SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 10 of 10
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: pot_pie
Forum: SageTV Marketplace 12-01-2012, 09:33 AM
Replies: 0
Views: 779
Posted By pot_pie
For Sale: Two HD200s plus server license

Hello,

I've got two HD200s w/ remotes in good condition plus a SageTV server license. I'm asking $300 obo for everything (+ shipping from Canada). I'd prefer not to sell them separately. Please PM...
Forum: Sage My Movies 10-22-2011, 08:18 PM
Replies: 22
Views: 7,320
Posted By pot_pie
Same problem and same solution for me. My OS is...

Same problem and same solution for me. My OS is Win7 64-bit. If you need to revert to update 26 you can find it here:...
Forum: SageTV Beta Test Software 08-26-2010, 05:54 AM
Replies: 6
Views: 1,327
Posted By pot_pie
I tried Make MKV and it worked however as far as...

I tried Make MKV and it worked however as far as I can tell it doesn't recode and I'm looking for an all-in-one solution, so I gave StaxRip a try and it worked as well. Subs functioned fine and I was...
Forum: SageTV Beta Test Software 08-24-2010, 05:14 PM
Replies: 6
Views: 1,327
Posted By pot_pie
I'm having this issue as well. HD200 with latest...

I'm having this issue as well. HD200 with latest beta firmware and Sagetv 7. I've started experimenting w/ ripping my DVDs to .mkv using Handbrake and they play fine until I enable subtitles, at...
Forum: SageTV Beta Test Software 07-29-2010, 05:23 PM
Replies: 3
Views: 551
Posted By pot_pie
I got a quick response from Sage support and the...

I got a quick response from Sage support and the issue is resolved. Solution was to edit the size field in the .idx file. Mine was set to 720x480 so I changed it to PAL 720x576 and the subs are now...
Forum: SageTV Beta Test Software 07-28-2010, 06:14 PM
Replies: 3
Views: 551
Posted By pot_pie
Bug report submitted. If I get a solution I'll...

Bug report submitted. If I get a solution I'll post it. Thanks.
Forum: SageTV Beta Test Software 07-27-2010, 04:33 PM
Replies: 3
Views: 551
Posted By pot_pie
Subtitle options not working with Vobsub

On both of my HD200s Vobsub subtitles are cut off at the bottom of the television screen and are not affected by changes in subtitle settings. Vobsubs do, however, display correctly on my PC. Srt...
Forum: General Discussion 06-19-2010, 02:49 PM
Replies: 30
Views: 7,447
Posted By pot_pie
Currently using two AverMedia Duets w/Sage 7 and...

Currently using two AverMedia Duets w/Sage 7 and Win7 64-bit + 2 HD200s. Running trouble-free since I set it up a few weeks ago.

I had been using a Hauppauge 2250 which gave me nothing but trouble...
Forum: Hardware Support 06-06-2010, 09:06 PM
Replies: 13
Views: 1,349
Posted By pot_pie
I've been having non-stop problems with my 2250...

I've been having non-stop problems with my 2250 (using digital tuners only for OTA), first under WHS/Sage6 and now with Win7x64/Sage7. I've tried every solution that I could find in the forum but...
Forum: Hardware Support 03-05-2010, 01:00 PM
Replies: 4
Views: 6,134
Posted By pot_pie
I know this is an old post but thanks for the...

I know this is an old post but thanks for the tip. Saved me having to pull a bunch of memory out of my WHS box. Hopefully Hauppauge has a functional driver for the 2250 before WHS Vail rolls out...
Showing results 1 to 10 of 10

 
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 02:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.