SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 25 of 300
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: AJ Bertelson
Forum: Hardware Support 05-04-2016, 06:43 AM
Replies: 13
Views: 2,700
Posted By AJ Bertelson
I put roughly 950uf caps on it but both the power...

I put roughly 950uf caps on it but both the power supplies I got were 5.20 volts. It's with in the 5% range though.


See how the caps work tonight
Forum: Hardware Support 05-02-2016, 08:49 PM
Replies: 13
Views: 2,700
Posted By AJ Bertelson
So now that I have it up and running I am getting...

So now that I have it up and running I am getting squigly lines on my recordings. Very likely noise from the new power supply.


any suggestions on a clean power supply these days?
Forum: Hardware Support 04-28-2016, 09:25 PM
Replies: 13
Views: 2,700
Posted By AJ Bertelson
Bad power supply New one from Amazon...

Bad power supply


New one from Amazon fixed it up. No idea why this thing burns through so many psus
Forum: Hardware Support 04-25-2016, 10:16 AM
Replies: 13
Views: 2,700
Posted By AJ Bertelson
It's actually one of those external drive power...

It's actually one of those external drive power supplies with a big ass brick on it. I wired up the molex connector to get the five volts out of it. Figured it would have lasted longer because my...
Forum: Hardware Support 04-25-2016, 09:08 AM
Replies: 13
Views: 2,700
Posted By AJ Bertelson
Tried a different port this morning. It flagged...

Tried a different port this morning. It flagged it as a new USB device, watched it from device manager , only to have it show up as unknown.


Going to try the box on a different system tonight.
Forum: Hardware Support 04-24-2016, 10:32 PM
Replies: 13
Views: 2,700
Posted By AJ Bertelson
HD PVR 1212 no longer working

So my HD pvr seamingly dropped out. Its no longer recognized in the USB device manager and is coming up as unknown. So far I have done the following

-Restarted the PC
-restarted the HD pvr...
Forum: Phoenix 01-06-2015, 11:42 PM
Replies: 149
Views: 66,001
Posted By AJ Bertelson
didn't seem to resolve still got error opening...

didn't seem to resolve still got error opening file.


I should add what do you need in order to trouble shoot?
Forum: Phoenix 01-05-2015, 10:45 PM
Replies: 149
Views: 66,001
Posted By AJ Bertelson
Any idea on why I can play files through the web...

Any idea on why I can play files through the web browser but not through the plex clients (android or the windows plex clients)?
Forum: SageTV EPG Service 12-02-2013, 07:38 PM
Replies: 21
Views: 4,306
Posted By AJ Bertelson
NO DATA here also Going to work on it...

NO DATA here also


Going to work on it tonight.


edit that was quick, reimporting the tuners worked
Forum: SageTV v7 Customizations 09-13-2013, 10:11 PM
Replies: 1,406
Views: 257,197
Posted By AJ Bertelson
yep most recent code. Did everything and a...

yep most recent code.

Did everything and a deep scan, here is the log
Forum: SageTV v7 Customizations 09-07-2013, 09:47 PM
Replies: 1,406
Views: 257,197
Posted By AJ Bertelson
did a re-install and running into some issues ...

did a re-install and running into some issues

I had to change my port to 8888 and only have two files in the sagerecordings folder
Forum: SageTV v7 Customizations 12-12-2012, 10:41 PM
Replies: 1,406
Views: 257,197
Posted By AJ Bertelson
not sure what the cdata actually is so I grabbed...

not sure what the cdata actually is so I grabbed the entire info

This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.

<MediaFile>...
Forum: SageTV v7 Customizations 12-12-2012, 06:00 AM
Replies: 1,406
Views: 257,197
Posted By AJ Bertelson
restarted last night and plex was able to scan...

restarted last night and plex was able to scan everything and all my recordings are appearing now. What I predict will happen is that new recordings will not appear in plex. I haven't been able to...
Forum: SageTV v7 Customizations 12-10-2012, 07:02 PM
Replies: 1,406
Views: 257,197
Posted By AJ Bertelson
Spoke to soon, it ran an update but now when...

Spoke to soon,

it ran an update but now when I have new recordings it is not showing up.
Forum: SageTV v7 Customizations 12-07-2012, 11:32 PM
Replies: 1,406
Views: 257,197
Posted By AJ Bertelson
No problem we all have lives outside of this...

No problem we all have lives outside of this stuff :)

here are a bunch of logs, instead of running local host for everything I changed it to 192.168.0.10

I actually changed that in the...
Forum: SageTV v7 Customizations 12-02-2012, 01:30 PM
Replies: 1,406
Views: 257,197
Posted By AJ Bertelson
lets see if this works ...

lets see if this works
https://dl.dropbox.com/u/9317712/Plex%20Media%20Server.log

also surprisingly enough I updated those three files and can check the bmt and BMT.
Forum: SageTV v7 Customizations 12-02-2012, 12:42 PM
Replies: 1,406
Views: 257,197
Posted By AJ Bertelson
Been trying to get this up and running for awhile...

Been trying to get this up and running for awhile now. Currently I just uninstalled plex and re-installed.


I've got all the files installed per the wiki but I can't get plex to see the...
Forum: Hardware Support 08-27-2012, 09:46 PM
Replies: 11
Views: 3,419
Posted By AJ Bertelson
I applied the changes but now I have a green...

I applied the changes but now I have a green tint, especially the skin tones. Any ideas on how to rid the green?
Forum: Hardware Support 01-17-2012, 10:38 AM
Replies: 5
Views: 1,682
Posted By AJ Bertelson
Do you have your attic designs posted anywhere?

Do you have your attic designs posted anywhere?
Forum: Hardware Support 01-10-2012, 10:42 AM
Replies: 5
Views: 1,682
Posted By AJ Bertelson
Thanks stagger, any recommendations on antennas? ...

Thanks stagger, any recommendations on antennas?


Also we are close to being 10year members next year. Man remember those first releases.
Forum: Hardware Support 01-09-2012, 08:54 AM
Replies: 5
Views: 1,682
Posted By AJ Bertelson
do all versions of silicon dust tuners work witg digital ota?

The wide and I are going to drop cable in the next month or so. With two kids we just don't have the time anymore.

With that being said I still have one of the silicon dust dual tuners, but I...
Forum: SageTV Software 04-16-2011, 01:20 PM
Replies: 28
Views: 4,479
Posted By AJ Bertelson
So have subtitles been fixed yet?

So have subtitles been fixed yet?
Forum: Hardware Support 03-11-2011, 12:11 PM
Replies: 2
Views: 1,049
Posted By AJ Bertelson
Anyone?

Anyone?
Forum: Hardware Support 02-25-2011, 07:23 PM
Replies: 2
Views: 1,049
Posted By AJ Bertelson
Unable to install 1394 drivers with my WHS system

This one's kinda frustrating, I have two different chipset 1394 cards a VIA and an NEC card. Both of them are giving me this issue when I try to install them.

OHCI Compliant IEE 1394 Host...
Forum: SageTV Customizations 01-22-2011, 11:57 AM
Replies: 340
Views: 183,257
Posted By AJ Bertelson
Does comskip support H264? I can't seem to get...

Does comskip support H264? I can't seem to get it to work on my system if it does.
Showing results 1 to 25 of 300

 
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 11:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.