SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 15 of 15
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: anotherhaus
Forum: SageTV v7 Customizations 07-18-2018, 06:06 PM
Replies: 415
Views: 68,280
Posted By anotherhaus
[SOLVED] Install failed on 9.1.9

Thought this might help someone. I found a thread about this under the githib development section, but maybe it's also helpful here.

TL;DR: If you are having trouble installing plugins on Windows...
Forum: Hardware Support 05-09-2018, 12:27 PM
Replies: 3
Views: 738
Posted By anotherhaus
Sony RM-VLZ620 for Sage

Thought I'd mention that I picked up a Sony RM-VLZ620 remote for use with my Sage server (with USB-UIRT as well as an FLIRC for the wake-from-sleep ability), and codes 00000 for TV and 42443 for CBL...
Forum: Hardware Support 05-09-2018, 12:07 PM
Replies: 9
Views: 1,077
Posted By anotherhaus
Another vote for the HDHR Quatro. I replaced two...

Another vote for the HDHR Quatro. I replaced two very old HDHRs (first gen) and a myriad of splitters and coax cables with a single HDHR quad; it's *tiny*, efficient, provides more tuners than I had...
Forum: SageTV EPG Service 07-17-2017, 10:33 PM
Replies: 37
Views: 3,037
Posted By anotherhaus
So my update worked a few minutes after I posted....

So my update worked a few minutes after I posted.

I think when I made the switch to SD I only updated the HDHomeRun sources and I must have forgotten to update the guide data for the Comcast DTAs....
Forum: SageTV EPG Service 07-17-2017, 10:18 PM
Replies: 37
Views: 3,037
Posted By anotherhaus
I have an SD membership and I have had the exact...

I have an SD membership and I have had the exact same problem as you starting today, but my issue us the cable lineup; OTA is fine. When I tried to re-set up my SD EPG, I got an error communicating...
Forum: Phoenix 3.0 05-28-2017, 10:04 AM
Replies: 126
Views: 14,288
Posted By anotherhaus
I'm pretty sure I tried PLite before and had the...

I'm pretty sure I tried PLite before and had the same issue (I remember seeing this before, months ago). I'm still pretty new to sage so I admit I don't understand all the details and probably...
Forum: Phoenix 3.0 05-28-2017, 09:15 AM
Replies: 126
Views: 14,288
Posted By anotherhaus
I restarted several times. I had Serenity...

I restarted several times. I had Serenity installed so I went back to the standard UI, reinstalled Phoenix 3, restarted, and same result.

BTW thank you for responding - I was typing fast, trying...
Forum: Phoenix 3.0 05-28-2017, 09:00 AM
Replies: 126
Views: 14,288
Posted By anotherhaus
Something went wrong

Hoping for a little help. I wanted to give Phoenix3 a try since the screenshots looked really cool. I installed it from the plugins manager on my Save V9 and it shows up with a black screen that says...
Forum: Hardware Support 05-20-2017, 08:54 AM
Replies: 9
Views: 1,614
Posted By anotherhaus
This thread is a few weeks old, maybe you solved...

This thread is a few weeks old, maybe you solved it, but did you scan for channels within Sage itself? That's how I got my HDHomeRun tuners working.
Forum: SageTV Github Development 03-25-2017, 08:41 PM
Replies: 5
Views: 2,745
Posted By anotherhaus
:goodjob: We have an ancient Intel Atom XP...

:goodjob:

We have an ancient Intel Atom XP system in the bedroom running the Sage client and I came upon this very issue today. The poor thing is on its last legs (I'm either going to put Win 7 on...
Forum: SageTV Software 11-09-2016, 12:01 PM
Replies: 2
Views: 1,526
Posted By anotherhaus
Did you ever solve this? I've tried both...

Did you ever solve this? I've tried both solutions I've found on the forums (the setting in the properties file, not telling sage to tune the channel) and Sage stops at the end of the show. Sometimes...
Forum: SageTV v9 Customizations 09-14-2016, 01:21 PM
Replies: 15
Views: 1,276
Posted By anotherhaus
Thank you so much (edit: to all the SageTV dev...

Thank you so much (edit: to all the SageTV dev wizards) for this! I got the web server installed and running, and now I have links to both the mobile and desktop versions, which work perfectly.
Forum: SageTV v9 Customizations 09-03-2016, 09:52 AM
Replies: 17
Views: 3,168
Posted By anotherhaus
For those getting the 404 error on the web server...

For those getting the 404 error on the web server home page (:8080/) with:


Error 404 - Not Found.

No context on this server matched or handled this request.


followed by a list of...
Forum: SageTV v9 Customizations 09-03-2016, 09:32 AM
Replies: 15
Views: 1,276
Posted By anotherhaus
Thanks all for responding. I didn't see this...

Thanks all for responding. I didn't see this until today. 133 files! Yay Google. I wonder if the best way to handle something like this would be to create a central Sage repository of URLs that the...
Forum: SageTV v9 Customizations 09-01-2016, 06:08 PM
Replies: 15
Views: 1,276
Posted By anotherhaus
Groovy missing?

I'm not certain this is the right place for this - I'm very new to SageTV with a fresh V9 installation on Windows 7. Trying to install the SageTV Web Interface 3.1.1, I'm getting:

Plugin Install...
Showing results 1 to 15 of 15

 
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 05:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.