SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: AdeG43
Forum: SageTV Software 02-28-2011, 04:50 PM
Replies: 0
Views: 594
Posted By AdeG43
Advice on running Sage7 and Vista MC concurrently

Hi, for various reasons I'd like to run Sage 7 and VMC at the same time from the same box. However there seems to be a conflict which I've read up on in this forum. The problem seems to be...
Forum: Hardware Support 02-25-2011, 02:35 PM
Replies: 0
Views: 529
Posted By AdeG43
No signal error - but records Ok

Hi, I am getting a no signal error on all digital tuner channels on moving to a new PC. The card worked fine before on XP. When I tune to a channel the no signal error appears. If I then move up or...
Forum: Hardware Support 05-29-2010, 02:04 AM
Replies: 4
Views: 7,236
Posted By AdeG43
Hi, I had this working in XP and it was great....

Hi, I had this working in XP and it was great. I've upgraded to Vista and I can't get the combination of registry entry, script and sky-control application to work. With some tweaking of the script...
Forum: SageTV United Kingdom 02-01-2009, 06:39 PM
Replies: 0
Views: 1,492
Posted By AdeG43
How to stop grabber mucking up Sage Channel listing

Hi, I have a question having just configured Sage for Sky+ through the composite input.

I'm using the Birtles Grabber to get Radio Times info into Sage using the XMLTV plugin. When I refreshed the...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 10:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.