SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: AtariJeff
Forum: SageTV Media Extender 06-12-2012, 01:04 PM
Replies: 21
Views: 9,700
Posted By AtariJeff
According to the diagnostics I am getting 160Mbps...

According to the diagnostics I am getting 160Mbps out of a rated 200Mbps for the device. Since it only has a 10/100 port on it the rest is bandwidth for additional devices.
Forum: SageTV Media Extender 06-12-2012, 10:47 AM
Replies: 21
Views: 9,700
Posted By AtariJeff
I made the mistake of pressing the sync button...

I made the mistake of pressing the sync button which apparently changes the network name rendering it useless. I had to use the supplied software to reset the network name. The instruction sheets...
Forum: SageTV Media Extender 06-11-2012, 11:14 AM
Replies: 21
Views: 9,700
Posted By AtariJeff
So here's an update. While the IOGear GWU627 does...

So here's an update. While the IOGear GWU627 does work it just can't provide a reliable connection for streaming video. The HD200 seems to be EXTREMELY sensitive to having a good network connection....
Forum: SageTV Media Extender 04-18-2012, 07:51 AM
Replies: 21
Views: 9,700
Posted By AtariJeff
I went ahead and just ordered an IOGEAR Universal...

I went ahead and just ordered an IOGEAR Universal Wi-Fi N Adapter for Home or Office GWU627. Should arrive next week so hopefully that will do the trick.
Forum: SageTV Media Extender 04-17-2012, 02:48 PM
Replies: 21
Views: 9,700
Posted By AtariJeff
Need a WiFi Adapter for HD200

I need to move my HD200 to a location where a wired network connection is not available. Would anyone have a line on a compatible WiFi adapter? I tried a D-Link DWA-160 Rev.A2 with no luck.
Showing results 1 to 5 of 5

 
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 11:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.