
Showing results 1 to 25 of 115

 
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 09:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.